Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inşallah canımcım, ah şe saatler bir geçse, stresss altındayım , hayırlısı olsun inşallah, hepimiz için

yarına randevu aldım bile tatlım sabah 9 da ordayım sende hayırlı haberlerini bize vermeye unutma merakta bırakma kuzumm

sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorum guzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder

hosbulduk yaa gecen internette okuyodum iliskiden sonra belinin altina yastik koyup 1 saat yatacakmisiz diye dogru bunlar ise yararmi gecekten

hoşgeldin canım... şu an topikimizde gezinen hamişimizde işe yaramış... onun hikayesini bulursan geçmişte (baya bir geçti gerçi) çok hoştu....

öle ruh hali değişebiliyormuş canım...

bak ne diyor. Vücudunuzda oluşan hormonsal değişimlere bağlı olarak ruh halinizde de bir takım değişiklikler oluşabilir. Bir anda sinirlenebilir ya da strese girebilirsiniz. Bir an kahkahalar atarken hemen ardından duygulanıp ağlayabilir ya da aşırı heyecanlanma yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar oldukça normaldir ve muhtemel gebelik belirtileridir. - Alıntıdır-

yarin gunum canim :) valla ben artik test yapip negatifi gormekten biktimmmm o yuzden solee bi 4 veya 5 gun gecsin ole yapicam allahim insallah gobusume dusurmustur melegimi :)

bencede bekle cnm biliyorum beklemek çok zor ama sabret az kalmış zaten hayırlısı ne ise o olsun inş.bebişin sana tutunmuştur tatlım

hadi canimmmnerdeymis o arkadassssozaman son gaz kullanmaya devam gerci biraz canim sıkılıyor ama bu ugurda cekilen her cile mubahtir

Kıslar ne dicem doğrusu ben anlarım bi kaç günü ama siz söyleyin bakayım.bu yumurtlama tetsi kullanan arkadaşlar çift çizgiden kaç gün sonra adet oldu?bu ara düzenlimidir.ben eskiden 33-35 günde hasta olurdum artık sapıttıda

Son düzenleme:

ben o testlerden hic kullanmadim ama ben her ayin 24 de hasta olurdum 4 aydir dengesi bozuldu anlamadim doktor hersey normal diyor ama

Ben 28 günde bir oluyodum 2 aydır 26 ya düştü ama Bu ay 16. ya da 17. günümde regl oldum (çift çızığı 2 gün görmüştüm ya)

hadi canimmmnerdeymis o arkadassssozaman son gaz kullanmaya devam gerci biraz canim sıkılıyor ama bu ugurda cekilen her cile mubahtir

canikom sanırım benden bahsediyor benim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler

ahanda buldum.. arkadaşım izninle tekrardan gündeme getiriyorum....

canikom sanırım benden bahsediyor benim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler

nickini hemen hatırlayamadım kusura bakma canım. topiği takip eden tek hamişimizsin. diğer arkadaşlar kaçtılar

rezillik değil ayrıca çok hoştu....

Ben 28 günde bir oluyodum 2 aydır 26 ya düştü ama Bu ay 16. ya da 17. günümde regl oldum (çift çızığı 2 gün görmüştüm ya)

bende ayın 25i akşam ve 26 sabah çift çizgi gördüm bir dahada görmedim O zaman bende yarın yada öbürü gün hasta olmam lasım.

ooo sen misintanistigimiza memnun oldum valla merak ettim o calismalarini bana da anlat nasipleneyim biraz :26::26:internette kalcanin altina yastik koyup 1 saat yat diyor hemen tuvalete gitme hemen banyo yapma falan ise yariyor mu bunlar?????

bol bol titretin canlarım, sallayın popoları, hatta eşler tutsun ayak uçlarından yorulursanız onlar tepenizden sallasın sizi, bunu da yaptık da :26::26::26: , ay rezillik yaaaaaa, bol bol titremeler

bu yüzden bebeğin haraketli olacak canım. kıpır kıpır olcak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…