- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.341
Allah ım hayırlısını versin inş.vardır da daha fazla bekletmez melekleriniz
eşimde diyor bana heryeri kokutmuşsun yapma birdaha diyor o gelmeden yapıcam birde evi havalandırıcam tadı çokta kötü deyil inş.15 gun içebilirim.
benim halen midem kötü sabahları özellikle... seninde öleydi hatırlıyorum miden bulanıyordu, senden çok umutluydum. ama senin gelmez olasıca kırmızılar geldi. bende şimdi acaba diyorum. kırmızılarmı gelecek, yoksa bebek mi? evde yapabileceğimiz kan testi olsada kesin emin olsak ne iyi olur
bu ay gelmezse zaten ramazanda vakit bulamayız gibi geliyor. oluruna bırakcam. geçtiğimiz ay çok çalışkandık aslında... Allah istedimi bir gün bile yetiyor gerçi. inş. istediğimiz olurda gelir bebişlerimiz.
eşim birçok şeyi yemediği gibi soğanda sevmiyor. eğer bu ayda gelmezse soğan kürü yapayım dedim. kendisine sandı bir korktu, yazık, halini görecektiniz
Kızlar hepinize selam. Ben de bat10 Haziran. Beni de alın aranıza lütfen. Ben de reglime 1 hafta kala basım cok donüyordu kan tahlili yaptırdım, 88 çıktı. Yani gecen hafta Perşembe 88, Cumartesi tekrar istedi doktor 260 çıktı Çarşamba tekrar yaptırdım 1841 çıktı. Cok hızlı büyüyor dedi ve ultrasonda göremedi ama ikiz olabilir dedi. Bugun 1 saat sonra randevum var tekrar çağırdı.. Artık en a. 4000 olmuştur e gorulur diye düşünüyorum iki tane de olsa...bu arada 1500 olmadan vajinal ultrasonla bile görülmüyor, hic bosuna gitmeyin bence, kac tane doktora sordum bu durumu, 5000 seviyelerinde filan da karından gorulebiliyor dediler. Cok ama cok heyecanlıyım. Benim bir tane 4 yasında oğlum var ve ikiz haberi bizi baya heyecNlandiriyor. İnşallah hayırlısı olur. Bundan sonra aktif olarak yazmaya calisicam. Bakalim neler olucak doktorda bugun, bu arada reglime 6 gun kala idrar testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bu belirtiler genelde ikiz olunca bu kadar erken çıkıyormuş..dualarınızı esirgemeyin lütfen.. Doktordan çıkar çıkmaz neler olduğunu yazacağım..
gelen olmazsa yarın inşallah canım. ayyy hiç ikinci çizgiyi görmedim buğüne kadar yaptığım testlerde o yüzden biraz ümitli gibiyim ama bu ağrılar ümidimi kırıyo:44:
Günaydın Kızlarrrr koskocaman bir günaydınnnn
hoşgeldin helinaslı, ne güzel bi haberle geldin sen öyle.. Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsinİkiz süperrrrrr, inşallah öyledir 2 doğumla 3 çocuk süper olur yaa
evet cnm ya o mide bulantıları kesinlikle psikolojik inanmıyorum artık oyun oynadı bana gunumde 2 gun geçmişti çok heveslenmiştim bundan sonra hiç önemsemiycem yok yumurtlama gunleri bilmem ne dikkat etmiycem oluruna bırakıcam sende öyle yap cnm inş.sende vardır birşeyler belirti olunca insan çok hevesleniyor Allah ım hayırlısını versin tatlım
Günaydın Kızlarrrr koskocaman bir günaydınnnn
bugunde hamiş haberi alırız inşallah o çift çizgileri kopkoyu görürsünüz
gunaydın kızçelerim hayırlı bol bereketli cumalar yeni gelen arkadaşlarımız var hoş gelmişler sefalar getirmişler akşam soğan suyunu kaynattım içtim ev soğan koktu :)) içtim ama ardındanda nutelle yedim kötü tadıda yok inş.bu sefer kistler gider
benim halen midem kötü sabahları özellikle... seninde öleydi hatırlıyorum miden bulanıyordu, senden çok umutluydum. ama senin gelmez olasıca kırmızılar geldi. bende şimdi acaba diyorum. kırmızılarmı gelecek, yoksa bebek mi? evde yapabileceğimiz kan testi olsada kesin emin olsak ne iyi olur
bu ay gelmezse zaten ramazanda vakit bulamayız gibi geliyor. oluruna bırakcam. geçtiğimiz ay çok çalışkandık aslında... Allah istedimi bir gün bile yetiyor gerçi. inş. istediğimiz olurda gelir bebişlerimiz.
