Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aynen cnm bende öyle 1 bardak içebiliyorum inş.görürüz cnm.sende ne problem vardı

ben bebek istiyorum kist olup olmadıgını bılmıyorum kiloluyum 1 55 kilomda 73 5 aylık evlı olacam doktoroda hiç gitmedim adetlerimde çok düzenli hiç doğum kontrol hapıda kullanmadımm kist olup olmamasına karşın içiyom işteee iyi gelir diyeeeee:)))

aynen cnm bende öyle 1 bardak içebiliyorum inş.görürüz cnm.sende ne problem vardı

ben bebek istiyorum kist olup olmadıgını bılmıyorum kiloluyum 1 55 kilomda 73 5 aylık evlı olacam doktoroda hiç gitmedim adetlerimde çok düzenli hiç doğum kontrol hapıda kullanmadımm kist olup olmamasına karşın içiyom işteee iyi gelir diyeeeee:)))

inş.şifasını görürüz cnm

alttan muayne eder diye dedim.ederde zaten etmezse nasıl anlıyacakki.gusul abdesti bozuluyor alttan muayne edilince ama oruç bozuluyormu bilemiyorum rahatda olamam.zaten korkuyorum gitmeye ben 1 sene vajinusmus yaşadım zor atlattım bir kere gittim ondada bayılıyordumm şimdi napcam bilmiyorum

kafanda neler dusunuyorsun bilmiyorum ama sonucta buda bir doktor ve sadece muayene ediyor vajinusmusun temelide psikolojiktir aslinda rahat ol baskalrinin anlattiklari o felaket hikayeleride dinleme

ay evet sorma. birde sıcak hava. millet klimalı odalarında iken bizde pişiyoruz.... Allah yardım etsin...

valla burda klima 16 ile calisiyor hiiiiccc faydasi yok 50 dereceden fazla kac gundur seklimiz kaydi valla.........

korkulcak birşey yok merak etme ama oruçluken değilde akşamdan sonra felan git doktoruna. benimde içime sinmez oruçluyken...

o ssatte de dr olurmuki akşam 8-9 da.zorunlu değilsen ramazan sonrasına bırak yada hemen git .

çok teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah
oy oyy bu ne güzel bir haber böyle.
haftasonu aklıma geldin naptı acaba diye
çok sevindim ccanım Allah sağlıkla kavuştursun yavruna
ohh beeee

Sağolun canlarım Allah Razı olsun iyiki varsınız

Evet lale hamile tebrik ederim canım çok mutlu oldum darısı bizlerin başına

yok canım ben doktorra uymuyom sata göre 5 hafta. ben yumurta çatlama tarihine göre yaptım

lalecimm çok sewindim allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla al kucağına inş darıs tüüüüm isteyenlerin başına

:) çokçok sevindim hayırlı uğurlu olsunn canım:))Allah sağlıklı sıhatli çokk rahat bi hamileleik dönemi geçirmeni ve hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin :)

kızlarrr tatilden hepinize slm,malesef benim kırmızılar geldi hamiş falan diilim 5 gün geç geldi ümitlendim ama heralde stresten oldu..kısmet önümüzdeki aylara..bu arada hamişliği belli olan annecikler Allah sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin,darsı da bizlere inşallah canlar:) kendinize ii bakın fırsat buldukça girmeye çalışacağım,hoşçakalın

bacılarrrrr selammmm naberrr :))

lalecim tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsun inş..

bir ilaç kullandım demişsin ama adını vermemişsin rica etsem yazar mısın , bi raştıralım bakalım bizde :)

bir de dxl_cxl mıydı neydi kardeşim nickini yanlış yazmış olabilirim kusura bakma...

boş gebelik normal gebelikle aynı şekilde ilerleyen eğer doktor kontrolüne gidilmezse 9 aya kadar büyümeye devam edebilen bir olgudur. yaşadım. 8 haftalıkken kontrole gittiğimde anlaşıldı ve kürtaj oldum

sen geç kalma... doktorun dediğini yap.. ama iyi bir dpktpra git.. benim doktorum bana önce kalp sesini dinletti duymayınca bana karnımın kesenin içini gösterdi, karnımın başka yerlerine sürünce elindeki aleti altında kırmızı mavi çizgiler çıktı kesenin içine bakınca hiç çizgi yoktu kapkaranlıktı o ince çizgiler senin atar ve toplar damarların dedi, eğer herhangi bir beebk olsaydı ve çok küçük olsaydı kalp sesini duyamasak da kan dolaşımını muhakkak görmeliydik, ne yazık ki kese oluşmuş ama bebek oluşamamış dedişti..

işte bunu adı BOŞ GEBELİK ((

Allah kimseye yaşatmasın.. umarım senin ki öyle değildir...

Rabb im şu mübarek günlerde yardımcın olsun yüzünü güldürsün inş...

bacılarrrrr selammmm naberrr :))

lalecim tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsun inş..

bir ilaç kullandım demişsin ama adını vermemişsin rica etsem yazar mısın , bi raştıralım bakalım bizde :)

ayy güzelim reklam gibi olcak ilk harflerini bileyim adamın sitesinden bulursun zaten ben pan.. olanı kullandım kadınlar içinmiş. erkek için olanı E1

tamam şekerim mesaj alınmıştır :))
peki hangi ölçülerde kullandın?
bu ayı da devireyim de ramazandan sonra alır başlarım inşallah..
kadındaki isteği falan arttırıyor mu bu? öyle bir ilaç mı?
çok tarzım değilde öyle şeyler

bi de lale cim sen ne zamandır istiyordun daha önce herhangi bir gebelik geçirdin mi?
bu ilk mi?
hiç korundun mu?

daha var mı diyeceksin şimdi ama napıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…