Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kıslar kıslar soruma yanıt alamadım kelime-i tevhis i her an okuyabilirmiyim? çünkü ben işyerinde falan vaktim var 100 değil 200 bile okurum duamın faydası olcaksa.ama işte baş kapancak abdest alıncak diz çökülüp yapılacaksa ancak akşamdan akşama.o şekildede zor değilde diğer türlü oluyosa malzemeden çalmam bollu bollu okurum

yok canım ben işyerimde okudum..abdestlide değildim..sende başla hemen..
tek duada bi çizik at defterine ben öyle yaptım.

tamam canım okumuştum dediğin gibi duamıda ettim gönderdim (Allahım hamilelik bekleyen onun adına söz verdiğim ayetini yine ona lütfediyorum..Sen kabul eyle..Ona hayırlı evlat ver mucizenden tez vakitte onuda rızıklandır.) rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

canim beni sakin yanlis anlama ama kelime-i tevhid anlami: allahtan baska ilah yoktur. HZ. muhamammed (s.a.s) allahin kulu ve elcisidir. olucak dinimizde tanri diye birsey yoktur...

kızlar ne olur gülmeyin ama kelime -i tevhidi nedir. tam olarak süre falan mı anlamadım. vaktimde yok tam iş çıkış vaktim. yazarsanız bende okurum.

evt bu benim ettiğim duam asyam..sizede fikir olsun diye yazdım..
ALlahımmmm kabul etsinnn inşallah ağzına sağlık..

kızlar ne olur gülmeyin ama kelime -i tevhidi nedir. tam olarak süre falan mı anlamadım. vaktimde yok tam iş çıkış vaktim. yazarsanız bende okurum.

nie gülelim tatlım

Kelime-i Tevhid'in Okunuşu
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."

Kelime-i Tevhid'in Okunuşu
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."

Kelime-i Tevhid'in Anlamı
"Allah'tan başka tanrı yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"

birdaha öyle umutsuz şeyler yazma olurmu..aklımda nasıl kaldıysan artık düşün dilemide koyalım dedim

taliha ve ebru da okuduysa toplam 600 kelimei tevhid okuduk kızlar..
ayyy hadi inşallahh ALlahımmm sen duy bizlerii bu mübarek günde..

ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.

Teşekürler tatlım. Aslında umutsuz değilim. Korunmayı bırakalı henüz iki ay oldu. Ama hamilelik planları bat sat hesapları benim psikolojimi bozdu. Başka şeylere adapte olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…