- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Elifciğim tatlım açmışsın topiği, ellerine sağlıkkkk :)) İnşallah Haziran kadar verimli bir topic olur, herkesler güzel güzel bebiş haberi alır mutluluğunu burada paylaşır:))) Benim Batım 2 Temmuz oldu bu ay... :2:
kızlarr olaya bakış açınıza bayıldımmbir olaya bu kadar ciddiyetsiz bakılırr aslında yapmamız gereken bu ama hiç beklenmeyen batım 9 haziran beklemedeyim ama gelecek gibime geliyor çok seviyoruz biz birbirimizi
İnşallahhh 9 ay boyunca gelmez ve sen de haziran hamişleri arasında yerini alırsınnn :)
kıslar günaydın.işte geldim burdayım:) bügün itibariyle kırmızıları gördüm.ama bu ay güzel bir çalışma yapcam artık kısmet belki bende bu topicde hamile haberimi veririm.
elif canım benim kırmızılar 2-3 aydır sapıttı ama sen temmuz 10 diye yaz bakalım bitanem.serpilin dediği ovulasyon testini aldım:) yarın çörek otu bala başlıyom.7,günüde soğan kürüne başlıyayım:) çocuk isterken mideden olmasam bari
Kız sen otur oturduğun yerde fingirdeme..Yürü çabuk kendi topiğineeehayırlı ugurlu olsun elıfım ınsallah buraya transfer olmamm
Sizinde yüreğinize sağlık fındık kurdumElifciğim tatlım açmışsın topiği, ellerine sağlıkkkk :)) İnşallah Haziran kadar verimli bir topic olur, herkesler güzel güzel bebiş haberi alır mutluluğunu burada paylaşır:))) Benim Batım 2 Temmuz oldu bu ay... :2:
kızlarr olaya bakış açınıza bayıldımmbir olaya bu kadar ciddiyetsiz bakılırr aslında yapmamız gereken bu ama hiç beklenmeyen batım 9 haziran beklemedeyim ama gelecek gibime geliyor çok seviyoruz biz birbirimizi
Hoşgeldin bal böceğim yazdım bileeAraya bi yere bende gireyim dedim bat 3 temmuz
Hayırlısı Asyam.Yazdım seni hemen.Bu ay yüzler gülecek
Kız sen otur oturduğun yerde fingirdeme..Yürü çabuk kendi topiğineee
Sizinde yüreğinize sağlık fındık kurdum
Bizde siz bayılıyoruz şekerim.Bu topicte hamile aklamayanı dövüyoruz böyle toplanıp gidip dövüyoruzz
Seni buraya yazmıyorum. Umutları ertelemek yok daha koca 2 gün var.Belkide mercimein içinde kimbilir. Sende doğğğruu Haziran topiğine canım hadi bakiiimm
Hoşgeldin bal böceğim yazdım bilee
Haydi Bismiilllaaahhhhhhh
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour-----------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz
bende 1 ay sogan kuru yaptım bır soganı dorde boldum bırdak kaynayan suya attım kaynattım dınlendıkten sonra ıctım bu ayda 15 gun kadar ıncır kuru yaptım arada bal tarcın corek otu kaynanam gecen nerden bulmussa deve etı mekkeden gelmıs ondan attım agzıma bakalım hayırlısı ınsallah sebep olur
Tatlım soğan kürü mü yapıcaksın, ben kararsız kaldım ya.. acaba yapsammı ama nasıl içilirki o da emin olamadım kendimden
Ruveydacım hoşgeldin. Ama daha zamanın var seni buraya yazmıyorum.Umutları ertelemiyoruz.beni de ekleyin kızlar daha haziran adetini olmadım ama temmuz diyorum. bu aydan ümidim yok. doktor rahim ince dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum. tahmini adet tarihim 15 temmuz
Öldürsen almam Lale.....elif beni bu topiğe almaaaaa sakınn istemiyorum:18:
ben de topik hayırlamaya geldimm :))) elifciim topikin hayırlı olsuuunnnnnurtopu gibi yeni hamişlerimiz olsun inşallaaah temmuz ayında... haziran gibi bereketli geçsin :)))
kızlaarrr ççooookkk çalışın yumoş dönemlerini atlamayııınn.. ayakları havaya dikiiinnn unutmayın bunlarıııııı
kızlar serpilin dediği coretest ovulasyon testini aldım:)yarın gelcek acep ben bunu ne zaman yapmaya başlıcam?bide çift çizgiyi görünce orda bari görürüm inşallah 5 gün üst üste her akşam birlikte olam
Canlarım bende o testten dün sipariş ettim ama bu testin nasıl yapıldığını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?