Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ebrucum 100 adet daha okudum allah kabul etsin canım.ben kaçıyorum kızlar kolay gelsin iyi hafta sonları

Teşekürler tatlım. Aslında umutsuz değilim. Korunmayı bırakalı henüz iki ay oldu. Ama hamilelik planları bat sat hesapları benim psikolojimi bozdu. Başka şeylere adapte olamıyorum.

bende iki ay öncesine kadr öyleydim..geçici bi durum sanırım..
yada öğrenilmiş çaresizlik
hepsi geçicek yeterki rahatlamaya çalış..stres en kötü düşmanı biliyosun..

ALlah kabul etsin ebebruli inşallah hayırlı haberlerini alırız..
kızlar ben listeyi telefonuma yazayımda tatilde okurum..
ben izne çıkıyorum 2 hafta sonra burdayım inşallah..
Kendinize iyi bakın..güzel haberlerde buluşmak dileğiyle.. sağlıcakla hamiş kalın..

canim beni sakin yanlis anlama ama kelime-i tevhid anlami: allahtan baska ilah yoktur. HZ. muhamammed (s.a.s) allahin kulu ve elcisidir. olucak dinimizde tanri diye birsey yoktur...

aa neden yanlıs anlayayım hemen ilk link oldugu için kopyalayıp gönderdim..uyarın için sağol evet anlamı bu..orada evet sadece yazım yanlısı ama mana olarak aynı..seninki tamamen doğru yani :)

aa neden yanlıs anlayayım hemen ilk link oldugu için kopyalayıp gönderdim..uyarın için sağol evet anlamı bu..orada evet sadece yazım yanlısı ama mana olarak aynı..seninki tamamen doğru yani :)

anlayisla karsiladigin icin sagol tatlim :) allahu tealaya tanri denmesi sinirimi bozuyo tatlim o yuzden dedim bilincli olmayanlarda yapiyo tabi o yuzden bilincsiz yapanlarida bilinclendirmek gerek neyse anlayisin icin tekrar saol canim optum cok :))

kızlar merhabaaa uzun zamandır kadınlar klubünü takip ediyorm ama bu sayfayı yeni gördüm...ocak ayından beri çalışmaktayız ama tık yok temmuz ayı umudumdu aslında..bu ayın 12sinde adet olmam gerekiyo,adetlerim düzenlidir pek şaşmaz..lakiiin 13 ündede tatile gidiyorum ve adet gecikritici kullanıcam..sizce eğer bilinmeyen bi gebelik varsa zararı olurmu???

hayırlı akşamlar arkadaşlar geç girebildim malesef bir dua başlatmışsınız bn de dahil olmak istiyorum faydam olursa yardım eder misiniz

Son düzenleme:
ya bağlantım kesildi o yüzden koptum..
neden kimsecikler yok aca?
ben de çok kalamayacağım, bir konu araştırıyorum onu bulup çıkmam lazım...

Selam bayanlar ben 6aydır bebek dusunuyorum yumurtamın tekı yok sadece sol yumustam var sanırım dogustan:| gectıgımız ay ayın 16snda klomene basladım 3 tane yumurtam vardı 20 mm,17mm ve 16 mm catlama ıgnesı falann bırsey demedı doktor sadece catlama gunlerınde ılıskıye gırmemız ıcın bıze bazı gunler verdı bat 10 temmuz bakalım hayırlısı bat'a eklersenız sevınırım bakalım ne oluck gunler azldı ve adet belırtım yok bakalım ınsallah allah bizlerıde bu mubarek gunlerın hatırına sevındırır:) amın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…