- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.241
kızlar şimdi bir arkadaşımla görüşmüş oda biliyor bebek için uğraştıgımı şimdi diyorki bana.bunun bir arakadaşı varmış 8 yıldır çocugu olmamış.biri ona sogan suyunu söylemiş.adetin bitiminden 10 gün sonra başla 15 gün iç demiş 10 gün ara ver tekrar 15 gün iç demiş kadında uygulamış aynısını ve hamile kalmışş(((((( biz napak şimdi yawwwww
napcaz yaaapufffffffffffffff
ne biliim canım nm gittkçe moralim bozuluyo ağlamaklı oluyorum bu gün mbrek gün niyetin sürekli dua ediyorum ama umudum azaldı ama tabii ki Mevlam doğrusunu bilir hayırlısı
senin daha bata var.. Neden olmadığı zamanı şimdiden dert ediyorsun.. Ayın 13de değilmi. Bat kardeşi değilmiydik...
12 canımdaaa olcam gibi hissediyorum kendimi ondannn(((((((
güzel ilaçlandığından ve temizliğinden eminsen girebilirsin bence ama deniz varsa bulunduğunuz yerde denize gir, Allah korusun mikrop falan kapmaKızlar bir şey soracam. Önümüzdeki hafta yumurtlama haftam ve biz kardeşimin evinde kalacaz bütün aile. Havuz var evinin önünde. Şimdi havuza girmesem mi. ordan birde mikrop falan alırmıyım acaba.
Teyzem aradı olmuosa doktora gidin dio
Slm kızlar benim 7 temmuz bat ama dünde bugünde test yaptım ama hala tek çizgi oysa ben bu ay gerçekten çok ümitlenmiştim 10-15 gün önce koyu sarı kahveye kaçan bi akıntım olmuştu ama baya bi olmuştu ayıptır sölemesi heh tutunma oldu diye çok sevinmiştim ama bata 1 gün kaldı testte bişey olsa çıkardı dime silikte olsa hiçbişey yok
siz ne kadardır deniyodunuz canım?Teyzem aradı olmuosa doktora gidin dio
Slm kızlar benim 7 temmuz bat ama dünde bugünde test yaptım ama hala tek çizgi oysa ben bu ay gerçekten çok ümitlenmiştim 10-15 gün önce koyu sarı kahveye kaçan bi akıntım olmuştu ama baya bi olmuştu ayıptır sölemesi heh tutunma oldu diye çok sevinmiştim ama bata 1 gün kaldı testte bişey olsa çıkardı dime silikte olsa hiçbişey yok
7-10 güne kadar çıkmayabiliyormuş.. Kanda belki çıkar ama idrarda çıkmayabilir diyorlar...
şşşşşşşşşşşşşşşş ne oluyor burda karamsarlık falan yok mutluyuz umutluyuz Allahın izniyle kavuşucaz bebişlere.insanlar ne şekillerde ne durumlarda yılların sonunda hamile kalıyor ben bizim olayın tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. allah yeterki sağlık versin hepimize gerisi gelir inşallah hele hele daha bat gelmeden karamsarlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?