Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Kızlar bir şey soracam. Önümüzdeki hafta yumurtlama haftam ve biz kardeşimin evinde kalacaz bütün aile. Havuz var evinin önünde. Şimdi havuza girmesem mi. ordan birde mikrop falan alırmıyım acaba.

senin daha bata var.. neden olmadığı zamanı şimdiden dert ediyorsun.. ayın 13de değilmi. bat kardeşi değilmiydik...

ne biliim canım nm gittkçe moralim bozuluyo ağlamaklı oluyorum bu gün mbrek gün niyetin sürekli dua ediyorum ama umudum azaldı ama tabii ki Mevlam doğrusunu bilir hayırlısı

hayırlısı olsun. bu ay olmadı diğer ay hamişiz Allah'ın izni ile...

12 canımdaaa olcam gibi hissediyorum kendimi ondannn (((((((

belki bebek belirtisidir. nerden biliyorsun ki???... şükür bebiş için çalışabiliyoruz en azından... bu ay olmadı diğer aylar olacak hayırlısı ile..

çalışabiliyoruz diyorum. geçen yıllarda doktorum bebeği önermiyordu bana...

Kızlar bir şey soracam. Önümüzdeki hafta yumurtlama haftam ve biz kardeşimin evinde kalacaz bütün aile. Havuz var evinin önünde. Şimdi havuza girmesem mi. ordan birde mikrop falan alırmıyım acaba.
güzel ilaçlandığından ve temizliğinden eminsen girebilirsin bence ama deniz varsa bulunduğunuz yerde denize gir, Allah korusun mikrop falan kapma

Slm kızlar benim 7 temmuz bat ama dünde bugünde test yaptım ama hala tek çizgi oysa ben bu ay gerçekten çok ümitlenmiştim 10-15 gün önce koyu sarı kahveye kaçan bi akıntım olmuştu ama baya bi olmuştu ayıptır sölemesi heh tutunma oldu diye çok sevinmiştim ama bata 1 gün kaldı testte bişey olsa çıkardı dime silikte olsa hiçbişey yok

7-10 güne kadar çıkmayabiliyormuş.. kanda belki çıkar ama idrarda çıkmayabilir diyorlar...

cnm o zaman hemen umutsuzluğa kapılma blki geç dllenmedir birkaç gün daha bekle adetin gelmesse kan testi yaptır

şşşşşşşşşşşşşşşş ne oluyor burda karamsarlık falan yok mutluyuz umutluyuz Allahın izniyle kavuşucaz bebişlere.insanlar ne şekillerde ne durumlarda yılların sonunda hamile kalıyor ben bizim olayın tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. allah yeterki sağlık versin hepimize gerisi gelir inşallah hele hele daha bat gelmeden karamsarlık yok

öyle tabii kki cnm ya am gittkçe adet blirtileri gösterince bitti artık bu ay dyoyruz ama tabii ki olmassa öbür ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…