- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.281
Duaya inanırım.. hocalarada inanırım. bazı şarlatanlar var ya onlara inanmam işte. işlerini parayla yapanlara inanmam....
yok diye üzülmiyeceksen, elinde birsürüüü testin varsa, dayanamıyacaksan yap... yok diye stres yapacaksan (bebek varsa üzüntünden etkilenmesin yazık), test almayayım boşa gitmesin diyorsan yapma...
canım internnet gitti, yazamadım bi türlü.. daha yeni evlisiniz telaş etme tatlımm. ama genel bu muayene olmuşmuydun, olmadıysan eğer bu ay git bence.. ille çocuk olmayınca 1 2 sene bekledikten sonra gitmeye gerek yok ki genelde doktorların kanısı bu oluyormuş ama, genel bi kontrol olmalıyız bence.. bizdede eşim çok istiyodu o beni gaza getirdi bende meyilliymişim demekki hemen gaza geldim şimdi ben daha çok istiyormuşum gibime geliyorcanım 6 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyorum eşim çok fazla istemio olursa tamam dio ama ben onun istemediğini görüorum yapacak bişeyi yok ben deli gibi istiyorum
testim yok cnm beklemekten gına geldi ya
bence çıkar ama artık yapmıcam ben, negatif görmek yordu galiba gecikirsem öyle yapacağım.. sen bilirsin ebruşum nasıl hissediyorsan öyle yap fıstığımbugun test yapsam çıkarmıki kızlar arkadaşım bat gunu öğrenmiş
yarın sabah yapayım o zaman olur mu?
ayy kızlarrrrrrr haydi kan verin idrar verin bişi verin ben bebiş haberi almak istiyorum..
şurda son saatlerim 2 hafta yokum..
bebiş haberleri aldıkça umutlarım kat kat artıyo haydiiiiii koşun eczaneye..
ebrulii bebeemm sende ticket yap be güzelim be görelim yılını ayını he olma mıı:)))
kızlarrr bişi danışıcam sizlere..
dua yapalımmı şuan birbirine edilen dualar kabul olurmuş ya bugun de cuma..
herkes kelime-i tevhid okusa..100 er tane..
mesela bugun efsuna
yarın ebebruli
eğer yapalım derseniz sıralamayı ona göre yapalım..ben tatildede okurum sizler için..
olurmu ??
benimde geçen ay öyle olmustu..ama seninki yerleşmedir belki..
benimki 3 gün sürdü
önce kahve sonra açık pembeye dönük..sonrada bitti..
yarın sabah yapayım o zaman olur mu?
kızlarrr bişi danışıcam sizlere..
dua yapalımmı şuan birbirine edilen dualar kabul olurmuş ya bugun de cuma..
herkes kelime-i tevhid okusa..100 er tane..
mesela bugun efsuna
yarın ebebruli
eğer yapalım derseniz sıralamayı ona göre yapalım..ben tatildede okurum sizler için..
olurmu ??
sonra bat gününde adet mi oldun?
hala sökülmedi benimde bakalım bekliyorum muammadayım böyle oluncada..
terazi burcumusun sen
bata 2 hafta kala böyle bişi yaşadım sonra sökülmedi. durdu ve bat günümde regl oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?