Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım ne oldu hayırdır inşallah sen hamileydin kötü bişe yoktur inşallah

gectıgımız cuma gıttım doktora kalp atısı ıcın ustten alttan baktı kesenın ıcı bos gozukuyor salı gel dedı yoksa gebelıgı sonlandırmamız gerekecek dedı cok uzgunum anlatamam

gectıgımız cuma gıttım doktora kalp atısı ıcın ustten alttan baktı kesenın ıcı bos gozukuyor salı gel dedı yoksa gebelıgı sonlandırmamız gerekecek dedı cok uzgunum anlatamam

yaaa o nasıl oluyomuş öyle ilk defa duyuyorum canım üzülme dualarım seninle olcak Rabbim bebişini korusun

iyi olmuş canım.bakalım bizim için neler olcak.o dediğin adamıda hiç duymamıştım bi araştırayım bakayım bende rahim filmi çektireli 2 ay oldu keske kısmet olsada bu ay olsa bari bu ay kür falan yapmıcam bitek yumurta takibi rabbim nasip eder inşallah

çok sağol canım benim, Allah ol demedikten sonra kendimide yırtsam olmayacak nasılsa, olacağı zaman Allah benim içime bir ilham verir heralde bişeyleri vesile eder, ne bilim nedense bebek işinden tamamen ümidimi kestim tatlım. ALlahım hepimize hayırlısını versin. şu sıralar evi değiştirmeye karar verdik, evi satılığa çıkarttık, gelen giden arayan soran filan baya meşguluz, bi yandan iyi oldu düşünecek vaktim yok, aklımı taksam çok üzülürüm çünkü. boş vakitlerimizde de biz çıkıp ev bakıyoruz filan öyle geçiyor şimdi günlerim.

Lale tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. Darısı hepimizin başına.

o an niye iyice incelememislerki peki taa sali gunune atmislar olayi garip yani ama insallah biseyi yoktur bazi doktor kor oluyor olanida gormuyorlar

Allah korusun yavrunu.. dualarımız seninle canım benim. Allah sana bağışlasın inş... dua et bolbol. sen hamiş kalınca çok sevinmiştim. inş. doktorun korktuğu gibi değildir. başka doktorada görün canım....

Kızlar size bir şey soracam. Benim normalde adete üç dört gün kala göğüslerim ağrımaya başlar. Şimdi adetime 10 gün var. Hamile bile olsam dört beş gün önce olmuştur. Göğüslerimin üzerine yatamıyorum. Acayip acıyorlar. Hele sağ gösüm yürürken zıplıyoya o zaman bile acıyor. Hamilelik varsa eğer bu kadar çabuk göğüs ağrırmı ki.

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah

hayırlı olsun inşallah bebeğinn canım sağlıkla huzurla gelsin
çok erken öğrenmişsin nasıl tahmin ettin belirtin filan mı vardı günün mü geçti
evet canım günüm geçti günümde test yapmıştım negatifti ama akşam eve gittiğimde silik çizgi vardı 2 test yaptım ikisindede öyleydi 3. günümde de kan testi yaptırdık.
ve sonuç Rabbime şükürler olsun.
ahh canim yaa sabah sabah bu ne guzel haber boyle cok mutlu oldum hayirlisi ile kucaginada alirsin insallah

Lale tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. Darısı hepimizin başına.

remziye inşallah öyle bi durum yoktur, duyamamıştır doktorun belki inşallah öyledir, ama sen kalp atışını duymamışmıydın geç döllenmemiydi? bir de başka bu doktoramı gitsen acaba.. Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle...

canım tabi belirti bu, hatta yumurtlamadan sonra falan başlıyormuş kimisinde ki senin tam o döneme geliyor sanırsamm hadi inşallah maşşallah

canım tabi belirti bu, hatta yumurtlamadan sonra falan başlıyormuş kimisinde ki senin tam o döneme geliyor sanırsamm hadi inşallah maşşallah

İnternetten baktım. Gögüs uclarında hassasiyet ve acıma diyor. Ama benim göğüs uclarında tutunca falan bir acıma yok. Ama göğüslerimin tamamında acıma var. Hele sağ göğsüm. Tutamıyorum bile.

canım üzülme dua et yüce rabbim onun minicik kalbini salıya kadar büyültür sen duyasın diye moralini bozma bebişini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…