Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aa 2 yıl bile bekliyen arkadaşlarımız var topiğimizde onlarda bıkmadılar cnım ya... inş. bu ay tutunur bebişin.... tedavi oluyormusun?

benm eşimde ileri hareket azlığı görüldü şimdilik ilaç kullanıyor benimde doktoruma göre ki artık ona olan inancımıda yitirdim hiç bir problem yok daha yenisiniz bekleyin stres yapma demekten başka yaptığı bişi yok

canı gönülden aminnnnnn....... heyecanlıyım ben. gün geçtikçe iyice heyecan basıyor...

bu hafta çabuk geçsin istiyorum ya ne olucaksa olsun artık sürekli aklımda çünkü hiç çıkmıyo acaba var mı acaba varmı kafayı yicem

aaamiiiiiiiiiiiinnn insallah canim birbirimize hep dua edelim

her duamda varsınız hepiniz ...

güzelim zaten 5 gün geçmiş iradene hayran kaldım doğrusu nasıl dayanabiliyosun maşallah

vallahı MAŞ. ya nasıl duruyosun şaştım kaldım

genel muayene için gidebilirsin canım. birkaç test yaptırmıştım bende... kırmızılar varken, 3. günü gittiğinde hormon testi yapıyorlarmış..

test yapmadım henüz 1,5 senedir hep aynı negatif sonuç o yüzden umudum yok birde geçen ay aşırı strestten adet olmadım ilaçla 12 snde adet olmuştum 16 sna kadar beklicem olmazsam test yapıcam inş.

umudunu yitirme cnm benimde 1,5 yılı geçti bende usandım ama napalım demekki Allah ım hayırlı görmüyor verecektir elbet belkide vardır birşeyler sen doktora gitmişmiydin tatlım

1,5 sene oldu isteyeli canım bıktım artık her ay negatif sonuçla karşılaşmaktan

bence sen bu konuya fazla takmissin biraz kafandan atmaya calis Allah en dogru zaman da en guzel sekilde nasip edecektir eger bir problemin yoksa korkacak biseyinde yoktur zaten bol bol dua et

aman aklımıza takıldı kaldı. birşey değil çok takarsam geleceği varsada gelmez gecikir.

doktorunu değiştir olmazsa. hayırlısı ile gelir bebişin üzülme. vakti zamanı vardır...

kıslar doktora gidenler gidecek olanlar biligelndirmeyi unutmayın lütfen.valla bende çok özendirik oldum şimdi maaşıda aldım ohhh bide üstüne doktora giderim neyim var neyim yoksa baksın ya bide cumartesiye denk gelse keşke izin almak zorunda kalmam.diğer türlü bir sürü soru soruyolar ya

her ay kanda baktırıdım ve sonra sonuç malum dahada büyük yıkım kendime söz verdim bu ay beklicem diye varsada var ben onu beklerken çok yoruldum çok ağladım çok yasını tuttum şimdi eğer bebişim varsa o annesini merak etsin birazda şaka bir yanada kızlar olumsuz sonuç almaktan korktuğum için yapmıyorum testi

adetinin 3.yada 4.gunu gidiliyor kist falan varmı diye bakıyor cnm rahim açık olduğu için belli oluyor

umudunu yitirme cnm benimde 1,5 yılı geçti bende usandım ama napalım demekki Allah ım hayırlı görmüyor verecektir elbet belkide vardır birşeyler sen doktora gitmişmiydin tatlım

tabikide öyle biraz sabrımın sebebide rabbime tevekkül etmem elimden geleni yaptım doktora gidiyorum ilaçlar kullanıyoruz önemli günlere dikkat ediyorum artık ne zamn rabbim verirse diyip yerimde oturuyorum

ben yarın sabah gidicem cnm gelince yazarım benim patronum biliyor artık anlattım herşeyi izin almak problem olmuyor artık gidelimde doktora aklımızda kalmasın inş.iyi sonuçlarla geliriz

adetinin 3.yada 4.gunu gidiliyor kist falan varmı diye bakıyor cnm rahim açık olduğu için belli oluyor

Bak ben bunu bilmiyordum. Sağol canım. Yarın gideyim. Bu ay hamile kalmayıp tekrar adet olursam o zaman tekrar giderim.
Umarım kadın doğumcuya bundan sonraki gidişim bebeğimin kesesini görmek için olur.

iyide belkim bebişin gelcek. sende kan tahliline gideceksin nerden biliosun

tabikide öyle biraz sabrımın sebebide rabbime tevekkül etmem elimden geleni yaptım doktora gidiyorum ilaçlar kullanıyoruz önemli günlere dikkat ediyorum artık ne zamn rabbim verirse diyip yerimde oturuyorum

en guzeli tatlım Allah ım verecektir bırgun benimde yumurtam çatlamıyormuş diğer testlerimin hepsi temiz eşimdede problem yok demekki zamanı var

en guzeli tatlım Allah ım verecektir bırgun benimde yumurtam çatlamıyormuş diğer testlerimin hepsi temiz eşimdede problem yok demekki zamanı var

tabikide rabbim şuan bizi sınıyor sabrımızla inş.bu sınavdan başarıyla geçeriz herşey bahane allah izin verdikten sonra ne kadar problem olsada olur yeterki rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

bence sen bu konuya fazla takmissin biraz kafandan atmaya calis Allah en dogru zaman da en guzel sekilde nasip edecektir eger bir problemin yoksa korkacak biseyinde yoktur zaten bol bol dua et

bu aya kadar baya bir takmıştım çünkü eşimin ailesi çok baskı yapıyor ister istemez buda beni çok etkiliyor ama bu ay çok rahattım rabbim neylerse güzel eyler deyip oturuyorum sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…