- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.901
iyide belkim bebişin gelcek. sende kan tahliline gideceksin nerden biliosun
Merhaba, bende bu ay klomen tedavisine basladim.dun bitti klomen bugun kontrole gittim.sag taraftaki 14x18 mm soldaki 12x12 mm.bide her iki yumurtaligimda henuz buyumekis 4-5 tanede yumurta var dedi.ama cok moralim bozuk rahim duvarim inceymis 4 mm :-( 5 mm ve uzeri olmasi gerekiyomus.hemsire bant verelim dedi.ostrojen hormonu salgiloyomus o banti takinca.persembe tekrar gidicem.yumurtalarin kendiliginden catlamasini beklicez olmadi catlatma ignesi yapilcakmis.yumurtalar hergn 1mm buyuyomus bunuda ogrenmis oldum.
yok hayatım ya testler negatif erkende yapmadım.bu ay da çok şükür geçen ayki gibi ağlamalı zırlamalı geçmedi.yani o yüzden ne kadar erken gelirse okadar iyi benim için.ama tabiii rabbim mucizesini gösterecekse ona diyecek lafım yok
üzülme canım rabbim verecek olduktan sonra verir.sen takma onu kafaya inşallah tesavinden güzel sonuçlar alırsın canım.
Dört yıllık evliyim. Fakat bu ay üçüncü denememiz. Eşim istemiyordu çoçuk maddiyattan dolayı.
Onu zor ikna ettmim zaten. Ona kalsa bir kaç sene daha bekleyecekmişiz.
kıslar doktora gidenler gidecek olanlar biligelndirmeyi unutmayın lütfen.valla bende çok özendirik oldum şimdi maaşıda aldım ohhh bide üstüne doktora giderim neyim var neyim yoksa baksınya bide cumartesiye denk gelse keşke izin almak zorunda kalmam.diğer türlü bir sürü soru soruyolar ya
canım sıkıldı kızlar ya.. uykumda var, halim yok... işlere bir başlayıp bir iki birşey yapıp kapatıyorum... motivasyon sıfır. eve gidip yatasım var benim....
al bendende o kadar kızlar ya eve gidip fena yatasım var ama evdeki işlerde beni bekliyorrr
Kızlar napıonuz ben geldim oku oku bitmedi bişey okudum ya salla titret
Eki Görüntüle 461636 kim istemezki
Benim müdürüm erkek ve meraklı bir tip. Özel bir iş için izin alsan yada doktora gitsen ne oldu ne var diye seni soru yağmuruna tutuyor. Bende buna söylemek istemediğim şey olduğu zaman kadın doğum doktoruna gidecem diyorum. O zaman bir şey soramıyor. Ha öğle mi deyip susuyor. Bunu da üç dört kez yapmışımdır. O da her şeyi sormasın. Sana anlatacağım şey var anlatamayacağım şey var. Özel dediğimde kestirip atsa bu yalana başvurmayacağım. Ama adam kesin beni çoçuk için tedavi görüyorum sanıyor.
Ben istiyorummmmm.
bende çok istiyorum 2 çocuğum olsun artık gelsin bebeğim
uf evdeki işleri hatırlatma hiç... Evdede birşey yapamıcakmışım gibi...
Aman işler kesat bi hamiş haberi gelmiyor canım ya... Oturuyoruz öle işte...
valla en çok onun için okudum ama yokmuş hayırlısı artık bizim çocuklar aynı ay olacak içime öle doğdu hepsi arkadaş olacak belki dünür oluruz
ilerde olursa dünürlerim ilk sorum kadınlar kulübü takılıomuydunuz olurmuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?