- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.821
bol bol titretin canlarım, sallayın popoları, hatta eşler tutsun ayak uçlarından yorulursanız onlar tepenizden sallasın sizi, bunu da yaptık da :26::26::26: , ay rezillik yaaaaaa, bol bol titremeler
canlarım bide bu ay neler yaptığımı , nasıl uğraştığımı anlatayım hemençok komiktim, rezillik yaniii, anlatmaya çekiniyorum, ama tanışmadan sizler beni iyi hissetiren insanlar olduğunuz için aslında çekinmeme gerek yok, her ilişki öncesi abdest ve dua, başlarken besmele düşünsenize tam başlıyorsunuz besmele çekiniyosunuz , töbe töbe, biraz garipti ama rabbim öyle istiyor aslında, sonrasını anlatmıyım tabii ilişki sonrası eşler, 2-3 dakika çıkmayacak, hatta çok afedersiniz ya utanıyorum ama kusura bakmayın, içeri iyice ittirecek, anladınız işte , kızlar tüm ayrıntıları anlatıyorum vallahi, herşey bebişleriniz için özür dilerim, sonrasında çıkınca, bacakalrınız yukarı, eller belin altına , bacakların iyice yukarı kalkması için destek amaçlı,( buarada ben hafif tombişim, az kalsın boynumu kırıyordum, dikkat edin yaniii , vücudumu taşımakta zorlandımda ) veeeee popoları sallayın, titretin ki, spermler iyice içeri aksınlar, bide bisiklet çeviriri gibi çevirin kızlar, o yolu açmak için ne düşünürseniz yapın, bu şekilde 1 saat kaldım ben, sonrasında ykanırken o bölgeniyi az miktada abdest için yeterli miktarda suyla yıkayın, şakır şukur değil yani, bir de gün aşırı ve sabaha karşı lütfen kızlar, çooooookkkkk zor biliyorum ama , erkek spermleri sabaha karşı tavan yapıyor, adetiniz bitti ya, mesela benim 8 gün sürüyor nerdeyse, 10. gün başladım, bat tarihime kadar gün aşırı yaptım ama çooookkk yoruldum yaaaaaaaa eşim bile, bir tutsun perhize gircem dedi yawww işte benim hikayem buuu canlarım, var mı sormak istediğiniz bişeeeeeeee
ohhhh sefan olsun emiben kesinkez deniycem
bende memnun oldumooo sen misintanistigimiza memnun oldum valla merak ettim o calismalarini bana da anlat nasipleneyim biraz :26::26:internette kalcanin altina yastik koyup 1 saat yat diyor hemen tuvalete gitme hemen banyo yapma falan ise yariyor mu bunlar?????
bende memnun oldumyukarıda paylaştık canım , oku ordan , ve uygula mutlaka , test edildi onaylandı , hatta bu yöntemi cariyeler padişahtan hamiş kalmak için yaparmış, sonradan buldum araştırmalarım sonucunda, bana bir arkadaşım önermişti, ama cariyeler bile yapıyormuş, vayyyyy arkadaş yaaawwww
canikom sanırım benden bahsediyorbenim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler
bol bol titretin canlarım, sallayın popoları, hatta eşler tutsun ayak uçlarından yorulursanız onlar tepenizden sallasın sizi, bunu da yaptık da :26::26::26: , ay rezillik yaaaaaa, bol bol titremeler
ne gibi çalışmalar yaaa. bana da anlatın. 15 aydır olmuyor benim.
ben şahsen denemek istemiom. ayy bebişim bu ay gelmiş olsunda gerek kalmasın diye...
valla ne yalan soyleeyim 3-4 gundur bizde bunlari yapiyozoda da sıkılıyorum diye adamcagiz beni salona televizyonun karsisina tasiyor bu ara sabah sabah zooorr ya insan istemezki aaaayyyy insallah ise yarar bu arada besmele cekmeyi unuttum
bende memnun oldumyukarıda paylaştık canım , oku ordan , ve uygula mutlaka , test edildi onaylandı , hatta bu yöntemi cariyeler padişahtan hamiş kalmak için yaparmış, sonradan buldum araştırmalarım sonucunda, bana bir arkadaşım önermişti, ama cariyeler bile yapıyormuş, vayyyyy arkadaş yaaawwww
bende ayın 25i akşam ve 26 sabah çift çizgi gördüm bir dahada görmedim O zaman bende yarın yada öbürü gün hasta olmam lasım.
