- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.501
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar günaydınnn.cuma günü doktora gittim adetin 2. günüydü kontrol etti kist yok hsg temiz hiç hap falan vermedi bu adam bana sadece yumurtlama takibine aldım seni dedibakalım normal olarak yumurtluyormusun dedi.önce onu kontrol edelim onda sıkıntı varsa başka yöntemler denicez dedi.hayırlısı artık demekki bu ay böle boş geçecek ne yapalım kısmet.bu sefer beklicem sabretcem.sizler nasılsınız bakalım.bol bol çalışmalara devam inşallah:)
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi
kızlar günaydınnn.cuma günü doktora gittim adetin 2. günüydü kontrol etti kist yok hsg temiz hiç hap falan vermedi bu adam bana sadece yumurtlama takibine aldım seni dedibakalım normal olarak yumurtluyormusun dedi.önce onu kontrol edelim onda sıkıntı varsa başka yöntemler denicez dedi.hayırlısı artık demekki bu ay böle boş geçecek ne yapalım kısmet.bu sefer beklicem sabretcem.sizler nasılsınız bakalım.bol bol çalışmalara devam inşallah:)
maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah canım benim, darısı hepimizin başına olsun.. çokkk sevindimm
ayy canım benim üzüldüğün şeye bak, ne güze maşallah yumurta takibine alınıyorsun
ben cumartesi gittim hsg çekildi, dr çok şüpheli davrandı tıkalımıdır nedir kanallarım, pazartesi başka bir doktora sorup netleştirecekti, ben tabi ağladım filan, ama kesin bir sonuç yok, ben yinede üzüldüm tabi, bıraktım yaa istemiyorum çocuk mocuk, çok zormuş bu işler, çok yıpratıyorum kendimi bçyle dr, film tahlil vs. ne bilim hiç hevesim kalmadı çocuk için
gunaydın kızçelerim nasılsınız?
lale çoook sevindim..çok güzel bir haber bu!!!!!
Allah hayırlı etsin,sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah..maşallah sana,çok sevindim yaa..
ayyy canm benmmmm cok sevındım darısı hepimizin başınaaa Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inş
maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah canım benim, darısı hepimizin başına olsun.. çokkk sevindimm
ayy canım benim üzüldüğün şeye bak, ne güze maşallah yumurta takibine alınıyorsun
ben cumartesi gittim hsg çekildi, dr çok şüpheli davrandı tıkalımıdır nedir kanallarım, pazartesi başka bir doktora sorup netleştirecekti, ben tabi ağladım filan, ama kesin bir sonuç yok, ben yinede üzüldüm tabi, bıraktım yaa istemiyorum çocuk mocuk, çok zormuş bu işler, çok yıpratıyorum kendimi bçyle dr, film tahlil vs. ne bilim hiç hevesim kalmadı çocuk için
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cook sevindim
günaydın arkadaşlar nasılsınız?. benim sabah bulantım oluyor. birde g.lerim acıyor. tuhaf bir durumdalar da hayırlısı. kırmızılar gelmedi. umutla bebişi bekliyorum....
ay çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
canikom iyiyizzz sen nassın? sogan kürü devamm dimi?
çok şükür iyiyim cnm devam içiyorumama gunde 1 bardak içebiliyorum midemi ağrıtıyor 15 gun içmem gerekir ama ben 1 bardak içtiğim için regli gunume kadar içicem inş.
gunaydın kızçelerim nasılsınız?
üzülme tatlışım içini ferah tut inşallah yoktur öyle bir durum.. ama kafaya takmamak lazım sen rahat ol böyle onu düşünerek hareket etme inşallah kendisi gelsin çat kapı minnağıniyiki gitmişsin doktora bu arada mutlaka bi yol gösterecektir sana bu iyi bişiy, sıkma canını tamammııı?
çok şükür iyiyim cnm devam içiyorumama gunde 1 bardak içebiliyorum midemi ağrıtıyor 15 gun içmem gerekir ama ben 1 bardak içtiğim için regli gunume kadar içicem inş.
lale canım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin.hadi sende anlat bakalım sonuçta uzun zamandır deniyodun olmuyodu ne yaptında ne vesile oldu rabbim nasip etti? doktora gidiyomuydun?ne zamandır çalışmalarınız devam ediyodu?sende kalçaları titrettinmi?anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?