- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.601
ben bal tarçın çörek otu karışımını kullandım bende bir faydası olmadı ve kist yaptı o yüzden şimdide soğan suyu yapıyorum
efsunn benide umudumuz ağustosa eklermisin :)
aa kistmi yaptı ozaman bende denemiyim soğan suyu nasıl peki
kızlar görünen o ki çoğumuz ağustos grubuna kaldık ben bu topikte devam edip listeyi burdan güncelleyelim derim siz ne dersiniz yani başlığın bir önemi var mı sizin için
valla benim icin guzel burasibiz burdan devam edelim
bu tarz seyler herkezde farklilik gosterebilir kimine iyi gelir kimine kotu ama sonucta bal ve corek otu peygamberimizin tarifidir
kızlar görünen o ki çoğumuz ağustos grubuna kaldık ben bu topikte devam edip listeyi burdan güncelleyelim derim siz ne dersiniz yani başlığın bir önemi var mı sizin için
canım bence de burdan devam edelim ya, ağustostaki arkadaşlarımızda batlarını alalım devam edelim derimkızlar görünen o ki çoğumuz ağustos grubuna kaldık ben bu topikte devam edip listeyi burdan güncelleyelim derim siz ne dersiniz yani başlığın bir önemi var mı sizin için
anladım canım gerçi ben muayne için doktora gittiğimde bir sorun yok demişti ozamanlar düşünmüyordum hamile kalmayı ama şimdi çok istiyorum 2 ay oldu deneyeli neden en az 6 ay bekleyin derler anlamam belki bi sorun var boşuna 6 ay öldürmüş oluyoruz sonra hemen gidilse belli olmazmı ki
arkadaşlar benimde bat 16ydı 15inde kırmızıları gördüm şimdi ağustosa kaldık bakalım..bi karışım varmış bal + tarçın+ çörekotu onu denemek istiyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapmak istiyorum bunları kullanan varmı arkadaşlar bal karışımını nasıl ayarlıyoruz
aa kistmi yaptı ozaman bende denemiyim soğan suyu nasıl peki
çörek otunu iyi çiğneyemezsen kist yapıyormuş soğan suyu iyi şimdilik içiyorum yani
sağolun kızlar bide sorunum benden devamlı akıntı geliyor sarımsı geçen sene doktora gittiğimde mantar var dedi fitil verdi fakat gene akıntı devam etti geçmedi..halada aynı idrar testi yaptırdığımda genelde iltihap çıkıyor.en son farklı bir doktor kadın hastalıklarına görün dedi vajinal olabilir dedi.acaba önce doktoramı gitsem.yada soğan suyu kullandığın varya o iltihap sökücü diye biliyorum onu kullansam geçermi ki..ramazanda geliyor oruçluyken doktorada gidilmez şimdi:18:
bende soğan suyu ıçıyorum sadece akşamları ılık 1 su bardağı inş faydasını görürüzzzzzz...
sağolun kızlar bide sorunum benden devamlı akıntı geliyor sarımsı geçen sene doktora gittiğimde mantar var dedi fitil verdi fakat gene akıntı devam etti geçmedi..halada aynı idrar testi yaptırdığımda genelde iltihap çıkıyor.en son farklı bir doktor kadın hastalıklarına görün dedi vajinal olabilir dedi.acaba önce doktoramı gitsem.yada soğan suyu kullandığın varya o iltihap sökücü diye biliyorum onu kullansam geçermi ki..ramazanda geliyor oruçluyken doktorada gidilmez şimdi:18:
orucluyken doktora gidilmedigini ilk defa duydumbenim bildigim ilac igne yaptiramazsin muayene olabilirsin ne varki bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?