- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.641
ayy güzelim reklam gibi olcak ilk harflerini bileyim adamın sitesinden bulursun zaten ben pan.. olanı kullandım kadınlar içinmiş. erkek için olanı E1
lale ne ilacı bu kızzzz.. :)
bu gunde bitmedi gitti bana acayip uzun geldi
kızlar şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum
kıslar kimsecikler yokmu? günaydınlar bakalım:)
kızlar şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum
kıslar kimsecikler yokmu? günaydınlar bakalım:)
Bişey sorcam ama kimse yok benim muhtemel yumurtlama gününe 1 hafta varken sağ kasığım hafif batıodu 3 gündür vardı bugunde sol kasığım batıo vede hep akıntım var nie acama şimdie kadar yumurtlama günümü hiç takip etmedim acaba yumurtluomuyumdur
günaydınnnnnnnnn kızçeler yeni güzel bir güne daha merhaba diyelim hep birliktebugun gusel serin bi gun olsun İnşAllah bol bol hamiş haberleri alalım benmde 3-4 gün az az geldi kırmızılar bugun hiç yok acaba test yapmasam mı ya çok meraktayım
günaydın kızlar..benim de burdayım...
günaydın arkadaşlar hepinize... benim kırmızılar gelmedi daha... gelecek gibide hissetmiyorum. bebiş belirtisi olarak birkaç birşey var ama bilemiyorum. perşembeyi bekliyeceğim hayırlısı ile..... öle işte benim durum
bende geldim...
ben hiç o günü takip etmediğim için bilemiyorum. kendimi tavuk gibi hissediyorum öle derken bile
hayır olsun. test al birşey kaybetmezsin. olan 3 TLne olur
hoşgeldin sende....
ne 3 tl lerim gıttı bacım uff akıl almaz yaniolsun bebişte 3 tl lerim feda olsun sende yap artık bi test ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?