- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.421
kuzummm benimmm teşekkür ederimmmmmm Amin canım inşallahhh hepimiz için inşalalhsenin ne kadar vesvese ettiğini tahmin edebiliyorum şuan ama hiç korkma tamam mı herşey çooookk güzel olacak sana söylemiştim hatırlıyomusun bebiş gelecek göbüşe koncak diye şimdi de diyorumki sağlıcakla doğacak ailesine şans uğur bereket getirecek inşallahhhhhh, annesini babasını dünyanın en mutlu insanları yapacak kuzucuğum benim minnak mercimek
ayyyy bal damlıyor ağzındaninşallah bitanem, rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamnda versin inşaALLAH, HAYIRLISI OLSUN,
kuzum hamilelik takvimi yapsana, hani altta çıkıyoya kaç haftalık ve o haftaya ilişkin bilgiler vs.. güzel oluyo ben çok seviyorum içim açılıyo görünce
Nasıl yapıldığını biliyor musun, ben bilmiyorum ki :44:
Kızlar hamilelerin duası kabul olur derler, hepiniz için şimdi ayrı ayrı dua edicem.İnsallah hepinizin yüzü güler de birlikte yaşarız bu mutluluğu..
hayırlısı canımcım, dediklerimi unutma emi,, tam gaz titremeye, sallamaya devam
aynen canım bu sefer eşime yaptırcamm tutsun ayaklarımdan sallasın beni iyice
ailenizin teknik elemanı geldiii
galiba bana ihtiyaç var:))
selam hamişler ve ben gidi gardeşlerr:)))
Nasıl yapıldığını biliyor musun, ben bilmiyorum ki :44:
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
bu da ayrı bir anlatımı... bu arada ben hamile falan dedğilim sadece olup olmadığını görmek için kendime yaptım ama çok şirin durdu:) keşke olsa da yapsak hepimiz((
canımmmm teşekkür ederizzz inşallahhh hepimiz hepimiz mutlu haberler veririz burdan bigünetraf bebiş kaynarrr inşallahhhhh çifter çifter gelsinlerrrr
kuzucum kullanıcı bilgileri bçlümünden bebeğinizin tahmini doğum tarihi kısmına tarih yazıyorsun o kadar.. çok kolay:)
doktora gittiysen o vermiştir tarihi gitmediysen orda nasıl bulabileceğini buraya tıklayarak öğrenebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama
herkeze merhabalar. kaç saattir sizlerdn ayrı kaldım. ,işte de tekim sıkıldım. işlerimde durgun ben durgun yuvarlanıp duruyorum....
arkadaşım sende hamile takvimi var yoksa hamişmisin hayırdır...
napıosunuz kızlar?... sıcaklarda.... işte çekilmiyor.. evde olmak vardı şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?