Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ben de aynen yasayınca enteresan seyler ogrenıyorum ılk gebelıgım dusukle sonuclandı ıkıncısı kımyasal gebelık ınsallah bunda bısey cıkmaz gec bır gebelıktır ondan gozukmuyordur ınsallah

canım böle düşün daha çok küçük kucağınada alacaksın inş

yaaa o nasıl oluyomuş öyle ilk defa duyuyorum canım üzülme dualarım seninle olcak Rabbim bebişini korusun

ben de aynen yasayınca enteresan seyler ogrenıyorum ılk gebelıgım dusukle sonuclandı ıkıncısı kımyasal gebelık ınsallah bunda bısey cıkmaz gec bır gebelıktır ondan gozukmuyordur ınsallah

kızlar bir sorum var sizlere...

benim kırmızılar birkaç aydır sapıtmıştı...

şubatta hiç gelmedi..
marta 13.de
nisanda 6.da
haziranda 13.de geldi.

şimdi bekliyorum gelmiyor.. geleceğine dair birşeyde yok. biraz akıntı, g.lerim acıyor birde midem bulanıyor. normalde karnım 1 haftadan önce deli gibi ağrır..

bebişte istediğim için, varsa bebiş perşembe günü idrarda çıkarmı, çıkmazsa kanda belli olur mu ki??

batin 3 gun gecmis zaten kanda cikmasi lazim

canım benimde baharda sapıtır 10 gün gecikirim ama düzelir seninde hava değişiminden bi kaç ay olabilir. Ben aklımda kalmasın die bat gelmeden hep yapıorum ya tutarsa hesabı bence sende yap

bence hamilesindir bi test yaptırsan iyi olur hatta süper olur hepimiz mutlu oluruzzzz :)

ben senin hamilelik takvimini yerimmm

içimde uhde kalmıştı şükürler olsun Rabbime

canım takma kafana böyle şeyleri benim de sol göğsüm daha çok acıyodu ve ikisi de sertleşmişti bastırınca acıyodu ucunda bişe yoktu yani

benim en büyük belirtim göğüs ağrım ve vajinal akıntımdı yoksa ne uyku ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma bunlar daha bu hafta yeni başladı...özellikle sağ göğsüm çok ağrı yapıyordu sanki morarmış gibi uç kısmi çekiliyordu,o dönem ağrı yaptı şimdi hassaslaştı ve rengi ve şekli değişti....

tekdilekim, bu gündü dimi batın, nasıl durumlar...

canım benm benm erken gördüm kırmızıları cuma günü geldi ama tuaf yani normalde çok olurum bu sefer çok az az yani bilemiyorumki 2 gün erken geldi az oldu üstüne görme gibi bişey olabilirmi acaba?*

tahlil yapsana sen çıkar bence

Dualarımız seninle canım. Allahım meleğini korusun.
tskkr ederım canım carsamba kadın doguma gıdecem bakalım

hayırlısı olsun canım benim üzülmeee (( inş.problem olmazzzda düzelir canımm.
ınsallahhh

gordugum herkesten dua ıstıyorum herkes sagolsun

ıkıncı adetım gectı normalde adet tarıhınden hesaplama yapılıyor ama belkı gec dollenmıstır ne bılım cok yıprandım kac gundur bu doktorlar cok acımasız onlar ıcın hıc bısey ıfade etmıyor cok kolay soyluyorlar gebelıgı sonlandırırız dıye bılıyorlarmı ne zorluklarla oldugunu ahh ahh

canım üzülme dua et yüce rabbim onun minicik kalbini salıya kadar büyültür sen duyasın diye moralini bozma bebişini düşün
Allah buyuktur ornek var etraftan ıkı arada bı dere de kaldım ınt. arastırıyorum ıcım kararıyor etrafta benzer ornekler oluncada ıcım ferahlıyor bızım dayının esı vardı onunda uc ay boyunca bebegı kalp atısını gorememıslerdı ona da kurtaj demıslerdı o da cok paraladı kendını uzuldu 15 20 gun bekledı hıc bıyere gıtmedı ondan sonra bebegı gorduler ne yapacagım anlamadım Allahım sabır versın bana

canım böle düşün daha çok küçük kucağınada alacaksın inş
ınsallah canlarım benım tek ıstedıgım duanız Allah hepınızden razı olsun

canım benim ben inanıyorum senin bebeğin çok tatlı olacak duada ediyorum sana tez zamanda kalbini duy die üzülme duyana kadarda

slm lar herkese.. İnşallah bende kıracağım o bacağı :) benimde 4 günüm var ve göğüslerim birkaç gündür şişti ve acıyor.. Uykuya eğilim dersek ben zaten severim uykuyu kafamı yere koymaya gelmez :)

insan son gunlere dogru ne heyecanlaniyor degilmibenim daha bat'a 12 gun var beklemek zor valla hadi iyi haberlerini aliriz insallah

hemen bos gebeliktir diye dusunme bence daha cok strese girersin dua et insallah yarin hayirli haber alirsin

canım benim ben inanıyorum senin bebeğin çok tatlı olacak duada ediyorum sana tez zamanda kalbini duy die üzülme duyana kadarda
gecen hafta kan tahlılı yaptırdım bhcg ye baktırdım 15000 cıktı c.tesı evde ıdrar testı yaptırdım anında cıft cızgı cıktı bos gebelıkte hakkında pek bılgı bulamadım normal gebelıkle aynıymıs sabahtan berı bakıyorum tatmın edecek bı bılgı bulamadım

ssen canını sıkma canım benm Allah tan ümit kesilmez bol bol dua edelim inş bebişini görürsün çarşamba gittiginde sürekli kafanı takıp üzme kendini

Canım benimde gögüslerimde ağrı var ama zaten fibro kistlerim arada ağrı yapıyor diye kendi kendimi teselli ediyorum.
Şuan en büyük sıkıntım baş dönmelerim. Bu sabah işte masamdan hiç kalkmadım. Sanki oturduğum yerde biranda içim çekiliyor.
Bat ıma daha var -26 temmuz- ama yinede dayanamadım test aldım. Evde bulunsun istedim. bu cumartesi günü ayın 21'inde sabah test yapıcam. Hadi hayırlısı inşallah silikde olsa 2 çizgiyi görürüm.

inş. üstüne görmedir cnm. bazısına oluyormuş öle şeyler. inş. bebişin geliyordur.

dayanabilirsem perşembeye kadar dayanacağım. sonra test patlatacağım bir tane daha. tabi kırmızılar gelmesse

hemen bos gebeliktir diye dusunme bence daha cok strese girersin dua et insallah yarin hayirli haber alirsin

ben anlamadım doktorların agzından lafı cımbızla alabılıyorsun anca normal mı anormal mı dıyorum bısey demıyor salı tekrar bakalım sonlandırabılırız dedı arkadasımın arkadası da 9 haftalıkmıs gel kurtaj yapalım demıs gıtmıs kalp atısını duymuslar Allahım hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…