- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.321
Kızlar hepinize selam. Ben de bat10 Haziran. Beni de alın aranıza lütfen. Ben de reglime 1 hafta kala basım cok donüyordu kan tahlili yaptırdım, 88 çıktı. Yani gecen hafta Perşembe 88, Cumartesi tekrar istedi doktor 260 çıktı Çarşamba tekrar yaptırdım 1841 çıktı. Cok hızlı büyüyor dedi ve ultrasonda göremedi ama ikiz olabilir dedi. Bugun 1 saat sonra randevum var tekrar çağırdı.. Artık en a. 4000 olmuştur e gorulur diye düşünüyorum iki tane de olsa...bu arada 1500 olmadan vajinal ultrasonla bile görülmüyor, hic bosuna gitmeyin bence, kac tane doktora sordum bu durumu, 5000 seviyelerinde filan da karından gorulebiliyor dediler. Cok ama cok heyecanlıyım. Benim bir tane 4 yasında oğlum var ve ikiz haberi bizi baya heyecNlandiriyor. İnşallah hayırlısı olur. Bundan sonra aktif olarak yazmaya calisicam. Bakalim neler olucak doktorda bugun, bu arada reglime 6 gun kala idrar testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bu belirtiler genelde ikiz olunca bu kadar erken çıkıyormuş..dualarınızı esirgemeyin lütfen.. Doktordan çıkar çıkmaz neler olduğunu yazacağım..
günaydın şekerlerraaaaaa yine kimse yok ama bennim size anlatacaklarım var
canım ben varım merak ettim ne oldu
günaydın canım in cin top oynuyor topic te kimsecikler yok bizden başka
Anlatayım canım okumussundur belki dün yazmıştım iki gün önce test yaptım negatifti akşam eve gittiğimde baktım ikinci çizgi silik. Dün bi test daha yaptım farklı markadan o da negatifti ama akşam yine baktım onda da ilki kadar olmasa da çok çok ince bi çizgi var gibiyidi. Eşime gösterdim evet var ama idrar da olabilir dedi. öyle işte şekerler. Bat dün dü ayrıca gelen olmadı. Gelmez inşallah. Bebişşşşşşşş gel artık
anlatayım canım okumussundur belki dün yazmıştım iki gün önce test yaptım negatifti akşam eve gittiğimde baktım ikinci çizgi silik. dün bi test daha yaptım farklı markadan o da negatifti ama akşam yine baktım onda da ilki kadar olmasa da çok çok ince bi çizgi var gibiyidi. eşime gösterdim evet var ama idrar da olabilir dedi. öyle işte şekerler. bat dün dü ayrıca gelen olmadı. gelmez inşallah. Bebişşşşşşşş GEL ARTIK
canım çok sevindim inşaallah bebek geliodur kan versene emin olursun
günaydın bak bende geldim. bendemi atmasaydım ki testi dedim şimdi . öle olunca yanlış sonuç vermiyormuymuş. ben 10-15 dk bekleyip attımda.... inş. dediğin gibi bebiş gelir.
benim bat bu gün. pek kırmızılar gelecekmiş gibi hissetmiyorum. umudumu yitireyim mi?
tabi ki hayır canım ben de ilk test yaptım negatif diye geldim burda ümitsizce takıldım kızlar sağolsun ümit kesme dediler belki geç döllenmedir dediler eve gidince gördüm ki evet geç döllenme olabilirmiş.
tabi inşallah vardırda boşa telaşlanmıyorumdur.:18:
anlatayım canım okumussundur belki dün yazmıştım iki gün önce test yaptım negatifti akşam eve gittiğimde baktım ikinci çizgi silik. dün bi test daha yaptım farklı markadan o da negatifti ama akşam yine baktım onda da ilki kadar olmasa da çok çok ince bi çizgi var gibiyidi. eşime gösterdim evet var ama idrar da olabilir dedi. öyle işte şekerler. bat dün dü ayrıca gelen olmadı. gelmez inşallah. Bebişşşşşşşş GEL ARTIK
inş. bebişin geliyordur.
bende birazdaha bekliyeyim, eğer gelmezse kırmızılar testi yenilerim. keşke gelse bebiş.. nazlanmasa... ay böle iki arada bir derede zor oluyor. merak içinde....
Gelmez inşallah. Her ay her ay geliyor zaten dokuz ay da gelmeyi versin :)
Ben bugün eşimi sağlık ocağına götürücem. Geçen ay olduğu tetenoz aşısının ikincisini olacak. Bu şekilde 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş. Ama geçen ay çok ateşlenmişti. Artık eline batan çivi yüzünden mi yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum ama ben dün gece itibariyle çarpışma takvimimizi sonlandırdım :) Hadi hayırlısı.
Kızlar benim başım çok dönüyor. Sıcak çarpıyor olabilir diye su içiyorum bol bol. Bu seferde tuvalete çok gidiyorum. Sabah yataktan zor kalktım. Ateşim hala biraz yüksek... Bunların hepsi belirti aslında ve beni mutlu ediyorlar. Geçen ayki gibi hiç belirtimin olmaması daha kötü tabi. Ama yinede başımın dönmesi beni tedirgin ediyor. Umarım hamişlikten dönüyordur. Yoksa eyvah eyvahhh durum kötü.
gunaydın kızçelerim hayırlı bol bereketli cumalar yeni gelen arkadaşlarımız var hoş gelmişler sefalar getirmişler akşam soğan suyunu kaynattım içtim ev soğan koktu :)) içtim ama ardındanda nutelle kötü tadıda yok inş.bu a kistler gider
Gelmez inşallah. Her ay her ay geliyor zaten dokuz ay da gelmeyi versin :)
Ben bugün eşimi sağlık ocağına götürücem. Geçen ay olduğu tetenoz aşısının ikincisini olacak. Bu şekilde 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş. Ama geçen ay çok ateşlenmişti. Artık eline batan çivi yüzünden mi yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum ama ben dün gece itibariyle çarpışma takvimimizi sonlandırdım :) Hadi hayırlısı.
Kızlar benim başım çok dönüyor. Sıcak çarpıyor olabilir diye su içiyorum bol bol. Bu seferde tuvalete çok gidiyorum. Sabah yataktan zor kalktım. Ateşim hala biraz yüksek... Bunların hepsi belirti aslında ve beni mutlu ediyorlar. Geçen ayki gibi hiç belirtimin olmaması daha kötü tabi. Ama yinede başımın dönmesi beni tedirgin ediyor. Umarım hamişlikten dönüyordur. Yoksa eyvah eyvahhh durum kötü.
gider kistlerin merak etme. demekki kokudan ben o soğan kürünü yapamam. yaparsam eşim eve girmez.
inş. gelir bebişin. daha 2 haftan var ama batına. herşeyi oluruna bırakmaya çalış. ama inş. bebişin vardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?