- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.441
canımmm hoşgeldinn nassın bakayım buralarda pek durgun ama haftasonu giderek yaklaşıyoo yuppiiii yaşasın tatil
sıcaktan mayıştım iyice akşama soğan suyu beni bekliyor
kırmızılarımın geleceği yok galiba. hiç ses yok. geleceği zaman şiddetli ağrılarım olur, onlardan eser yok. aman gelmesinler zaten... ramazana kadar durumum belli olsunda...
bende mayıştım. vaktimizde az kaldı. ohh ne güzel bi güzel uyuyacağım inş. uykuya çok ihtiyacım var.
off aynen canım ya öğleden sonraları aşırı uykum geliyo benimde.. şimdi böyleysek ramazanda nasıl olucaz acaba
slmmmmm millet ben geldimbugun gec kaldim biraz gecmisi okuyup geleyim
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
bebegi:16 Temmuz
papilloamour : 17 temmuz.
efsun : 18 temmuz
Eger cok aklına takılıyorsa bir kan tahlili ver kesin emin ol. O testler erken yapıldıgında dogru sonuc vermeyebiliyor. Yani genelde negatifken pozitif gösterdigini ben hic duymadım ve gormedim, ama pozitifken negatif gösterebiliyor. Belki de hamilesindir, ya bir kac gun bekle tekrar test yap ya da bir betahcg ölçtür cnm..
hmmm şimdi daha bata var değilmi hala, inşallah hamişsindir biraz bekle bence.. idrarda regl geçmeden çıkmayanlarda oluyormuş
evet yarin benim BAT. insallah hamisimdir tabii.. merakla bekleyen herkes hamisdir umarum. bekleyipp görücez bakalim... durum ne.
evet yarin benim BAT. insallah hamisimdir tabii.. merakla bekleyen herkes hamisdir umarum. bekleyipp görücez bakalim... durum ne.
ramazanda yandık ya. açlık ve susuzluk bir yanada uyku başka birşey .. ona ihtiyacım olacak....
hoşgeldinn.....
Kızlar hepinize selam. Ben de bat10 Haziran. Beni de alın aranıza lütfen. Ben de reglime 1 hafta kala basım cok donüyordu kan tahlili yaptırdım, 88 çıktı. Yani gecen hafta Perşembe 88, Cumartesi tekrar istedi doktor 260 çıktı Çarşamba tekrar yaptırdım 1841 çıktı. Cok hızlı büyüyor dedi ve ultrasonda göremedi ama ikiz olabilir dedi. Bugun 1 saat sonra randevum var tekrar çağırdı.. Artık en a. 4000 olmuştur e gorulur diye düşünüyorum iki tane de olsa...bu arada 1500 olmadan vajinal ultrasonla bile görülmüyor, hic bosuna gitmeyin bence, kac tane doktora sordum bu durumu, 5000 seviyelerinde filan da karından gorulebiliyor dediler. Cok ama cok heyecanlıyım. Benim bir tane 4 yasında oğlum var ve ikiz haberi bizi baya heyecNlandiriyor. İnşallah hayırlısı olur. Bundan sonra aktif olarak yazmaya calisicam. Bakalim neler olucak doktorda bugun, bu arada reglime 6 gun kala idrar testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bu belirtiler genelde ikiz olunca bu kadar erken çıkıyormuş..dualarınızı esirgemeyin lütfen.. Doktordan çıkar çıkmaz neler olduğunu yazacağım..
canııımm iyiyim bakabildim sonunda
.annem ameliyat oldu 3 gündür hastanedeydik.bugün çıkacak bi ihtimal sabah evi temizledim şimdi bizimkileri bekliyorum işte.
sizde ne var ne yok
geçmişe baktım baya sen nsılsın canım
Hakkımızda hayırlısı kuzum bu sıcaklarda işe gelmek gelmiyo hiç içimdenama Allaha şükür işimiz var orasıda ayrııı... Ben çıkıyorum bugün biraz erken çıkıciğimmm kocişimin yanına gideceğimden izin aldımm çokkk öpüyorumm siziii , çok mükemmell süperötesi bi haftasonu geçiresiniz inşallahhhhhhhhhh bol bereketli havletliii bebiş haberli olsun inşallahhhhhh Amin...
inş. gelir bebişin.. benim batta bu gün.. gelen giden yok. dün test yaptım bişiyde çıkmadı. eh birazdaha beklicem... sen yaptın mı test.
canim yumurtlama gec olduysa testte cikmaz zaten en iyisi yarin kan testi yap insallah hamissindir
yumurtlamamı hesap etmedim hiç. kan testi yaptırasımda gelmiyor şahsen. haftaya kadar bekliyeyim olmassa ramazandan önceki gün giderim teste... dayanamazsam o ayrı
ahh ben zaten silik de olsa cizgi görür görmez gidip kan verirdim normalde ama Almanyada yasiyorum. ve ev doktoruma kan testi yaptirmak istiyorum dedim. suratima bakti bakti beni jinekologa sevketti ilk bos randevulari temmuz sonunda. eczanenin birisinde laboratuar yazisi gördüm, oraya girip sordum ve Almanya hamilelik icin kan testi diye bisey yapilmadigini eger istiyorsam test yapmami söyledi. maalesef kan testi yaptiramiyorum. ya da baska bir sekli varsa da henüz bilmiyorum ama durum simdilik bu. tabii ki en güzeli beklemek su an benim icin. varsa zaten vardir. yoksa bekleyip stres yapmayip regl günümü de kaydirmiyim.
yeni bebeklerin hayirli ugurlu olsun cok sevindim
efsuncum sana da gecmis olsun umarim ciddi bisey yoktur Allah saglik sihat versin
Canım bugun gittim doktora ama tek dedi bugun.. Belkide birden teke düştü.. Neyse sağlıkla dogsun da tek olsun..Allah hepinize bu müthiş mutluluğu yaşatsın inşallah..
kızlar bende geçen ay 16 haziranda regl oldum bizde 2 aydır deniyoruz bakalım ama bugün dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktıdevamlı tuvalet ihtiyacı duyuyorum önceden böyle olmazdım belirti desem zaten kasıklarımda ağrıyı göğüslerimde sızıntıyı hep yaşıyorum ama bilemiyorum bi idarara çok çıkma ihtiyacı var farklı olarak..bakalım bende kırmızı görecekmiyim
İnsallah hayırlı haberlerini alırız senin de.. Erken davranmışsın sen de..Daha 3 gun var, genelde erken bakınca idrarda olumlu çıkması zor. Ama çok aklına takılıyorsa bir kan tahlili yaptır, ya da bu kadar sabretmişsin 3 gun daha sabredip tekrar test yap cnm..Hayırlısı olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?