- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.781
belli olmaz güzelim ama çıkmama ihtimali daha fazla
maşallah güzelim çok iyi normali 20 milyonmuş zaten. 19 milyondu bizimki doktor bi sorun olmaz o kadardan demişti normal kabul edebiliriz dedi
istanbul tuzladayım canım.
neeeeeeeee 144 milyon mumaşallah yaa
canlarım nabersiniz , doktoras gitmeme 3 saat kaldı, çok hyecanlı ve endişeliyim, ya bugün kanda bhcg me baktık, 6000 çıktı az değil mi, adetimin üzerinden 11 gün geçti , az gibi geldi bana yaaaaaaa, çünkü 4 gün önce baktığımda 2245 ti, az artmış sanki 8000 olması gerekmiyormu ?
sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorumguzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder
taliha insanbulda tuzlada akrabalarım var kıs ben seni tanıyor olmayayımbak tanıyosam çaktırmam yeminle
hoşgeldin canım topiğimize
sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorumguzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder
karşıdasın sen bende avrupa yakasındayım nisa hastanesine gidicem bakalım
gerçekten mi tam olarak neresindeler peki :)
canlarım nabersiniz , doktoras gitmeme 3 saat kaldı, çok hyecanlı ve endişeliyim, ya bugün kanda bhcg me baktık, 6000 çıktı az değil mi, adetimin üzerinden 11 gün geçti , az gibi geldi bana yaaaaaaa, çünkü 4 gün önce baktığımda 2245 ti, az artmış sanki 8000 olması gerekmiyormu ?
mimar sinan şifa mahallesinde canımtuttumu?
hıııımm öyleemii ayyy karşı tarafff fena yaa canım dün akşam 9 da gaziosmanpaşaya geldik dönüş yolu fenaydı 12 de çıktık yola gece 4 de eve geldik
tatlım hoşgeldin, şitres yapma bakayımmercimeği görceksin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın dönünce haber ver tamammı merak ederiz
Hoşgeldinnnn, inşallah her şey gönlünce olur yoğun çalışmaların karşılığını alırsın tatlı mı tatlı bi ufaklıklaTemmuz ve topic uğur getirsin inşallah
istesemde ayrilamam ki ben sizden :) acaba yazdilar mi msj diye girdim bi baktim tppic tasmiiiisss ayyy cokk seviorum kizz ben sizi :)) hamislik belirtisi yok ama alinganlik belirti mi ki esimde a dese kusuyorum oda ayni seyi diyo cok alingansin diye
iyiyiz cnm sen nasılsın anammmm mercimeğimi görmeye gideceksin cnm ama rahat ol bence düşük deyil değerin Allah ım yardımcın olsun kuzum değerleri takma kafana
dombree sakin oll bence herşey yolunda merak etmee...bebişinin kalp atışlarını duyarsın belkimmm :)
duyarmıyım ki yaaa, daha erken değilmi acep ? inşallah dediğin gibi herşey yolundadır, bir panik ben de sorma gitsin, ilk defa gidecem ya, onun stresi var üzerimde
hıııımm öyleemii ayyy karşı tarafff fena yaa canım dün akşam 9 da gaziosmanpaşaya geldik dönüş yolu fenaydı 12 de çıktık yola gece 4 de eve geldik
neyyyyy 4 müüübiz burdan konyaya gidiyoz ya 4 saatte o ne yaaa.. şehrimi seviyorum küççük sevimli memleketim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?