- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.301
canım bn de bu ay oluruna bırakıyorum konunmayacağım ama yok yumurtlamaymış yok adetime şu kadar kalmış mış bıraktım valla ne zaman istersem o zaman beraberlik.Eşimi de yoktan yere üzüyüdm bn üzülüyorum dye.Allah ummadıgımız anda mutlu haberi verirse daha güzel olur bnce
canım bn de bu ay oluruna bırakıyorum konunmayacağım ama yok yumurtlamaymış yok adetime şu kadar kalmış mış bıraktım valla ne zaman istersem o zaman beraberlik.Eşimi de yoktan yere üzüyüdm bn üzülüyorum dye.Allah ummadıgımız anda mutlu haberi verirse daha güzel olur bnce
Aynen öylee tatlım, biraz kafayı rahatlatmak lazım.. ben de spora başlıyorum haftaya falan, araştırmalardayım şimdi. evde otur otur nereye kadarcanım bn de bu ay oluruna bırakıyorum konunmayacağım ama yok yumurtlamaymış yok adetime şu kadar kalmış mış bıraktım valla ne zaman istersem o zaman beraberlik.Eşimi de yoktan yere üzüyüdm bn üzülüyorum dye.Allah ummadıgımız anda mutlu haberi verirse daha güzel olur bnce
Kıslar ben geldim hasta oldum oley oley oleyneyse kıslar ne yapalım bu ay kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimizin hakkında.bu arada yarın doktora gidiyorum bakalım doktorcuğum bana ne dicek.ama hasta hasta nasıl muayene olcam çok utanıyom ya.hemşire dedi ama hanfendi saten hastayken muane olmanız lasım.iyi dedim geleyim o saman:) bakalım doktor bey ne dicek merak ediyom:)
Kıslar ben geldim hasta oldum oley oley oleyneyse kıslar ne yapalım bu ay kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimizin hakkında.bu arada yarın doktora gidiyorum bakalım doktorcuğum bana ne dicek.ama hasta hasta nasıl muayene olcam çok utanıyom ya.hemşire dedi ama hanfendi saten hastayken muane olmanız lasım.iyi dedim geleyim o saman:) bakalım doktor bey ne dicek merak ediyom:)
canım dr alttan mı muayene edecek seni, o tip muayeneler için üçüncü günü gidiliyor diye biliyorum ben. bide erkek dr larda alttan muayene ediyormu ben etmiyorlar diye biliyordum
hadi geçmiş olsun cnm bende dun gittim adetliyken doktora diyorumki adetliyim bugun 3.gunum super diyor içimden diyorum neresi süper rahim açık olduğu için adetliyken herbirşeyi görebiliyor utanma cnm sen git ihmal etme bendede kist çıktı yine tekrarlamış soğan suyuna başlıcam bu akşam Allah ım yardımcımız olsun tatlım.
valla canım onu bende bilmiyom ama benim ilk doktorumda erkekti oda muane etmek istemişti kabul etmedim.ama duydumki herkes hastayken alltan muayene ediyomuş.burdaki hemşirede çağırdı valla ne bilim canım bilemedim şimdi ben.ya kadın doktorlardan çok korkuyorum canım ya.o yüzden hep erkek tesrcih ettim daha anlayışlı olurlar eşşek gibi davranmazlar diye.bu ikinci gideceğim yer tüp bebek merkezi ama doktor dediki önce normal yoldan çağresine bakıcaz olmazsa aşılama ondan sonra diğer yöntemler.valla canım allah içimi biliyo ya bazen canıma tak ediyo git tüpü yaptır diyorum.bir iki ay daha sabretcem bakalım.rabbim beni bebekle sınamasın ne diyeyim.
valla canım onu bende bilmiyom ama benim ilk doktorumda erkekti oda muane etmek istemişti kabul etmedim.ama duydumki herkes hastayken alltan muayene ediyomuş.burdaki hemşirede çağırdı valla ne bilim canım bilemedim şimdi ben.ya kadın doktorlardan çok korkuyorum canım ya.o yüzden hep erkek tesrcih ettim daha anlayışlı olurlar eşşek gibi davranmazlar diye.bu ikinci gideceğim yer tüp bebek merkezi ama doktor dediki önce normal yoldan çağresine bakıcaz olmazsa aşılama ondan sonra diğer yöntemler.valla canım allah içimi biliyo ya bazen canıma tak ediyo git tüpü yaptır diyorum.bir iki ay daha sabretcem bakalım.rabbim beni bebekle sınamasın ne diyeyim.
