Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canımmmm olursa süper olcak olmazsa da üzülmicez tamammı.. olursa manyak gibi sevinebilirizzzz amma o serbestttttt

kesinlikle olursa bayram havası olmazsa üzülmeyeceğiz ağustosta bu topikte tam gaz devam ederiz
bu arada yeni topik açsak mı diye konuşulmuş bence burda kalsak da olur ya bu şekilde güzel gidyor ama çoğunluğun fikrine uyarım

bence de şekerimmm burası pek güzelll böölee devam edelim işte ha temmuz ha ağustos ha eylül ben de bu fikirdeyim bu şeytanın bacacıkları elbet bigün kırılacak!!!

merhaba herkese,

bikac sey sormak istiyorum, daha önce de yazmistim adetime 5 gün kala clearblue test yaptim ve silik + isareti cikmisti. ertesi gün o kucuk karton gibi testlerden yaptim hicbisey cikmadi. 3. gün bir tane daha clearblue testi yaptim onda da + cikti bu kez dikey olan cizgi biraz daha belirgindi. halen daha o testteki cizgiler daha belirgin. ben hamile oldugumu sanmiyorum dedigim icin esim bir tane daha test almis. :)))) ( bu kacinci diyceksiniz biliyorumm!!!) onu da yaptim ve onda da hic birsey cikmadi. clearblue testi yapip ayni buna benzer seyler yasayan var mi? ben eger hamile olsam digerlerinde de silik bile olsa bisey cikacagini düsünüyorum acikcasi. hic belirtin var mi derseniz zaten regl belirtileri ile hamilelik belirtileri benzediginden cidden bisey diyemiyorum artik.. tabii ki umutsuzluga kapilmak yok. tam motive bir sekilde devam edicez calismalarimiza. ama bu clearblue testini sanirim bir daha yapmamaya karar verdim....

ben çıkıyorum kuzucuklarım görüşürüz inşallah yine.annem bu akşam da kalacakmış canım sıkıldı biraz.ziyarete gidicem şimdi.öpüyorum hepinizi

merhaba canım, ama zaten sen çok erken yapmışsın idrarda testii, adetinden önce bakarsan idrarda gözükmez ki zaten, günün geçsin 2-3 gün öyle bak bence

sence canımm :d bebek davasııı halaa..sen nasılsınnn canımmm nasıl gidiyorrr.
aynı ben de canım, sıcaklar felan, hamişlik zorlamıyor tabi daha, hissetmiyorum zaten, çalışmak istemiyorum, bütün gün masamda oturuyorum, paralayacaklar vallahi beni bebek davası biter mi canım yaaaa, ayıpsın, çalışmalar devam dimi

Eger cok aklına takılıyorsa bir kan tahlili ver kesin emin ol. O testler erken yapıldıgında dogru sonuc vermeyebiliyor. Yani genelde negatifken pozitif gösterdigini ben hic duymadım ve gormedim, ama pozitifken negatif gösterebiliyor. Belki de hamilesindir, ya bir kac gun bekle tekrar test yap ya da bir betahcg ölçtür cnm..

hmmm şimdi daha bata var değilmi hala, inşallah hamişsindir biraz bekle bence.. idrarda regl geçmeden çıkmayanlarda oluyormuş

canlarıımmmmmmmmmmm nabıyonuz beyaaaaaaa :)

tatlım iyiyiz takılıyoruz sen napıyosun güzel annecik

ben çıkıyorum kuzucuklarım görüşürüz inşallah yine.annem bu akşam da kalacakmış canım sıkıldı biraz.ziyarete gidicem şimdi.öpüyorum hepinizi

bebeğim sıkma canını inşallahhh yarın sağlıcakla çıkar, öpüyorum habersiz koma bizi

HAsTALIGIMIN 4.GÜNÜ CANIM BİTTİ NERDEYSE YARIN ÖBÜR GÜN DEVAM ÇALIŞMALARA

papılllomour senin de bata az kalmış ya,,, hadi hayırlısı, efsun felan heyecan dorukta, var mı belirti ?

evet kuzum öyle galiba ama bu ay pek sanmıyorum kendi adıma bi takım sağlık problemlerinden ötürü, efsuncukta kocişinden ayrı kaldı bu aralar.. buay benden işçıkarsa süprüz olur güzel olur tabiiii orası ayrıııııııı

belli olmaz bitanem, hayırlısı olsun, sen varya , bu pozitiflikle, bu nurlu maneviyatınla, patır patır doğurursun, hiç merak etme, keşke ben de senin yarın kadar pozitif olabilsem, hep bir umutsuzluk, hep bir endişe, Rabbim gönleüne göre varsin kuzucum

kuzummm benimmm teşekkür ederimmmmmm Amin canım inşallahhh hepimiz için inşalalh senin ne kadar vesvese ettiğini tahmin edebiliyorum şuan ama hiç korkma tamam mı herşey çooookk güzel olacak sana söylemiştim hatırlıyomusun bebiş gelecek göbüşe koncak diye şimdi de diyorumki sağlıcakla doğacak ailesine şans uğur bereket getirecek inşallahhhhhh, annesini babasını dünyanın en mutlu insanları yapacak kuzucuğum benim minnak mercimek

kuzummm benimmm teşekkür ederimmmmmm Amin canım inşallahhh hepimiz için inşalalh senin ne kadar vesvese ettiğini tahmin edebiliyorum şuan ama hiç korkma tamam mı herşey çooookk güzel olacak sana söylemiştim hatırlıyomusun bebiş gelecek göbüşe koncak diye şimdi de diyorumki sağlıcakla doğacak ailesine şans uğur bereket getirecek inşallahhhhhh, annesini babasını dünyanın en mutlu insanları yapacak kuzucuğum benim minnak mercimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…