- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.521
gunaydın kızlar ben geldım hazıranda kımsecıkler yok benım durumum pek ıc acıcı degıl kızlar dua edın bana
canım ne oldu hayırdır inşallah sen hamileydin kötü bişe yoktur inşallah
ya kızlar ben bu takvimi yapamıyorum 5 hafta diyo bebişim daha 2 haftalık
gectıgımız cuma gıttım doktora kalp atısı ıcın ustten alttan baktı kesenın ıcı bos gozukuyor salı gel dedı yoksa gebelıgı sonlandırmamız gerekecek dedı cok uzgunum anlatamam
canım benim Allah razı olsun darısı başına inşallah. ben o sırada titretme olayını bilmiyodum canım sadece yastık koymuştum altıma ve tahmin ettiğim günse, o gün sabah olmuştu ilişki ve ben sonrasında 1-2 saat uyumuştum.o şekilde. rahim filmi çektirmiştim 2 ay önce bilyosunuz onun da etkisi çoktur eminim. çünkü yumurta sağ taraftaydı ve doktor sağ taraf açık, sol biraz tıkalıydı açıldı demişti. ve kızlar doğru olurmu bilmem ama (üstünde ilaç değil bitkisel gıda takviyesi yazıyodu o yüzden söylüyorum yoksa bu riske girmem) ben hani su tv de cıkan bi adam varya mustafa eraslan onun ilacını da kullanmıştık bu ay eşim ve benim için ayrı ilaçlardı. annem ısrar etmişti ben pek inanmamda böyle şeylere komşusu da benim gibi uğraşıyodu bu ilacı kullanmış o ay hamile kaldı arta kalanı da sana göndericem dedi annem eşimle birlikte kullandık o ilacı. çok karışık anlattım heralde
üzülme tatlışım içini ferah tut inşallah yoktur öyle bir durum.. ama kafaya takmamak lazım sen rahat ol böyle onu düşünerek hareket etme inşallah kendisi gelsin çat kapı minnağıniyiki gitmişsin doktora bu arada mutlaka bi yol gösterecektir sana bu iyi bişiy, sıkma canını tamammııı?
yaaa o nasıl oluyomuş öyle ilk defa duyuyorum canım üzülme dualarım seninle olcak Rabbim bebişini korusun
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
gectıgımız cuma gıttım doktora kalp atısı ıcın ustten alttan baktı kesenın ıcı bos gozukuyor salı gel dedı yoksa gebelıgı sonlandırmamız gerekecek dedı cok uzgunum anlatamam
Dualarımız seninle canım. Allahım meleğini korusun.
evet canım günüm geçti günümde test yapmıştım negatifti ama akşam eve gittiğimde silik çizgi vardı 2 test yaptım ikisindede öyleydi 3. günümde de kan testi yaptırdık.hayırlı olsun inşallah bebeğinn canım sağlıkla huzurla gelsin
çok erken öğrenmişsin nasıl tahmin ettin belirtin filan mı vardı günün mü geçti
ahh canim yaa sabah sabah bu ne guzel haber boyle cok mutlu oldum hayirlisi ile kucaginada alirsin insallah
Lale tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. Darısı hepimizin başına.
Kızlar size bir şey soracam. Benim normalde adete üç dört gün kala göğüslerim ağrımaya başlar. Şimdi adetime 10 gün var. Hamile bile olsam dört beş gün önce olmuştur. Göğüslerimin üzerine yatamıyorum. Acayip acıyorlar. Hele sağ gösüm yürürken zıplıyoya o zaman bile acıyor. Hamilelik varsa eğer bu kadar çabuk göğüs ağrırmı ki.
teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah
evet canım günüm geçti günümde test yapmıştım negatifti ama akşam eve gittiğimde silik çizgi vardı 2 test yaptım ikisindede öyleydi 3. günümde de kan testi yaptırdık.
ve sonuç Rabbime şükürler olsun.
canım tabi belirti bu, hatta yumurtlamadan sonra falan başlıyormuş kimisinde ki senin tam o döneme geliyor sanırsammhadi inşallah maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?