Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah canım benim, darısı hepimizin başına olsun.. çokkk sevindimm

ayy canım benim üzüldüğün şeye bak, ne güze maşallah yumurta takibine alınıyorsun
ben cumartesi gittim hsg çekildi, dr çok şüpheli davrandı tıkalımıdır nedir kanallarım, pazartesi başka bir doktora sorup netleştirecekti, ben tabi ağladım filan, ama kesin bir sonuç yok, ben yinede üzüldüm tabi, bıraktım yaa istemiyorum çocuk mocuk, çok zormuş bu işler, çok yıpratıyorum kendimi bçyle dr, film tahlil vs. ne bilim hiç hevesim kalmadı çocuk için

günaydın arkadaşlar nasılsınız?. benim sabah bulantım oluyor. birde g.lerim acıyor. tuhaf bir durumdalar da hayırlısı. kırmızılar gelmedi. umutla bebişi bekliyorum....

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ay çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar benim karnım ağrıyor ara ara, başka da bişey yok. sanırım adet belirtileri

iyi maş. kistin felan yok, takibede alınacaksın, hayırlısı ile gelir bebişin. bir şey çıkarsa bile hiçbirşey çaresiz değildir unutma canım.. üzülme....

üzülme tatlışım içini ferah tut inşallah yoktur öyle bir durum.. ama kafaya takmamak lazım sen rahat ol böyle onu düşünerek hareket etme inşallah kendisi gelsin çat kapı minnağın iyiki gitmişsin doktora bu arada mutlaka bi yol gösterecektir sana bu iyi bişiy, sıkma canını tamammııı?

asymmm canımmm kötü bişi dememişkii bebeğim hakkında hayırlısı inşallah daha fazla bekletmeden gelir senin nazlı bebişin

lale çoook sevindim..çok güzel bir haber bu!!!!!
Allah hayırlı etsin,sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah..maşallah sana,çok sevindim yaa..

ayyy canm benmmmm cok sevındım darısı hepimizin başınaaa Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inş

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cook sevindim

kızlar hepinizden Allah Razı olsun Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. sağ salim kucağımıza da alırız inşallah

gunaydın kızçelerim nasılsınız?

oo kimler gelmiş kimler... iyim şükür. kırmızılar gelmeyip bebek haberini alsam daha iyi olcağımmm. siz nasılsınız kızlar...

çok şükür iyiyim cnm devam içiyorum ama gunde 1 bardak içebiliyorum midemi ağrıtıyor 15 gun içmem gerekir ama ben 1 bardak içtiğim için regli gunume kadar içicem inş.

ebebruli bende anca bir buçuk bardak falan içebiliyorum yaaa..motoru bozdu benim bu sogan suyu birde hafta sonu mısır yedimm anammmm ikisi sancıdan öldürdü beni

lale canım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin.hadi sende anlat bakalım sonuçta uzun zamandır deniyodun olmuyodu ne yaptında ne vesile oldu rabbim nasip etti? doktora gidiyomuydun?ne zamandır çalışmalarınız devam ediyodu?sende kalçaları titrettinmi?anlat bize

Son düzenleme:

canım benim Allah razı olsun darısı başına inşallah. ben o sırada titretme olayını bilmiyodum canım sadece yastık koymuştum altıma ve tahmin ettiğim günse, o gün sabah olmuştu ilişki ve ben sonrasında 1-2 saat uyumuştum.o şekilde. rahim filmi çektirmiştim 2 ay önce bilyosunuz onun da etkisi çoktur eminim. çünkü yumurta sağ taraftaydı ve doktor sağ taraf açık, sol biraz tıkalıydı açıldı demişti. ve kızlar doğru olurmu bilmem ama (üstünde ilaç değil bitkisel gıda takviyesi yazıyodu o yüzden söylüyorum yoksa bu riske girmem) ben hani su tv de cıkan bi adam varya mustafa eraslan onun ilacını da kullanmıştık bu ay eşim ve benim için ayrı ilaçlardı. annem ısrar etmişti ben pek inanmamda böyle şeylere komşusu da benim gibi uğraşıyodu bu ilacı kullanmış o ay hamile kaldı arta kalanı da sana göndericem dedi annem eşimle birlikte kullandık o ilacı. çok karışık anlattım heralde

gunaydın kızlar ben geldım hazıranda kımsecıkler yok benım durumum pek ıc acıcı degıl kızlar dua edın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…