- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.801
sağol canım, bakalım mercimek gösterecek mi kendini?, çok heyecanlı ve endişeliyim, ben hep böyleyim yaaa, rabbim ıslah etsin beni, hamd olsun, bakalım hayırlsı tatlım sen de adetin 3. günü mutlaka git bir doktora , ne dicek bakalım , hayırlı hberler olsun inşallahh tatlişkom
azıcık vaktın kalmış 3 saat. hayırlısı ile güzel haber alacağız senden. endişelenme inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyduğunu yazacaksın hayırlısı ile...
dombree sakin oll bence herşey yolunda merak etmee...bebişinin kalp atışlarını duyarsın belkimmm :)
duyarmıyım ki yaaa, daha erken değilmi acep ? inşallah dediğin gibi herşey yolundadır, bir panik ben de sorma gitsin, ilk defa gidecem ya, onun stresi var üzerimde
tatlım hoşgeldin, şitres yapma bakayımmercimeği görceksin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın dönünce haber ver tamammı merak ederiz
tatlışkom tabiki haber veririm, ayıpsın, stres yapıyorum vallahi, aksi yalan olur, bakalım hayırlısı artık,
evet çok trafik oluyor cnm yarın kaçta gideceksin doktora
eğer günüse 1-2 gün sonra test yap canım inşallah pozitiftir:)
sllm kizlar ben bu topige ilk defa yaziyorumguzelmis topiginiz hosuma gitti konu basligi dikkatimi cektide bizde bu ay calismalara yogunluk verdik insallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip eder
hosbuldukyaa gecen internette okuyodum iliskiden sonra belinin altina yastik koyup 1 saat yatacakmisiz diye dogru bunlar ise yararmi gecekten
istesemde ayrilamam ki ben sizden :) acaba yazdilar mi msj diye girdim bi baktim tppic tasmiiiisss ayyy cokk seviorum kizz ben sizi :)) hamislik belirtisi yok ama alinganlik belirti mi ki esimde a dese kusuyorum oda ayni seyi diyo cok alingansin diye
10 da canım benim.
yarin gunum canim :) valla ben artik test yapip negatifi gormekten biktimmmm o yuzden solee bi 4 veya 5 gun gecsin ole yapicam allahim insallah gobusume dusurmustur melegimi :)
hoşgeldin canım... şu an topikimizde gezinen hamişimizde işe yaramış... onun hikayesini bulursan geçmişte (baya bir geçti gerçi) çok hoştu....
öle ruh hali değişebiliyormuş canım...
bak ne diyor. Vücudunuzda oluşan hormonsal değişimlere bağlı olarak ruh halinizde de bir takım değişiklikler oluşabilir. Bir anda sinirlenebilir ya da strese girebilirsiniz. Bir an kahkahalar atarken hemen ardından duygulanıp ağlayabilir ya da aşırı heyecanlanma yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar oldukça normaldir ve muhtemel gebelik belirtileridir. - Alıntıdır-
tatlım hoşgeldin, şitres yapma bakayımmercimeği görceksin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın dönünce haber ver tamammı merak ederiz
tatlışkom tabiki haber veririm, ayıpsın, stres yapıyorum vallahi, aksi yalan olur, bakalım hayırlısı artık,
tamam yap ama az yap :26: bu bebiş için iyi bişi diil biliyosun annesiiiiiiiiii
yarin gunum canim :) valla ben artik test yapip negatifi gormekten biktimmmm o yuzden solee bi 4 veya 5 gun gecsin ole yapicam allahim insallah gobusume dusurmustur melegimi :)
tatlım alınganlık belirtiymişş valla bak çok kişiden duydum bunu, hadi haber patlatta şenlensin topiğimiz(test konusunda bişiy demiyorum, beklicem ben bundan sora aşırıı kararlıyım ama sen bilirsin tabiyyyy)
