Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ayyyy bal damlıyor ağzından inşallah bitanem, rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamnda versin inşaALLAH, HAYIRLISI OLSUN,

Kızlar hamilelerin duası kabul olur derler, hepiniz için şimdi ayrı ayrı dua edicem.İnsallah hepinizin yüzü güler de birlikte yaşarız bu mutluluğu..

Kızlar hamilelerin duası kabul olur derler, hepiniz için şimdi ayrı ayrı dua edicem.İnsallah hepinizin yüzü güler de birlikte yaşarız bu mutluluğu..

canımmmm teşekkür ederizzz inşallahhh hepimiz hepimiz mutlu haberler veririz burdan bigün etraf bebiş kaynarrr inşallahhhhh çifter çifter gelsinlerrrr

ailenizin teknik elemanı geldiii
galiba bana ihtiyaç var:))
selam hamişler ve ben gidi gardeşlerr:)))

herkeze merhabalar. kaç saattir sizlerdn ayrı kaldım. ,işte de tekim sıkıldım. işlerimde durgun ben durgun yuvarlanıp duruyorum....

ailenizin teknik elemanı geldiii
galiba bana ihtiyaç var:))
selam hamişler ve ben gidi gardeşlerr:)))

arkadaşım sende hamile takvimi var yoksa hamişmisin hayırdır...

hımm bak şimdi, benimde yapasım geldi. ama gerçeği olsunda yapsakkk daha iyi...

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

bu da ayrı bir anlatımı... bu arada ben hamile falan dedğilim sadece olup olmadığını görmek için kendime yaptım ama çok şirin durdu:) keşke olsa da yapsak hepimiz((

bu aydan hiç umudum yok yumurtlama günlerimde 5 gün boyunca kocişle bir araya gelmedik küsmüştüm ona

ramazana artık ksımetse :)

ne canım kalacaksa oruç sonrası :)

herkeze merhabalar. kaç saattir sizlerdn ayrı kaldım. ,işte de tekim sıkıldım. işlerimde durgun ben durgun yuvarlanıp duruyorum....

arkadaşım sende hamile takvimi var yoksa hamişmisin hayırdır...

canımmm hoşgeldinn nassın bakayım buralarda pek durgun ama haftasonu giderek yaklaşıyoo yuppiiii yaşasın tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…