Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Kızlarrr hepinizee günaydınn.Elifimmm ellerine sağlıkkk.Bu topikte haziran topiği gibi patlayacak inşallahh.Kızlar umut kaybı en ufak bi hüzün olmasın kimsede.Allahın izniyle bol bol çalışınn herkesinn bebişi gelecek bu ay.Yüksek motivasyonn ve bol çalışmaa.Topikleri patlatalım kızlarrr.. :)))

bende 1 ay sogan kuru yaptım bır soganı dorde boldum bırdak kaynayan suya attım kaynattım dınlendıkten sonra ıctım bu ayda 15 gun kadar ıncır kuru yaptım arada bal tarcın corek otu kaynanam gecen nerden bulmussa deve etı mekkeden gelmıs ondan attım agzıma bakalım hayırlısı ınsallah sebep olur

sıkma canını temmuzun ılk haftası sende patlatırsın guzel haberı

kızlarr olaya bakış açınıza bayıldımm bir olaya bu kadar ciddiyetsiz bakılırr aslında yapmamız gereken bu ama hiç beklenmeyen batım 9 haziran beklemedeyim ama gelecek gibime geliyor çok seviyoruz biz birbirimizi

İnşallahhh 9 ay boyunca gelmez ve sen de haziran hamişleri arasında yerini alırsınnn :)

Hayırlısı Asyam.Yazdım seni hemen.Bu ay yüzler gülecek

hayırlı ugurlu olsun elıfım ınsallah buraya transfer olmamm
Kız sen otur oturduğun yerde fingirdeme..Yürü çabuk kendi topiğineee

Sizinde yüreğinize sağlık fındık kurdum

Bizde siz bayılıyoruz şekerim.Bu topicte hamile aklamayanı dövüyoruz böyle toplanıp gidip dövüyoruzz
Seni buraya yazmıyorum. Umutları ertelemek yok daha koca 2 gün var.Belkide mercimein içinde kimbilir. Sende doğğğruu Haziran topiğine canım hadi bakiiimm

Araya bi yere bende gireyim dedim bat 3 temmuz
Hoşgeldin bal böceğim yazdım bilee

Haydi Bismiilllaaahhhhhhh

funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour-----------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz

beni de ekleyin kızlar daha haziran adetini olmadım ama temmuz diyorum. bu aydan ümidim yok. doktor rahim ince dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum. tahmini adet tarihim 15 temmuz

İnşallah canım yaramıştır.hadi bakalım allah gönlüne göre versin:)

ben de topik hayırlamaya geldimm :))) elifciim topikin hayırlı olsuuunnnn nurtopu gibi yeni hamişlerimiz olsun inşallaaah temmuz ayında... haziran gibi bereketli geçsin :)))

kızlaarrr ççooookkk çalışın yumoş dönemlerini atlamayııınn.. ayakları havaya dikiiinnn unutmayın bunlarıııııı

Tatlım soğan kürü mü yapıcaksın, ben kararsız kaldım ya.. acaba yapsammı ama nasıl içilirki o da emin olamadım kendimden

canım ya valla ben balda sevmem ama inan artık bebeğim için yemicem şey yok.sana tavsiyem bence başla ben inanıyorum bu ay yada önümüzdeki ay vesile olcak bunlar rabbim bize göndercek bebeğimizi.ha bide burnunu kapat bir seferde iç hiç bir tat yada koku alamıcan burnunu açmadan ağzına azıcık şeker yada bal sür.valla bende etkisi çok büyük hiç bir koku almıyom.hadi bismillah diyelim 6.günü başlayalım

beni de ekleyin kızlar daha haziran adetini olmadım ama temmuz diyorum. bu aydan ümidim yok. doktor rahim ince dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum. tahmini adet tarihim 15 temmuz
Ruveydacım hoşgeldin. Ama daha zamanın var seni buraya yazmıyorum.Umutları ertelemiyoruz.
Seni Hazirana kaydediyorum Buradan takip et gülüm

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...acagini-beraber-kiralim-280.html#post24992903

elif beni bu topiğe almaaaaa sakınn istemiyorum:18:
Öldürsen almam Lale.....

Canım sağol...
Şu kızlara sürünün azıcık bulaştırın uğurunuzu

kızlar serpilin dediği coretest ovulasyon testini aldım:)yarın gelcek acep ben bunu ne zaman yapmaya başlıcam?bide çift çizgiyi görünce orda bari görürüm inşallah 5 gün üst üste her akşam birlikte olam

Tatlım bende aldım testimi, geldi bile Ben adet başlangıç gününden itibaren 10. gün başlamayı düşünüyorum.. ballı kürümünde bitişi o zamana denk geliyor sanıyorum.. O zamandan itibaren çifti görene kadar hem testi yapıcam hem de birlikte olalım diyorum bakalım nasip kısmet İnşallah çift i hem ovülasyon testinde hem de gebelik testinde göreceğizzzzzz inşallahhhhhh :):)

HAZİRAN AYI HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek-----------------------> HAMİŞ
izmirlii35---------------------------> HAMİŞ
cikolta-----------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ

funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour-----------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz

Kızlar bunlar size moral olsun.Bakın daha ilk hafta kaç hamişimiz var.
Temmuzda da aynı listeyi görmek istiyorum.Hatta haydi Hazirana fark atın da şunlar bir morarsınlar
Bana da bak; hem nalına hem mıhına

Canlarım bende o testten dün sipariş ettim ama bu testin nasıl yapıldığını bilmiyorum

Canım idrar yoluyla olan ovülasyon testinden aldın değilmi bi de tükürükle olan var onu ben bilmiyorum ama idrar şöyle: sabah ilk idrarınla değil sabah saat 10 ile akşam 8 arası saatlerden birinde, mümkünse 2,3 saat sıvı tüketmeden testi uyguluyorsun. Eğr çifr çizgi görürsen önümüzdeki 24-36 saatler arası ilişkiye girin yazıyor işte o arada denemeleri sıklaştırırız :) Ha birde ben bir sabah bide akşam yapıcam testi..

Sen hiç merak etme canım en az o topic kadar hamiş çıkartcak bu topic göaün arkada kalmasın sıkı sıkı çalışcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…