lalem lalem ne güzel haber bu çift çızık olayı, inşallah geç döllenmedir bebeğin seninledir kuzucuğummmmmmsabırsızlıkla senin vereceğin güzel haberi beklicem.. inşallahhh gelmicek reglin, senden uzak dursun
Gelmez inşallah. Her ay her ay geliyor zaten dokuz ay da gelmeyi versin :)
Ben bugün eşimi sağlık ocağına götürücem. Geçen ay olduğu tetenoz aşısının ikincisini olacak. Bu şekilde 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş. Ama geçen ay çok ateşlenmişti. Artık eline batan çivi yüzünden mi yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum ama ben dün gece itibariyle çarpışma takvimimizi sonlandırdım :) Hadi hayırlısı.
Kızlar benim başım çok dönüyor. Sıcak çarpıyor olabilir diye su içiyorum bol bol. Bu seferde tuvalete çok gidiyorum. Sabah yataktan zor kalktım. Ateşim hala biraz yüksek... Bunların hepsi belirti aslında ve beni mutlu ediyorlar. Geçen ayki gibi hiç belirtimin olmaması daha kötü tabi. Ama yinede başımın dönmesi beni tedirgin ediyor. Umarım hamişlikten dönüyordur. Yoksa eyvah eyvahhh durum kötü.
lalecim hayırlı olsun canımm inş...beklediğimiz sonucu alırsın inşallahhh...kızlar dün gece rüyamda bu haldeyim aynı hastayım ama şüphelerim oluyor bir test yapayım diyorum anaaaaaa 2.çizgi çıkıyor...birde bu test öyle gelişmişki anlatamam sonucu makine gibi çıktı veriyor kagıtta ayrıntılar yazıyorr...inanamıyorum.2.yide yapıyorum ondada çıkıyor aynen pozitif yazıyorrr böyle bir garip oldumm uyanıverdim
lalecim hayırlı olsun canımm inş...beklediğimiz sonucu alırsın inşallahhh...kızlar dün gece rüyamda bu haldeyim aynı hastayım ama şüphelerim oluyor bir test yapayım diyorum anaaaaaa 2.çizgi çıkıyor...birde bu test öyle gelişmişki anlatamam sonucu makine gibi çıktı veriyor kagıtta ayrıntılar yazıyorr...inanamıyorum.2.yide yapıyorum ondada çıkıyor aynen pozitif yazıyorrr böyle bir garip oldumm uyanıverdim
hayır olsun inş. Allah gerçektede çift çizgi görebilmeyi sana ve bizlere nasip etsin....
o çift çizgiyi çok merak ediyorum. nasıl oluyor canlı olarak görmem lazım.
günaydınn kızlarrr bende geldimmm..bende akşam eve gider gitmez kaynattım canım..eşim diyorki bunu ben içmicem dimi diyoryok dedim ben içicemide yatarken içtimm öle işte kızlar sizlerde ne var yok.
lalem lalem ne güzel haber bu çift çızık olayı, inşallah geç döllenmedir bebeğin seninledir kuzucuğummmmmmsabırsızlıkla senin vereceğin güzel haberi beklicem.. inşallahhh gelmicek reglin, senden uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?