Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

belli olmaz güzelim ama çıkmama ihtimali daha fazla

maşallah güzelim çok iyi normali 20 milyonmuş zaten. 19 milyondu bizimki doktor bi sorun olmaz o kadardan demişti normal kabul edebiliriz dedi

Tamam o saman demekki sıkıntı yok.ben acaba dedim.doğrusu eşimde çıkmasındansa sorunun bende olmasını tercih ederim çünkü kadın için yapılcak daha çok şey var diyorlar.herşeyden önce hayırlısı tabiide.valla doktora gitmek için can atıyorum diyebilirim.saten yarıda bıraktığıma pişman oldum.doğrusu 1 ay araverdim ama olsun bir ay bi aydır.saten aşkım bebeğimin annesi diye sevmeye başladı korkuyom yani bir an önce doktora gitmem lasım

Son düzenleme:

iyiyiz cnm sen nasılsın anammmm mercimeğimi görmeye gideceksin cnm ama rahat ol bence düşük deyil değerin Allah ım yardımcın olsun kuzum değerleri takma kafana

istesemde ayrilamam ki ben sizden :) acaba yazdilar mi msj diye girdim bi baktim tppic tasmiiiisss ayyy cokk seviorum kizz ben sizi :)) hamislik belirtisi yok ama alinganlik belirti mi ki esimde a dese kusuyorum oda ayni seyi diyo cok alingansin diye

sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorum guzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder

hoşgeldin canım aramıza hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin bu ay gelsin:)

tatlım hoşgeldin, şitres yapma bakayım mercimeği görceksin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın dönünce haber ver tamammı merak ederiz

sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorum guzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder

Hoşgeldinnnn, inşallah her şey gönlünce olur yoğun çalışmaların karşılığını alırsın tatlı mı tatlı bi ufaklıkla Temmuz ve topic uğur getirsin inşallah

evet kız 144 milyon çıktı sonuçları ben almaya gittim eşime telefonda söylüyorum inanmıyor yanlış okuyorsun diyor kaç sıfır var bana söyle diyor aynen yazanı tane tane okudumda inandı :) bu ara gidip gene bakacagız ne durumda diye...

insallah canim cumleten insallah rabbim nasip eder zaten bu ay tuttu tuttu Allahin izniyle yoksa 1 bucuk ay tatile gidecem kocisle ayri dusecez

eğer günüse 1-2 gün sonra test yap canım inşallah pozitiftir:)

iyiyiz cnm sen nasılsın anammmm mercimeğimi görmeye gideceksin cnm ama rahat ol bence düşük deyil değerin Allah ım yardımcın olsun kuzum değerleri takma kafana

sağol canım, bakalım mercimek gösterecek mi kendini?, çok heyecanlı ve endişeliyim, ben hep böyleyim yaaa, rabbim ıslah etsin beni, hamd olsun, bakalım hayırlsı tatlım sen de adetin 3. günü mutlaka git bir doktora , ne dicek bakalım , hayırlı hberler olsun inşallahh tatlişkom

azıcık vaktın kalmış 3 saat. hayırlısı ile güzel haber alacağız senden. endişelenme inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyduğunu yazacaksın hayırlısı ile...[/QUOTE]

inşallah canımcım, ah şe saatler bir geçse, stresss altındayım , hayırlısı olsun inşallah, hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…