Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar bugün belim ağrıyor benim yumurtlama zamanı oluyordu ama pc ye göre 7-12 si arasıydı bugün 16 sı acaba yenimi yumurtluyorum testmi alsam acep

lale ne ilacı bu kızzzz.. :)

canım bitkisel bi ilaç kullanmış mustafa eraslanın kocası için e1 kendi için panax ama tabii onunmu faydası oldu bilmiyo çünkü daha önce rahim filmide çektirmiş 2 ay önce.bu ayda eşiyle bunları kullanmış kısmet olmuş.valla benim eşimde bi sıkıntı yok herşey normal ama ben biraz zayıfım galiba aca kullansak bi zararı olurmu onuda bilmiyorum.yani araştırmak lasım canım

bu ayda bir gelisme yok. benim BAT 14 temmuz. Ama sanirim bugün kirmizilar gelecek. ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. aranizda daha önce kullanan var mi? en azindan yumurtlama gerceklesip gerceklesmedigini bilebilirim diye düsünüyorum.

kızlar şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum

kızlar şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum

valla canım gören oluyomuş ama şimdi yaparsan çıkmazsa daha günümü vardı o yüzden çıkmamıştır diyerek kendini kandırıyorsun.o yüzden bence gününü bekle o zaman yap.inşallah vardır canım

Bişey sorcam ama kimse yok benim muhtemel yumurtlama gününe 1 hafta varken sağ kasığım hafif batıodu 3 gündür vardı bugunde sol kasığım batıo vede hep akıntım var nie acama şimdie kadar yumurtlama günümü hiç takip etmedim acaba yumurtluomuyumdur

kıslar kimsecikler yokmu? günaydınlar bakalım:)

günaydınnnnnnnnn kızçeler yeni güzel bir güne daha merhaba diyelim hep birlikte bugun gusel serin bi gun olsun İnşAllah bol bol hamiş haberleri alalım benmde 3-4 gün az az geldi kırmızılar bugun hiç yok acaba test yapmasam mı ya çok meraktayım

günaydın arkadaşlar hepinize... benim kırmızılar gelmedi daha... gelecek gibide hissetmiyorum. bebiş belirtisi olarak birkaç birşey var ama bilemiyorum. perşembeyi bekliyeceğim hayırlısı ile..... öle işte benim durum

kıslar kimsecikler yokmu? günaydınlar bakalım:)

bende geldim...

ben hiç o günü takip etmediğim için bilemiyorum. kendimi tavuk gibi hissediyorum öle derken bile

hayır olsun. test al birşey kaybetmezsin. olan 3 TLne olur

günaydın kızlar..benim de burdayım...

hoşgeldin sende....

ne 3 tl lerim gıttı bacım uff akıl almaz yani olsun bebişte 3 tl lerim feda olsun sende yap artık bi test ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…