ben şahsen denemek istemiom. ayy bebişim bu ay gelmiş olsunda gerek kalmasın diye...
canımcım besmele ve abdst ve dua çok önemli, her işte öyle, nolu aksatma bunu, şükret rabbine önce böyle sağlıklı olduğun için, sonra hayırlı duanı et veeeeeeeeee, sonrası size size kalmışş
ben bugün 1 saat sonra doktora gözükeceğim canım, adetimden 10 gün geçti, bugün öğrencez ne olduğunu, hayırlısı olsun inşalllah, dualrınızı esirgemeyin nolur , rabbim sizlere de nasip edeecek, zamanı var demkki, en hayırlı zamnda tutsun inşallah , aminnn tatlım
ay evet ya, keşke herkeste tutsaaaaa, patent felan istemiyorum, yeterki hepinizin hayırlı haberleriniz alayım canıııımmmmmmm
3. deneme de tuttu canım, ama ilk 2 ay bu dediklerimi yapmadım hiöç, bilmiyordum, öğrendim bide bu topike alındım, uğurlarım burdakiler benim, dert ortaklarım, sırdaşlarımmmmsorunum yoktu çok şükür, sadece ilk evlendiğim 3,5 cm kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, 3 ay da korunmaya devam ettim, ilacıı vucudumdan iyice atmak için, sonra bıraktım korunmayı, 3 . denemede tutuverdi hayırlısı böyleymiş, rabbim tez zamanda size en hayırlısını versin canlarım benim,
degil mi ama hicbirsey besmelesiz olmaz ki.....birbirimize bol bol da dua edelim Rabbim herkeze hayirlisi ile saglikli birsekilde nasib eder insallah sen kac haftalik hamilesin canim???
du bakalım asyam, umudumuzu yitirmeyelim öyle hemen.. inşallahhhhh olmazsın inşallah bebiş vardır
ay evet yaa sen ditretmeeee inşallahhhbi dahakine artık
titrek kelebekk bu kız yaaabu yöntem patlarsa patentini al gülüm, valla ben duymadım daha önceden
canım sen ne kadardır deniyordun. herhangi bir sorun varmıydı
ben bugün 1 saat sonra doktora gözükeceğim canım, adetimden 10 gün geçti, bugün öğrencez ne olduğunu, hayırlısı olsun inşalllah, dualrınızı esirgemeyin nolur , rabbim sizlere de nasip edeecek, zamanı var demkki, en hayırlı zamnda tutsun inşallah , aminnn tatlım
ay evet ya, keşke herkeste tutsaaaaa, patent felan istemiyorum, yeterki hepinizin hayırlı haberleriniz alayım canıııımmmmmmm
3. deneme de tuttu canım, ama ilk 2 ay bu dediklerimi yapmadım hiöç, bilmiyordum, öğrendim bide bu topike alındım, uğurlarım burdakiler benim, dert ortaklarım, sırdaşlarımmmmsorunum yoktu çok şükür, sadece ilk evlendiğim 3,5 cm kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, 3 ay da korunmaya devam ettim, ilacıı vucudumdan iyice atmak için, sonra bıraktım korunmayı, 3 . denemede tutuverdi hayırlısı böyleymiş, rabbim tez zamanda size en hayırlısını versin canlarım benim,
aaayyyy canim insallah hayirli guzel haberlerle gelirsinhemen bize de haber ver sen artik hamis hamis bize de dua et ben de 4 aydir deniyorum ama bunlari yeni ogrendim bu ay yapiyoruz hayirli olur insallah sevicten ucarim
yukarda var canim okuyabilirsin iyiki acmisim konuyu yaa bak herkez nasipleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?