- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.621
orucluyken doktora gidilmedigini ilk defa duydumbenim bildigim ilac igne yaptiramazsin muayene olabilirsin ne varki bunda
aynen cnm bende öyle 1 bardak içebiliyorum inş.görürüz cnm.sende ne problem vardı
aynen cnm bende öyle 1 bardak içebiliyorum inş.görürüz cnm.sende ne problem vardı
orucluyken doktora gidilmedigini ilk defa duydumbenim bildigim ilac igne yaptiramazsin muayene olabilirsin ne varki bunda
ben bebek istiyorum kist olup olmadıgını bılmıyorum kiloluyum 1 55 kilomda 73 5 aylık evlı olacam doktoroda hiç gitmedim adetlerimde çok düzenli hiç doğum kontrol hapıda kullanmadımm kist olup olmamasına karşın içiyom işteee iyi gelir diyeeeee:)))
orucu bozmuyor ama gidilmesi doğru değil bence sonuçta alttan bir cisim sokuyor ay ne bilim ben gitmem oruçluyken
orucluyken bende gitmem rahat olamayacagim icin de iftardan sonra giderim zaten hep aksam giderim doktora
şimdi masaya kafamı koysam uyurum çok uykum geldi ramazanda napıcaz bilmem Allah ım yardımcımız olsun.
alttan muayne eder diye dedim.ederde zaten etmezse nasıl anlıyacakki.gusul abdesti bozuluyor alttan muayne edilince ama oruç bozuluyormu bilemiyorum rahatda olamam.zaten korkuyorum gitmeye ben 1 sene vajinusmus yaşadım zor atlattım bir kere gittim ondada bayılıyordumm şimdi napcam bilmiyorum
ay evet sorma. birde sıcak hava. millet klimalı odalarında iken bizde pişiyoruz.... Allah yardım etsin...
alttan muayne eder diye dedim.ederde zaten etmezse nasıl anlıyacakki.gusul abdesti bozuluyor alttan muayne edilince ama oruç bozuluyormu bilemiyorum rahatda olamam.zaten korkuyorum gitmeye ben 1 sene vajinusmus yaşadım zor atlattım bir kere gittim ondada bayılıyordumm şimdi napcam bilmiyorum
oy oyy bu ne güzel bir haber böyle.
haftasonu aklıma geldin naptı acaba diye
çok sevindim ccanım Allah sağlıkla kavuştursun yavruna
ohh beeee
Evet lale hamile tebrik ederim canım çok mutlu oldum darısı bizlerin başına
yok canım ben doktorra uymuyomslm kızlar ben de geçen ay çok heycan vardı ama bu ay çok sakinim zaten çok çalışmada yapamadık tatilde kalabalıktan oyüzden çok umudum yok açıkcası.bata çok var daha.lale senin takvim 2 haftalık gösteriyor yanlışlık yokmu sata göre en azından 4 haftalık olman gerekmiyormu?
lalecimm çok sewindim allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla al kucağına inş darıs tüüüüm isteyenlerin başına
:) çokçok sevindim hayırlı uğurlu olsunn canım:))Allah sağlıklı sıhatli çokk rahat bi hamileleik dönemi geçirmeni ve hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin :)
bacılarrrrr selammmm naberrr :))
lalecim tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsun inş..
bir ilaç kullandım demişsin ama adını vermemişsin rica etsem yazar mısın , bi raştıralım bakalım bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?