Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Allah ım hayırlısını versin inş.vardır da daha fazla bekletmez melekleriniz

benim halen midem kötü sabahları özellikle... seninde öleydi hatırlıyorum miden bulanıyordu, senden çok umutluydum. ama senin gelmez olasıca kırmızılar geldi. bende şimdi acaba diyorum. kırmızılarmı gelecek, yoksa bebek mi? evde yapabileceğimiz kan testi olsada kesin emin olsak ne iyi olur

bu ay gelmezse zaten ramazanda vakit bulamayız gibi geliyor. oluruna bırakcam. geçtiğimiz ay çok çalışkandık aslında... Allah istedimi bir gün bile yetiyor gerçi. inş. istediğimiz olurda gelir bebişlerimiz.

eşimde diyor bana heryeri kokutmuşsun yapma birdaha diyor o gelmeden yapıcam birde evi havalandırıcam tadı çokta kötü deyil inş.15 gun içebilirim.

eşim birçok şeyi yemediği gibi soğanda sevmiyor. eğer bu ayda gelmezse soğan kürü yapayım dedim. kendisine sandı bir korktu, yazık, halini görecektiniz

evet cnm ya o mide bulantıları kesinlikle psikolojik inanmıyorum artık oyun oynadı bana gunumde 2 gun geçmişti çok heveslenmiştim bundan sonra hiç önemsemiycem yok yumurtlama gunleri bilmem ne dikkat etmiycem oluruna bırakıcam sende öyle yap cnm inş.sende vardır birşeyler belirti olunca insan çok hevesleniyor Allah ım hayırlısını versin tatlım

Günaydın Kızlarrrr koskocaman bir günaydınnnn

hoşgeldin helinaslı, ne güzel bi haberle geldin sen öyle.. Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin İkiz süperrrrrr, inşallah öyledir 2 doğumla 3 çocuk süper olur yaa

gelen olmazsa yarın inşallah canım. ayyy hiç ikinci çizgiyi görmedim buğüne kadar yaptığım testlerde o yüzden biraz ümitli gibiyim ama bu ağrılar ümidimi kırıyo:44:

lalem lalem ne güzel haber bu çift çızık olayı, inşallah geç döllenmedir bebeğin seninledir kuzucuğummmmmm sabırsızlıkla senin vereceğin güzel haberi beklicem.. inşallahhh gelmicek reglin, senden uzak dursun

evet evet oluruna bırakmak en iyisi.

Günaydın Kızlarrrr koskocaman bir günaydınnnn

oo kimler gelmiş, hoş geldin nasılsn?

günaydınn kızlarrr bende geldimmm..bende akşam eve gider gitmez kaynattım canım..eşim diyorki bunu ben içmicem dimi diyor yok dedim ben içicemide yatarken içtimm öle işte kızlar sizlerde ne var yok.

Evde kan testi yapabilsek ne harika olurdu. Çizgilere bakıp kahvefalı gibi yorum yapacağımıza rakamları kontrol ederdik. yükselmiş mi yükselmemiş mi....

lalecim hayırlı olsun canımm inş...beklediğimiz sonucu alırsın inşallahhh...kızlar dün gece rüyamda bu haldeyim aynı hastayım ama şüphelerim oluyor bir test yapayım diyorum anaaaaaa 2.çizgi çıkıyor...birde bu test öyle gelişmişki anlatamam sonucu makine gibi çıktı veriyor kagıtta ayrıntılar yazıyorr...inanamıyorum.2.yide yapıyorum ondada çıkıyor aynen pozitif yazıyorrr böyle bir garip oldumm uyanıverdim

Hoşgeldin Gamze, çok geçmiş olsun eşine.. benim de batım 26 temmuz, daha çok yokmu yaa azmı kaldı yoksa ondan bile haberim yok yani biz buay fazla birlikte olamadık ama devam ederiz gününe bakmıyorum ben, baktığım aylarda da bi numara görmediğim için ama buaralar yumurtlama dönemindeyim takvimsel olarak (kocam yanımda değildi haftasonu birlikteyiz inşallah) regl olana yada olmayana kadarrr hayat bize güzel olsun dedik

hayır olsun inş. Allah gerçektede çift çizgi görebilmeyi sana ve bizlere nasip etsin....

talihaaaaa, rüyalarımızı hep böyle şeyler süslüyo dimi ben de dün rüyamda eski ortaokul arkadaşımı gördüm.. kız hamile gerçekten de.. neyse işte rüyamda buluşuyoruz acayip endişeli kafasında bir sürü soru işareti var bende bilirkişi gibi şu hafta şöyle bu hafta böyle olacak, endişe etme bilmemne akılveriyorum motive ediyorum çok biliyorum ya bennn bilmiş bilmişş bi konuşuyorum sabah uyandım gıcık oldum kendime, görende 2 tane doğurdum 3. yolda sanacak.. buraları okuyaaa okuyaa kendimi anne mi sandım ne yaptım çok saftım

günaydınn kızlarrr bende geldimmm..bende akşam eve gider gitmez kaynattım canım..eşim diyorki bunu ben içmicem dimi diyor yok dedim ben içicemide yatarken içtimm öle işte kızlar sizlerde ne var yok.

yazık kız onlarada her ay başka birşey içiriyoruz artık istemiyorlar bende 1 bardak içebildim cnm

canım adet olmazsam yarın gidecem inşallah teste pazartesi haber verebilirim anca.

ayyy canım benim inşaallah çok güzel olur herşey hepimiz için. bende çok gördüm rüya bu ay. 2 erkek çocuk gördüm biri 7-8 yaşında biri 4-5 yaşında düşün birini bulmadan iki çocuk gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…