- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.401
günaydın kızlarr... inş bugun hamiş haberleri alırız. ben hala beklemelerdeyim. 2 gün kadar hafif lekelenmelerim oldu ve kesildi.2 gündür gelen giden yok. akıntım beyaz. gerci efsuncum benim kırmızıları bekliyorum gibi ümitsiz cumlelerimden sonra seytan agustosa kactı demiş ama henüz kacmadı. bakalım ne zaman kacıcak
oww yarın çok heycanlı
yarına kadar tesrif etmezlerse tabii kırmızılar
kötü düşünme çagırma onları unut gitsin yok öle bişey gelmicekler onlar
tekdilekim sen bat ne zman?? kac yıllık evlisin?? ne zamandır istiyorsun??
şimdiden 120 tane okudum kızlarr :)
benm bat 16 sında:) kasımda evlendım ben hep istedik hala da istiyoruz bakalım kızmet artık mayıs ayında günüm geçti doktora gttım gebesin dedi 1 hafta sonra kanamam oldu düşük yaptım öle iste eşim hep o gelecegi zamnı biliyodur dio ben bu aydan çok ümitliyim İNŞALLAH boşa çıkmaz
Allah razı olsun her birinizden Allah im ne muradınız varsa versin çok duyulanım ismimi görünce Allah im kabul etsin 300 tanede ben okudum kendime 1 gunum gecti hala olmadım hic gecmez gunu gunune olurdum sanki hiç olmayacakmisim gibi esimde hep soruyor oldunmu yok diyorum onun bile mutlulugunu yuzunden hissediyorum Allah im bu duyguyu bana ve sizlerde yaşatır inşallah ilk defa benim için dua okundu ve çok mutlu oldum bunu anlatamam inanki iyiki varsınız kuzucuklarim dualarım sizinle
Allah razı olsun her birinizden Allah im ne muradınız varsa versin çok duyulanım ismimi görünce Allah im kabul etsin 300 tanede ben okudum kendime 1 gunum gecti hala olmadım hic gecmez gunu gunune olurdum sanki hiç olmayacakmisim gibi esimde hep soruyor oldunmu yok diyorum onun bile mutlulugunu yuzunden hissediyorum Allah im bu duyguyu bana ve sizlerde yaşatır inşallah ilk defa benim için dua okundu ve çok mutlu oldum bunu anlatamam inanki iyiki varsınız kuzucuklarim dualarım sizinle
cnm bn de dün geç girebildim tam detayı bilmiyorum ama en başta sana okunaağını anladım 100 tne okudum Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?