Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

evet canım aslında en doğrusu bu hani diyolar ya sen kafana taktıkça olmaz diye doğru galiba... ama açıkçası şöle bişeyde var çocuk istediğimizden beri her beraberlikte aklımda bu var aman hemen kalkmıyayım yok ayaklarımı dikeyim falan diye e böylede olunca düşünmemekte imlkansız oluyo sanki ne yapcaz bilmiyorum :/

Aynen öylee tatlım, biraz kafayı rahatlatmak lazım.. ben de spora başlıyorum haftaya falan, araştırmalardayım şimdi. evde otur otur nereye kadar denize de giriyorum regl bittiğinden beri.. takılıyoruzz çok sıkmışım kendimi biraz rahatlamak istiyorum

Kıslar ben geldim hasta oldum oley oley oley neyse kıslar ne yapalım bu ay kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimizin hakkında.bu arada yarın doktora gidiyorum bakalım doktorcuğum bana ne dicek.ama hasta hasta nasıl muayene olcam çok utanıyom ya.hemşire dedi ama hanfendi saten hastayken muane olmanız lasım.iyi dedim geleyim o saman:) bakalım doktor bey ne dicek merak ediyom:)

canım dr alttan mı muayene edecek seni, o tip muayeneler için üçüncü günü gidiliyor diye biliyorum ben. bide erkek dr larda alttan muayene ediyormu ben etmiyorlar diye biliyordum

hadi geçmiş olsun cnm bende dun gittim adetliyken doktora diyorumki adetliyim bugun 3.gunum super diyor içimden diyorum neresi süper rahim açık olduğu için adetliyken herbirşeyi görebiliyor utanma cnm sen git ihmal etme bendede kist çıktı yine tekrarlamış soğan suyuna başlıcam bu akşam Allah ım yardımcımız olsun tatlım.

canım dr alttan mı muayene edecek seni, o tip muayeneler için üçüncü günü gidiliyor diye biliyorum ben. bide erkek dr larda alttan muayene ediyormu ben etmiyorlar diye biliyordum

valla canım onu bende bilmiyom ama benim ilk doktorumda erkekti oda muane etmek istemişti kabul etmedim.ama duydumki herkes hastayken alltan muayene ediyomuş.burdaki hemşirede çağırdı valla ne bilim canım bilemedim şimdi ben.ya kadın doktorlardan çok korkuyorum canım ya.o yüzden hep erkek tesrcih ettim daha anlayışlı olurlar eşşek gibi davranmazlar diye.bu ikinci gideceğim yer tüp bebek merkezi ama doktor dediki önce normal yoldan çağresine bakıcaz olmazsa aşılama ondan sonra diğer yöntemler.valla canım allah içimi biliyo ya bazen canıma tak ediyo git tüpü yaptır diyorum.bir iki ay daha sabretcem bakalım.rabbim beni bebekle sınamasın ne diyeyim.

iç hayatım iç ben valla geçen bu ay bıkmadan usanmadan içtim.bende de kist varsa demkki soğan bi işe yaramıyo.valla ben içim temizlensin bebek gelsin diye içtim ama bebek gelmedi inşallah içim temizlenmiştir.sen hiç aksatma canım iç.kontrole gittiğinde anlarsın soğan işe yaramışmı

sabret cnm benim ben seni çok iyi anlıyorum inanki 1,5 yılı geçti dedim doktora doktor geç kalmadan tedaviye başlayalım dedi bende usandım inanki doktorlardan ama Allah ım hayırlı görmüyor demekki şükrediyorumki tedavisi var ya olmasaydı Allah korusun o yuzden şükrediyorum halimize

inşallah çaresini bulsun da yeterki erkek kadın farketmez, sonuçta dr yani insan o gözle bakmıyor, benim dr bayan ama adetken ondan bile çekindiğim için göbekten ultrasonla bakmıştı bana sağolsun. valla aynı fikir banada geliyor ne uğraşıyorsun taktır tüpleri koy içine bebekleri yap diyorum sonra gülüyorum kendi kendime sanki uzaya füze fırlatır gibi o ne biçim tarif diyorum gerçi çok olmadı yine henüz 7. ay benim bebek isteyişimin, inşallah artık oldu olacak gibi geliyor bana bakalım, seninkide öyle olur, ramazana hepimiz hamile olarak girelim

içicem cnm inş.gider doktorda şaşırır inş.kistlerin gittiğine her ay husran olmuyorsa olmuyor diyorum elimden birşey gelmiyor artık duadan başka bazende diyorum herşey çocuk deyil ya eşimle sağlığımız yerinde mutluyuz çok şükür yeter artar bile

