- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.361
fıstıklar bişi dicem biz bunu yolda minübüste ne bilim heryerde her şekilde okuya bilirmiyiz?yoksa abdest almakmı lasım?biri beni bilgilendirsin?
Rabbim kabul etsin ebrucum hem duamı yaptım hem 100 kelime -i tevhidi tamamladım..
Rabbim meleklerini göndersin sana..
canım bende okudum aklımda henüz bağışlamadım çünkü bi sorum vardı onun cevabını alamadım
yok canım ben işyerimde okudum..abdestlide değildim..sende başla hemen..
tek duada bi çizik at defterine ben öyle yaptım.
Kelime-i Tevhid'in Okunuşu
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."
Kelime-i Tevhid'in Anlamı
"Allah'tan başka tanrı yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"
kızlarrr kimden başlayalım..ben ebruyu öneriyorum en erken tarihlimiz o..
tamam canım okumuştum dediğin gibi duamıda ettim gönderdim (Allahım hamilelik bekleyen onun adına söz verdiğim ayetini yine ona lütfediyorum..Sen kabul eyle..Ona hayırlı evlat ver mucizenden tez vakitte onuda rızıklandır.) rabbim kabul etsin
kızlar ne olur gülmeyin ama kelime -i tevhidi nedir. tam olarak süre falan mı anlamadım. vaktimde yok tam iş çıkış vaktim. yazarsanız bende okurum.
kızlar ne olur gülmeyin ama kelime -i tevhidi nedir. tam olarak süre falan mı anlamadım. vaktimde yok tam iş çıkış vaktim. yazarsanız bende okurum.
Ben duamı ettim Allah kabul etsin duamızı.
yok canım niye gülelim
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
Kelime-i Tevhid'in Anlamı
"Allah'tan başka tanrı yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"
birdaha öyle umutsuz şeyler yazma olurmu..aklımda nasıl kaldıysan artık düşün dilemide koyalım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?