Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydın kızlar. listenizde varım ama pek girip yazmak nasip olmadı. artık silebilirsiniz beni. umudum ağustos oldu. kırmızılar dün teşrif etti

günaydın kızlarr... inş bugun hamiş haberleri alırız. ben hala beklemelerdeyim. 2 gün kadar hafif lekelenmelerim oldu ve kesildi.2 gündür gelen giden yok. akıntım beyaz. gerci efsuncum benim kırmızıları bekliyorum gibi ümitsiz cumlelerimden sonra seytan agustosa kactı demiş ama henüz kacmadı. bakalım ne zaman kacıcak

bat gunun ne zamn cnm geçtimi

tekdilekim sen bat ne zman?? kac yıllık evlisin?? ne zamandır istiyorsun??

benm bat 16 sında:) kasımda evlendım ben hep istedik hala da istiyoruz bakalım kızmet artık mayıs ayında günüm geçti doktora gttım gebesin dedi 1 hafta sonra kanamam oldu düşük yaptım öle iste eşim hep o gelecegi zamnı biliyodur dio ben bu aydan çok ümitliyim İNŞALLAH boşa çıkmaz

ins canım. Allah saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsn hepimize inş..

tünaydınalrrrrrr herkese inşallah hepiniz bugün mutlu kalkmışsınızdır inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur.
günü geçenler ya da günü gelenler test yapanlar nerelerdesinizzzzzzzzzzzz

Allah razı olsun her birinizden Allah im ne muradınız varsa versin çok duyulanım ismimi görünce Allah im kabul etsin 300 tanede ben okudum kendime 1 gunum gecti hala olmadım hic gecmez gunu gunune olurdum sanki hiç olmayacakmisim gibi esimde hep soruyor oldunmu yok diyorum onun bile mutlulugunu yuzunden hissediyorum Allah im bu duyguyu bana ve sizlerde yaşatır inşallah ilk defa benim için dua okundu ve çok mutlu oldum bunu anlatamam inanki iyiki varsınız kuzucuklarim dualarım sizinle

yapmıyacakmısın test falan??

cnm bn de dün geç girebildim tam detayı bilmiyorum ama en başta sana okunaağını anladım 100 tne okudum Allah kabul etsin inşallah

bu arda canım belirtin var mı bn olacam gibi duruyo bari senin güzel haberini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…