Asyam hoşgeldin.... Hiç kasma kendini bende çok tedirgin olmuştum ama doktorlar gerçekten regl döneminde muayeneyi önemsiyorlar umarım güzel geçer yarın muayenen.. sen tüp merkezinden kendimi randevu aldın yoksa yönlendirildinmi doktorun tarafondan.. Hakkında hayırlısı bebeğim inşşalah gerek kalmadan gelir kendiliğinden minnak nazlışın

Canım benimki biraz tesadüf oldu.benim özel doktorum dediki git hsg çektir bende her yeri aradım randavu dolu.sonra tesadüf tüp bebek merkezide çekildim sonra filimlere baktığımda tüplerimin bitanesi garip bi şekilde sonradan açıldı tıkalıymış ama hemde o tarafta hafif bi bozukluk var dedi çeken doktor.sonra ilgilendi azıcık benle dediki bu tarafta gebelik oluşursa düşme ihtimali var diğer tarafta oluşursa sıkıntı yok.tedavi sürecinde hallederiz dedi.sonra bende dedimki doktor bey benim doktorum var ben ana filmleri götürcem dedim.sonra kısmet dedi eğer ihtiyacın olursa bana gel en kısa sürede hallederiz allahın izniyle dedi.tabii ben kendi doktoruma gittim oda filme baktı hiç bişeyin yok git önümüzdeki ay gel dedi.açıkcası bende şaştım kaldım soğudum doktorumdan.değiştirdim onu işte tüp bebek merkesindeki doktora gitcem bakalım ne dicek.hayatım 2 yıl bitti ya artık bi sonuca varmak istiyorum oyalanmak değil

selam kızlar.. yine birsürü haber gelmiş pek olumlu yok ama olsun.. hayırlısı herşeyin..

bu arada ben efsun u bazen göremiyorum sizden gören biri olursa ona desin ki bu listeyi ilk sayfadan takip ediyor diğer konuları takip edenler. ben gördüm. o zaman her görmek istediğinde kırk saat aramıyorsun, ilk sayfayı açıyorsun ordan görüyorsun. böyle olunca efsunun da canı çıkıyor sayfayı ara bul son haliyle güncelle falan...

Canım bence de çok haklısın..Bi bu doktora git bakalım neler dicek, ne önerecek. Tek doktora güvenmiyorum ben artık. Bu ay takip yapıcaklar anladığım kadarıyla ki bana mantıklı geldi.. benim doktorda 10. gün gel takip yapalım demişti ama işte hormonal prob. sebebiyle değerlerin düşmesini beklemek istiyorum bir de kafamı rahatlatmak istiyorum bi süre.. free takılıyorum ama topiğide hiiiççç bırakasım yok, kendimi bi süreliğine tatil moduna aldım

canım hoşgeldin, efsunun bu aralar başı kalabalıkta pek giremiyor nete.. benim çakozladığım bi durum olsaydı yapardım ama hiç beceremiyorum alt alta bile sıralayamıyorum isimleri o dereceyim geldiğinde bakar bacım Ben de çıkıyorum hepiciğiniziiii öpüyorummmmmmmmm Allaha emanet olun fıstıklarrrrrr

kızlar merhaba.. yazamadım ama inanın ben de ne olduğunu bilmediğimden mahvoldum ( ne adet geldi ne gebelik.. sağ kasığımın ağrısı devam ediyor. doktora gittim kötü hiçbir şey yok... BATım oynamış durumda ama ne zaman onu da bilmiyorum.. beni "BATı belirsizler" grubunuza alabilirsiniz :))

Bu arada ikinci bilgi: filiz86'nın da kırmızılar teşrif etti. haberiniz yoksa diye yazayım dedim..

HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUM.. SAĞLIKLA ALIN BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA İNŞALLAH!!!

DARISI BAŞIMIZA

ya kızlar niye bizim forum bu kadar sessiz yaa
ne akıllı kızlarız hee
ağzımız var dilimiz yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…