- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.261
öyle tabii kki cnm ya am gittkçe adet blirtileri gösterince bitti artık bu ay dyoyruz ama tabii ki olmassa öbür ay
tövbe ya millet çok biliyor... Sen istiyorsan doktora gitmeyi zaten gidersin. Ben bu gün bu konuda hassasımda...
siz ne kadardır deniyodunuz canım?
hem adet belirtilerine de benziyor hamiş belirtisi diyorlar... ee ozman ne olacak..
doğru diyorsun aslında ama karamsarlık değilde heyecan var çok fazla birde sabırsızım galiba
şşşşşşşşşşşşşşşş ne oluyor burda karamsarlık falan yok mutluyuz umutluyuz allahın izniyle kavuşucaz bebişlere.insanlar ne şekillerde ne durumlarda yılların sonunda hamile kalıyor ben bizim olayın tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Allah yeterki sağlık versin hepimize gerisi gelir inşallah hele hele daha bat gelmeden karamsarlık yok
ozaman işallah bişeyler vardırbirde bişey sorucam gerçi öncesinde dikkat etmemiştim ama göğüslerimin ucuna doğru giden 1-2 damar çok ney ve yeşil hamilelikte olurmu böyle şeyler
canım 6 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyorum eşim çok fazla istemio olursa tamam dio ama ben onun istemediğini görüorum yapacak bişeyi yok ben deli gibi istiyorum
belki bebek belirtisidir. Nerden biliyorsun ki???... şükür bebiş için çalışabiliyoruz en azından... Bu ay olmadı diğer aylar olacak hayırlısı ile..
çalışabiliyoruz diyorum. Geçen yıllarda doktorum bebeği önermiyordu bana...
canım bugun adet oldum bata daha çok var ben napayım dayanamıorum artık hergün bebek düşünüyorum
hayat herşeye rağmen guzel ki :)
öyle cnm bn eşimle çook mutluyum inşallah bir gün meyvemiz de gelir
yaaaa üzüldüm canımmm...inşallah öyledir canım benim yaaaa...2 yıldır korunmuyorum canım ben olmuyorya arkadaşlar hocaya inanırmısınız bilmem ama ben biaralar baya kötü olmuştum..geceleri uyuyamıyordum sürekli korkuyordum evdee...annemde snei bir hocaya gösterelim demişti..köyde dayım var samsunda orda bir hoca var benim resmimi götürdü dayım ona..direk demişki çocugu yok dimi bunu demiş..sübyan varmış bende kızlarr ondan olmuyormuş bunla ilgili muskam var işte onu takınıyorum
6 aydır istiyorsun. Zaten vücudun anca toparlanırmış.. üzülme. Hassassın çünkü kırmızılar gelmiş. Yoksa ortada büyük birşey yok ki. Hem doktor olayınıda 1 yıl sonra derler... Kusura bakmada teyzenin patavatsızlığı. Sanki 10 yıldır deniyorsunda... üzülme, gelecek bebişin sana...
sübyan varmış ne demekki... Ayrıca muska ne için.. Her muskaya güvenemem ben. Allaha dua et. Inançlısın ya kenzularş duası var onu oku. (bende okuyamıyorum gerçi de, arada okuyorum). O dua çok güzel. Kpss'de atama sebebim oldu allah kabul etti ve atandım..
öyle cnm bn eşimle çook mutluyum inşallah bir gün meyvemiz de gelir
canım biliorum hayırlısı inş erken bayramdan sonra gitmeyi düşünüorum zaten doktora
canım subyan 3 harflisi varmış bu çocuk olmasını engellermiş canımm...ondna dolayı ama canım iyi geldi dua var içinde..korkularım geçti çok şükür.
bugun test yapsam çıkarmıki kızlar arkadaşım bat gunu öğrenmiş
bugun test yapsam çıkarmıki kızlar arkadaşım bat gunu öğrenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?