sorma yaa öldüm yolda gıdım dıgım köprüde çalışma var ondan kaynaklı canım bu olay fenaydı eve gelir gelmez yattım valla :)sabah zor uyandım
varya ben depresyona girerdim o kadar saat trafiğe.. çok tahammülsüz sabırsız bi kişiliğim Allah dağına göre kar veriyo demekki
Kıslar ne dicem doğrusu ben anlarım bi kaç günü ama siz söyleyin bakayım.bu yumurtlama tetsi kullanan arkadaşlar çift çizgiden kaç gün sonra adet oldu?bu ara düzünlimidir.ben eskiden 33-35 günde hasta olurdum artık sapıttıda
Kıslar ne dicem doğrusu ben anlarım bi kaç günü ama siz söyleyin bakayım.bu yumurtlama tetsi kullanan arkadaşlar çift çizgiden kaç gün sonra adet oldu?bu ara düzünlimidir.ben eskiden 33-35 günde hasta olurdum artık sapıttıda
hadi canimmmnerdeymis o arkadassss ozaman son gaz kullanmaya devam gerci biraz canim sıkılıyor ama bu ugurda cekilen her cile mubahtir
canikom sanırım benden bahsediyorbenim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler
canlarım bide bu ay neler yaptığımı , nasıl uğraştığımı anlatayım hemençok komiktim, rezillik yaniii, anlatmaya çekiniyorum, ama tanışmadan sizler beni iyi hissetiren insanlar olduğunuz için aslında çekinmeme gerek yok, her ilişki öncesi abdest ve dua, başlarken besmele düşünsenize tam başlıyorsunuz besmele çekiniyosunuz , töbe töbe, biraz garipti ama rabbim öyle istiyor aslında, sonrasını anlatmıyım tabii ilişki sonrası eşler, 2-3 dakika çıkmayacak, hatta çok afedersiniz ya utanıyorum ama kusura bakmayın, içeri iyice ittirecek, anladınız işte , kızlar tüm ayrıntıları anlatıyorum vallahi, herşey bebişleriniz için özür dilerim, sonrasında çıkınca, bacakalrınız yukarı, eller belin altına , bacakların iyice yukarı kalkması için destek amaçlı,( buarada ben hafif tombişim, az kalsın boynumu kırıyordum, dikkat edin yaniii , vücudumu taşımakta zorlandımda ) veeeee popoları sallayın, titretin ki, spermler iyice içeri aksınlar, bide bisiklet çeviriri gibi çevirin kızlar, o yolu açmak için ne düşünürseniz yapın, bu şekilde 1 saat kaldım ben, sonrasında ykanırken o bölgeniyi az miktada abdest için yeterli miktarda suyla yıkayın, şakır şukur değil yani, bir de gün aşırı ve sabaha karşı lütfen kızlar, çooooookkkkk zor biliyorum ama , erkek spermleri sabaha karşı tavan yapıyor, adetiniz bitti ya, mesela benim 8 gün sürüyor nerdeyse, 10. gün başladım, bat tarihime kadar gün aşırı yaptım ama çooookkk yoruldum yaaaaaaaa eşim bile, bir tutsun perhize gircem dedi yawww işte benim hikayem buuu canlarım, var mı sormak istediğiniz bişeeeeeeee
canikom sanırım benden bahsediyorbenim bu ayki çalışmalar sırasındaki kendi çalışmalar dillere destan rezillik yanii, ama ilginçtir tuttu, sormak istediklerin neler
Ben 28 günde bir oluyodum 2 aydır 26 ya düştü ama Bu ay 16. ya da 17. günümde regl oldum (çift çızığı 2 gün görmüştüm ya)
bol bol titretin canlarım, sallayın popoları, hatta eşler tutsun ayak uçlarından yorulursanız onlar tepenizden sallasın sizi, bunu da yaptık da :26::26::26: , ay rezillik yaaaaaa, bol bol titremeler
ahanda buldum.. arkadaşım izninle tekrardan gündeme getiriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?