Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Duaya inanırım.. hocalarada inanırım. bazı şarlatanlar var ya onlara inanmam işte. işlerini parayla yapanlara inanmam....

orası öyle tabii canımmm..her hocayım denene inanmak saçma zatenn...adam yaşlı başlı gerçekten işini bilen biriki iyi geldi birde şu çocuk olayını tamamlayabilseydikkk :)

canım 6 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyorum eşim çok fazla istemio olursa tamam dio ama ben onun istemediğini görüorum yapacak bişeyi yok ben deli gibi istiyorum
canım internnet gitti, yazamadım bi türlü.. daha yeni evlisiniz telaş etme tatlımm. ama genel bu muayene olmuşmuydun, olmadıysan eğer bu ay git bence.. ille çocuk olmayınca 1 2 sene bekledikten sonra gitmeye gerek yok ki genelde doktorların kanısı bu oluyormuş ama, genel bi kontrol olmalıyız bence.. bizdede eşim çok istiyodu o beni gaza getirdi bende meyilliymişim demekki hemen gaza geldim şimdi ben daha çok istiyormuşum gibime geliyor

ayy kızlarrrrrrr haydi kan verin idrar verin bişi verin ben bebiş haberi almak istiyorum..
şurda son saatlerim 2 hafta yokum..
bebiş haberleri aldıkça umutlarım kat kat artıyo haydiiiiii koşun eczaneye..

ayy kızlarrrrrrr haydi kan verin idrar verin bişi verin ben bebiş haberi almak istiyorum..
şurda son saatlerim 2 hafta yokum..
bebiş haberleri aldıkça umutlarım kat kat artıyo haydiiiiii koşun eczaneye..

gelin bana bacılarım beleşe dagıtırım vala yeterki güsel güsel haberler alalım

kızlarrr bişi danışıcam sizlere..
dua yapalımmı şuan birbirine edilen dualar kabul olurmuş ya bugun de cuma..
herkes kelime-i tevhid okusa..100 er tane..
mesela bugun efsuna
yarın ebebruli
eğer yapalım derseniz sıralamayı ona göre yapalım..ben tatildede okurum sizler için..
olurmu ??

harika olur vala mü min in mü mine yaptıgı dua kabul olurmuş:) bende gireyim sıraya

yarın sabah yapayım o zaman olur mu?

sen bilirsin kuzum bilemedim valla

yapalım ama reglimm ben pzt e kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…