iç hayatım iç ben valla geçen bu ay bıkmadan usanmadan içtim.bende de kist varsa demkki soğan bi işe yaramıyo.valla ben içim temizlensin bebek gelsin diye içtim ama bebek gelmedi inşallah içim temizlenmiştir.sen hiç aksatma canım iç.kontrole gittiğinde anlarsın soğan işe yaramışmı
Asyam hoşgeldin.... Hiç kasma kendini bende çok tedirgin olmuştum ama doktorlar gerçekten regl döneminde muayeneyi önemsiyorlar umarım güzel geçer yarın muayenen.. sen tüp merkezinden kendimi randevu aldın yoksa yönlendirildinmi doktorun tarafondan.. Hakkında hayırlısı bebeğim inşşalah gerek kalmadan gelir kendiliğinden minnak nazlışınvalla canım onu bende bilmiyom ama benim ilk doktorumda erkekti oda muane etmek istemişti kabul etmedim.ama duydumki herkes hastayken alltan muayene ediyomuş.burdaki hemşirede çağırdı valla ne bilim canım bilemedim şimdi ben.ya kadın doktorlardan çok korkuyorum canım ya.o yüzden hep erkek tesrcih ettim daha anlayışlı olurlar eşşek gibi davranmazlar diye.bu ikinci gideceğim yer tüp bebek merkezi ama doktor dediki önce normal yoldan çağresine bakıcaz olmazsa aşılama ondan sonra diğer yöntemler.valla canım allah içimi biliyo ya bazen canıma tak ediyo git tüpü yaptır diyorum.bir iki ay daha sabretcem bakalım.rabbim beni bebekle sınamasın ne diyeyim.
Asyam hoşgeldin.... Hiç kasma kendini bende çok tedirgin olmuştum ama doktorlar gerçekten regl döneminde muayeneyi önemsiyorlar umarım güzel geçer yarın muayenen.. sen tüp merkezinden kendimi randevu aldın yoksa yönlendirildinmi doktorun tarafondan.. Hakkında hayırlısı bebeğim inşşalah gerek kalmadan gelir kendiliğinden minnak nazlışın
Canım bence de çok haklısın..Bi bu doktora git bakalım neler dicek, ne önerecek. Tek doktora güvenmiyorum ben artık. Bu ay takip yapıcaklar anladığım kadarıyla ki bana mantıklı geldi.. benim doktorda 10. gün gel takip yapalım demişti ama işte hormonal prob. sebebiyle değerlerin düşmesini beklemek istiyorum bir de kafamı rahatlatmak istiyorum bi süre.. free takılıyorumCanım benimki biraz tesadüf oldu.benim özel doktorum dediki git hsg çektir bende her yeri aradım randavu dolu.sonra tesadüf tüp bebek merkezide çekildim sonra filimlere baktığımda tüplerimin bitanesi garip bi şekilde sonradan açıldı tıkalıymış ama hemde o tarafta hafif bi bozukluk var dedi çeken doktor.sonra ilgilendi azıcık benle dediki bu tarafta gebelik oluşursa düşme ihtimali var diğer tarafta oluşursa sıkıntı yok.tedavi sürecinde hallederiz dedi.sonra bende dedimki doktor bey benim doktorum var ben ana filmleri götürcem dedim.sonra kısmet dedi eğer ihtiyacın olursa bana gel en kısa sürede hallederiz allahın izniyle dedi.tabii ben kendi doktoruma gittim oda filme baktı hiç bişeyin yok git önümüzdeki ay gel dedi.açıkcası bende şaştım kaldım soğudum doktorumdan.değiştirdim onu işte tüp bebek merkesindeki doktora gitcem bakalım ne dicek.hayatım 2 yıl bitti ya artık bi sonuca varmak istiyorum oyalanmak değil
canım hoşgeldin, efsunun bu aralar başı kalabalıkta pek giremiyor nete.. benim çakozladığım bi durum olsaydı yapardım ama hiç beceremiyorum alt alta bile sıralayamıyorum isimleri o dereceyimselam kızlar.. yine birsürü haber gelmiş pek olumlu yok ama olsun.. hayırlısı herşeyin..bu arada ben efsun u bazen göremiyorum sizden gören biri olursa ona desin ki bu listeyi ilk sayfadan takip ediyor diğer konuları takip edenler. ben gördüm. o zaman her görmek istediğinde kırk saat aramıyorsun, ilk sayfayı açıyorsun ordan görüyorsun. böyle olunca efsunun da canı çıkıyor sayfayı ara bul son haliyle güncelle falan...
HAMİŞLERİMİZ
dombrabre
ebah234
haunted..
IntromTrack
EdaHayat
1.Hafta Grubumuz
HABER ALAMADIKLARIMIZ
seval88----------------------------------> 1 Temmuz
islambol--------------------------------> 1 Temmuz
Anatolya20------------------------------2 Temmuz
evasude----------------------------------> 5 Temmuz
burcos------------------------------------5 Temmuz
Tülay-------------------------------- 6 Temmuz
istanbul3474---------------------------7 Temmuz
me------------------------------------7 Temmuz
redy----------------------------------8 Temmuz
2.Hafta Grubumuz
filiz86---------------------------------------------------------9 Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?