- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.881
aa 2 yıl bile bekliyen arkadaşlarımız var topiğimizde onlarda bıkmadılar cnım ya... inş. bu ay tutunur bebişin.... tedavi oluyormusun?
canı gönülden aminnnnnn....... heyecanlıyım ben. gün geçtikçe iyice heyecan basıyor...
aaamiiiiiiiiiiiinnn insallah canim birbirimize hep dua edelim
güzelim zaten 5 gün geçmişiradene hayran kaldım doğrusu nasıl dayanabiliyosun maşallah
kızlar yarın sabah doktordan randevu aldın. Hayatımda ilk kez kadın doktoruna gidecem. Cuma günü falan yumurtlamam lazım kendi hesaplarıma göre. Genel bir kontrol için gidecem. Hamile kalmama engel rahimde yara bere iltihap var mı yumurtam çatlıyor mu oluşuyor mu, kan testleri falan.. Doktora adetliyken mi gitmek gerekiyor. Ben okuduklarımdan öğle anladım.
test yapmadım henüz 1,5 senedir hep aynı negatif sonuç o yüzden umudum yok birde geçen ay aşırı strestten adet olmadım ilaçla 12 snde adet olmuştum 16 sna kadar beklicem olmazsam test yapıcam inş.
benm eşimde ileri hareket azlığı görüldü şimdilik ilaç kullanıyor benimde doktoruma göre ki artık ona olan inancımıda yitirdim hiç bir problem yok daha yenisiniz bekleyin stres yapma demekten başka yaptığı bişi yok
1,5 sene oldu isteyeli canım bıktım artık her ay negatif sonuçla karşılaşmaktan
bu hafta çabuk geçsin istiyorum ya ne olucaksa olsun artık sürekli aklımda çünkü hiç çıkmıyo acaba var mı acaba varmı kafayı yicem
her duamda varsınız hepiniz ...
vallahı MAŞ. ya nasıl duruyosun şaştım kaldım
benm eşimde ileri hareket azlığı görüldü şimdilik ilaç kullanıyor benimde doktoruma göre ki artık ona olan inancımıda yitirdim hiç bir problem yok daha yenisiniz bekleyin stres yapma demekten başka yaptığı bişi yok
korkmuştur annesi... yoksa yapmaz öle birşey....
bu hafta çabuk geçsin istiyorum ya ne olucaksa olsun artık sürekli aklımda çünkü hiç çıkmıyo acaba var mı acaba varmı kafayı yicem
her duamda varsınız hepiniz ...
vallahı MAŞ. ya nasıl duruyosun şaştım kaldım
kızlar yarın sabah doktordan randevu aldın. Hayatımda ilk kez kadın doktoruna gidecem. Cuma günü falan yumurtlamam lazım kendi hesaplarıma göre. Genel bir kontrol için gidecem. Hamile kalmama engel rahimde yara bere iltihap var mı yumurtam çatlıyor mu oluşuyor mu, kan testleri falan.. Doktora adetliyken mi gitmek gerekiyor. Ben okuduklarımdan öğle anladım.
umudunu yitirme cnm benimde 1,5 yılı geçti bende usandım ama napalım demekki Allah ım hayırlı görmüyor verecektir elbet belkide vardır birşeyler sen doktora gitmişmiydin tatlım
kıslar doktora gidenler gidecek olanlar biligelndirmeyi unutmayın lütfen.valla bende çok özendirik oldum şimdi maaşıda aldım ohhh bide üstüne doktora giderim neyim var neyim yoksa baksınya bide cumartesiye denk gelse keşke izin almak zorunda kalmam.diğer türlü bir sürü soru soruyolar ya
adetinin 3.yada 4.gunu gidiliyor kist falan varmı diye bakıyor cnm rahim açık olduğu için belli oluyor
kıslar doktora gidenler gidecek olanlar biligelndirmeyi unutmayın lütfen.valla bende çok özendirik oldum şimdi maaşıda aldım ohhh bide üstüne doktora giderim neyim var neyim yoksa baksınya bide cumartesiye denk gelse keşke izin almak zorunda kalmam.diğer türlü bir sürü soru soruyolar ya
tabikide öyle biraz sabrımın sebebide rabbime tevekkül etmem elimden geleni yaptım doktora gidiyorum ilaçlar kullanıyoruz önemli günlere dikkat ediyorum artık ne zamn rabbim verirse diyip yerimde oturuyorum
Bak ben bunu bilmiyordum. Sağol canım. Yarın gideyim. Bu ay hamile kalmayıp tekrar adet olursam o zaman tekrar giderim.
Umarım kadın doğumcuya bundan sonraki gidişim bebeğimin kesesini görmek için olur.
en guzeli tatlım Allah ım verecektir bırgun benimde yumurtam çatlamıyormuş diğer testlerimin hepsi temiz eşimdede problem yok demekki zamanı var
inş.cnm benim hayırlı haberlerini verirsin in.ne kadardır deniyorsunuz?
bence sen bu konuya fazla takmissin biraz kafandan atmaya calis Allah en dogru zaman da en guzel sekilde nasip edecektir eger bir problemin yoksa korkacak biseyinde yoktur zaten bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?