- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.541
ben de aynen yasayınca enteresan seyler ogrenıyorum ılk gebelıgım dusukle sonuclandı ıkıncısı kımyasal gebelık ınsallah bunda bısey cıkmaz gec bır gebelıktır ondan gozukmuyordur ınsallah
yaaa o nasıl oluyomuş öyle ilk defa duyuyorum canım üzülme dualarım seninle olcak Rabbim bebişini korusun
kızlar bir sorum var sizlere...
benim kırmızılar birkaç aydır sapıtmıştı...
şubatta hiç gelmedi..
marta 13.de
nisanda 6.da
haziranda 13.de geldi.
şimdi bekliyorum gelmiyor.. geleceğine dair birşeyde yok. biraz akıntı, g.lerim acıyor birde midem bulanıyor. normalde karnım 1 haftadan önce deli gibi ağrır..
bebişte istediğim için, varsa bebiş perşembe günü idrarda çıkarmı, çıkmazsa kanda belli olur mu ki??
Benim kırmızılar birkaç aydır sapıtmıştı...
şubatta hiç gelmedi..
Marta 13.de
nisanda 6.da
haziranda 13.de geldi.
şimdi bekliyorum gelmiyor.. Geleceğine dair birşeyde yok. Biraz akıntı, g.lerim acıyor birde midem bulanıyor. Normalde karnım 1 haftadan önce deli gibi ağrır..
Bebişte istediğim için, varsa bebiş perşembe günü idrarda çıkarmı, çıkmazsa kanda belli olur mu ki??
batin 3 gun gecmis zaten kanda cikmasi lazim
şubatta hiç gelmedi..
marta 13.de
nisanda 6.da
haziranda 13.de geldi.
şimdi bekliyorum gelmiyor.. geleceğine dair birşeyde yok. biraz akıntı, g.lerim acıyor birde midem bulanıyor. normalde karnım 1 haftadan önce deli gibi ağrır..
bebişte istediğim için, varsa bebiş perşembe günü idrarda çıkarmı, çıkmazsa kanda belli olur mu ki??
ben senin hamilelik takvimini yerimmm
İnternetten baktım. Gögüs uclarında hassasiyet ve acıma diyor. Ama benim göğüs uclarında tutunca falan bir acıma yok. Ama göğüslerimin tamamında acıma var. Hele sağ göğsüm. Tutamıyorum bile.
Kızlar size bir şey soracam. Benim normalde adete üç dört gün kala göğüslerim ağrımaya başlar. Şimdi adetime 10 gün var. Hamile bile olsam dört beş gün önce olmuştur. Göğüslerimin üzerine yatamıyorum. Acayip acıyorlar. Hele sağ gösüm yürürken zıplıyoya o zaman bile acıyor. Hamilelik varsa eğer bu kadar çabuk göğüs ağrırmı ki.
tekdilekim, bu gündü dimi batın, nasıl durumlar...
şubatta hiç gelmedi..
marta 13.de
nisanda 6.da
haziranda 13.de geldi.
tskkr ederım canım carsamba kadın doguma gıdecem bakalımDualarımız seninle canım. Allahım meleğini korusun.
ınsallahhhhayırlısı olsun canım benim üzülmeee(( inş.problem olmazzzda düzelir canımm.
gordugum herkesten dua ıstıyorum herkes sagolsunAllah korusun yavrunu.. dualarımız seninle canım benim. Allah sana bağışlasın inş... dua et bolbol. sen hamiş kalınca çok sevinmiştim. inş. doktorun korktuğu gibi değildir. başka doktorada görün canım....
ıkıncı adetım gectı normalde adet tarıhınden hesaplama yapılıyor ama belkı gec dollenmıstır ne bılım cok yıprandım kac gundur bu doktorlar cok acımasız onlar ıcın hıc bısey ıfade etmıyor cok kolay soyluyorlar gebelıgı sonlandırırız dıye bılıyorlarmı ne zorluklarla oldugunu ahh ahhremziye inşallah öyle bi durum yoktur, duyamamıştır doktorun belki inşallah öyledir, ama sen kalp atışını duymamışmıydın geç döllenmemiydi? bir de başka bu doktoramı gitsen acaba.. Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle...
