Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

valla ne yalan soyleeyim 3-4 gundur bizde bunlari yapiyozoda da sıkılıyorum diye adamcagiz beni salona televizyonun karsisina tasiyor bu ara sabah sabah zooorr ya insan istemezkiaaaayyyy insallah ise yarar bu arada besmele cekmeyi unuttum

ooo sen misintanistigimiza memnun oldum valla merak ettim o calismalarini bana da anlat nasipleneyim biraz :26::26:internette kalcanin altina yastik koyup 1 saat yat diyor hemen tuvalete gitme hemen banyo yapma falan ise yariyor mu bunlar?????
bende memnun oldum yukarıda paylaştık canım , oku ordan , ve uygula mutlaka , test edildi onaylandı , hatta bu yöntemi cariyeler padişahtan hamiş kalmak için yaparmış, sonradan buldum araştırmalarım sonucunda, bana bir arkadaşım önermişti, ama cariyeler bile yapıyormuş, vayyyyy arkadaş yaaawwww

cnm birşey diyeyimmi bundan 6 ay öncesi falan bende öyle yapardım senin gibi ve yumurtaya sperm gittiğinde kistim kanama yapmış iyikide yapmış yoksa kist olduğunu anlamazdık

canikom sanırım benden bahsediyor benim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler

ne gibi çalışmalar yaaa. bana da anlatın. 15 aydır olmuyor benim.

valla ne yalan soyleeyim 3-4 gundur bizde bunlari yapiyozoda da sıkılıyorum diye adamcagiz beni salona televizyonun karsisina tasiyor bu ara sabah sabah zooorr ya insan istemezkiaaaayyyy insallah ise yarar bu arada besmele cekmeyi unuttum

canımcım besmele ve abdst ve dua çok önemli, her işte öyle, nolu aksatma bunu, şükret rabbine önce böyle sağlıklı olduğun için, sonra hayırlı duanı et veeeeeeeeee, sonrası size size kalmışş

canım sen ne kadardır deniyordun. herhangi bir sorun varmıydı

bende ayın 25i akşam ve 26 sabah çift çizgi gördüm bir dahada görmedim O zaman bende yarın yada öbürü gün hasta olmam lasım.

du bakalım asyam, umudumuzu yitirmeyelim öyle hemen.. inşallahhhhh olmazsın inşallah bebiş vardır
ben şahsen denemek istemiom. ayy bebişim bu ay gelmiş olsunda gerek kalmasın diye...

ay evet yaa sen ditretmeeee inşallahhh bi dahakine artık

titrek kelebekk bu kız yaaa bu yöntem patlarsa patentini al gülüm, valla ben duymadım daha önceden

degil mi ama hicbirsey besmelesiz olmaz ki.....birbirimize bol bol da dua edelim Rabbim herkeze hayirlisi ile saglikli birsekilde nasib eder insallah sen kac haftalik hamilesin canim???

3. deneme normal ya. çoğu kişide öle oluyor zaten. benim 16. denemem olcak. neyse gene de yapayım bakayım. olur belki.

degil mi ama hicbirsey besmelesiz olmaz ki.....birbirimize bol bol da dua edelim Rabbim herkeze hayirlisi ile saglikli birsekilde nasib eder insallah sen kac haftalik hamilesin canim???

ben bugün 1 saat sonra doktora gözükeceğim canım, adetimden 10 gün geçti, bugün öğrencez ne olduğunu, hayırlısı olsun inşalllah, dualrınızı esirgemeyin nolur , rabbim sizlere de nasip edeecek, zamanı var demkki, en hayırlı zamnda tutsun inşallah , aminnn tatlım

ay evet ya, keşke herkeste tutsaaaaa, patent felan istemiyorum, yeterki hepinizin hayırlı haberleriniz alayım canıııımmmmmmm

canım sen ne kadardır deniyordun. herhangi bir sorun varmıydı

3. deneme de tuttu canım, ama ilk 2 ay bu dediklerimi yapmadım hiöç, bilmiyordum, öğrendim bide bu topike alındım, uğurlarım burdakiler benim, dert ortaklarım, sırdaşlarımmmm sorunum yoktu çok şükür, sadece ilk evlendiğim 3,5 cm kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, 3 ay da korunmaya devam ettim, ilacıı vucudumdan iyice atmak için, sonra bıraktım korunmayı, 3 . denemede tutuverdi hayırlısı böyleymiş, rabbim tez zamanda size en hayırlısını versin canlarım benim,

aaayyyy canim insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin hemen bize de haber ver sen artik hamis hamis bize de dua et ben de 4 aydir deniyorum ama bunlari yeni ogrendim bu ay yapiyoruz hayirli olur insallah sevicten ucarim

slm kızlarr oku oku ancak bitirebildim bn bu sabah test yaptım kızlar negatif çıktı tabii 3 gün var adetime niye erken yaptın diceksniz ;çünkü 4 gün sonra şehir dışına çıkacagım erken ögrenmem iyi olur dedim öyle ya da böyle .bi de erken yumutrladığımı düşündüğüm için erken sonuç alableceğimi düşündüm.Sancılarım da artlark devam ediyo gıcık şeyler sivilcem de iyicce kendini gösteriyo nagstifi ispaylarcasına .Yani anlayacağınız canlar,bn aedet olmuş sayıyorum ama size dualarımı kesmiyoruuuum Allah tüm istyenlere nasip etsin TEZ ZAMANDA inşallahhh

aaayyyy canim insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin hemen bize de haber ver sen artik hamis hamis bize de dua et ben de 4 aydir deniyorum ama bunlari yeni ogrendim bu ay yapiyoruz hayirli olur insallah sevicten ucarim

bu arada sen de hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…