- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.921
bende çok istiyorum 2 çocuğum olsun artık gelsin bebeğim
Internette gezinirken buldum
Otuz yaşıma girecem. Ortada daha birincisi yok. İkinci çoçuk zor bir ihtimal gibi geliyor bana bazen.
Sizler kaç yaşındasınız kızlar.
kızlar dua sırası esrapo da mıydı?
kızlar dua sırası esrapo da mıydı?
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
en küçük benmiyim
ben 22 eşim 25
En büyükte benim sanırım(
ben 29 eşim 29 ama ben allah kısmet ederse inşallah ilk çocuğum olursa ondan sonra 40 ım çıkınca salcam gitcek olursa olsun valla istiyorum.işi mişi bırakcam anasını satayım biri 4 yaşına diğeri 3 yaşına gelince iş başı yapcam:) heyyyyyyyt be hayallere bak hayallere
eskilerde vardı cnm talihaydı sanırım tam emin deilim ben sabah okudum 200 dene
ben 29 eşim 29 ama ben allah kısmet ederse inşallah ilk çocuğum olursa ondan sonra 40 ım çıkınca salcam gitcek olursa olsun valla istiyorum.işi mişi bırakcam anasını satayım biri 4 yaşına diğeri 3 yaşına gelince iş başı yapcam:) heyyyyyyyt be hayallere bak hayallere
amin inş..Kızlar dua okuyomussunuz allah kabul etsin dualarınızı boşa çıkarmasın
saol bebeğim dualarınıza çok ihtiyacım olacak yarın için belki bebek vardır üstüne görüyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?