Allah buyuktur ornek var etraftan ıkı arada bı dere de kaldım ınt. arastırıyorum ıcım kararıyor etrafta benzer ornekler oluncada ıcım ferahlıyor bızım dayının esı vardı onunda uc ay boyunca bebegı kalp atısını gorememıslerdı ona da kurtaj demıslerdı o da cok paraladı kendını uzuldu 15 20 gun bekledı hıc bıyere gıtmedı ondan sonra bebegı gorduler ne yapacagım anlamadım Allahım sabır versın banacanım üzülme dua et yüce rabbim onun minicik kalbini salıya kadar büyültür sen duyasın diye moralini bozma bebişini düşün
ınsallah canlarım benım tek ıstedıgım duanız Allah hepınızden razı olsuncanım böle düşün daha çok küçük kucağınada alacaksın inş
tskkr ederım canım carsamba kadın doguma gıdecem bakalım
ınsallahhh
Gordugum herkesten dua ıstıyorum herkes sagolsun
ıkıncı adetım gectı normalde adet tarıhınden hesaplama yapılıyor ama belkı gec dollenmıstır ne bılım cok yıprandım kac gundur bu doktorlar cok acımasız onlar ıcın hıc bısey ıfade etmıyor cok kolay soyluyorlar gebelıgı sonlandırırız dıye bılıyorlarmı ne zorluklarla oldugunu ahh ahh
allah buyuktur ornek var etraftan ıkı arada bı dere de kaldım ınt. Arastırıyorum ıcım kararıyor etrafta benzer ornekler oluncada ıcım ferahlıyor bızım dayının esı vardı onunda uc ay boyunca bebegı kalp atısını gorememıslerdı ona da kurtaj demıslerdı o da cok paraladı kendını uzuldu 15 20 gun bekledı hıc bıyere gıtmedı ondan sonra bebegı gorduler ne yapacagım anlamadım allahım sabır versın bana
ınsallah canlarım benım tek ıstedıgım duanız allah hepınızden razı olsun
slm lar herkese.. İnşallah bende kıracağım o bacağı :) benimde 4 günüm var ve göğüslerim birkaç gündür şişti ve acıyor.. Uykuya eğilim dersek ben zaten severim uykuyu kafamı yere koymaya gelmez :)
gecen hafta kan tahlılı yaptırdım bhcg ye baktırdım 15000 cıktı c.tesı evde ıdrar testı yaptırdım anında cıft cızgı cıktı bos gebelıkte hakkında pek bılgı bulamadım normal gebelıkle aynıymıs sabahtan berı bakıyorum tatmın edecek bı bılgı bulamadım
gecen hafta kan tahlılı yaptırdım bhcg ye baktırdım 15000 cıktı c.tesı evde ıdrar testı yaptırdım anında cıft cızgı cıktı bos gebelıkte hakkında pek bılgı bulamadım normal gebelıkle aynıymıs sabahtan berı bakıyorum tatmın edecek bı bılgı bulamadımcanım benim ben inanıyorum senin bebeğin çok tatlı olacak duada ediyorum sana tez zamanda kalbini duy die üzülme duyana kadarda
gecen hafta kan tahlılı yaptırdım bhcg ye baktırdım 15000 cıktı c.tesı evde ıdrar testı yaptırdım anında cıft cızgı cıktı bos gebelıkte hakkında pek bılgı bulamadım normal gebelıkle aynıymıs sabahtan berı bakıyorum tatmın edecek bı bılgı bulamadım
benim en büyük belirtim göğüs ağrım ve vajinal akıntımdı yoksa ne uyku ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma bunlar daha bu hafta yeni başladı...özellikle sağ göğsüm çok ağrı yapıyordu sanki morarmış gibi uç kısmi çekiliyordu,o dönem ağrı yaptı şimdi hassaslaştı ve rengi ve şekli değişti....
canım benm benm erken gördüm kırmızıları cuma günü geldi ama tuaf yani normalde çok olurum bu sefer çok az az yani bilemiyorumki 2 gün erken geldi az oldu üstüne görme gibi bişey olabilirmi acaba?*
tahlil yapsana sen çıkar bence
hemen bos gebeliktir diye dusunme bence daha cok strese girersin dua et insallah yarin hayirli haber alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?