- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
elifiiimmm hayırlı olsun kuzuşum topiğin, inş en az haziran kadar bereketli olsun burası da :)
perşembe gecesi sela veriliyor şu anda, rabbim hepimizin gönlünün muradını versin, okunan selaların ve recep ayının hürmetine,
çok da yanık okuyor hoca:2: rabbim yolundan ayırmasın bizleri, o sevdiği kullarının kendisine yalvarıp dua etmesini sevdiğinden, istediklerini hemen vermezmiş, bizi de sevdiklerinden eylesin, dualarımızı kabul etsin ve sabrımızı çoğaltsın inş.
Kuzusuuuu kuzusuuuu..Listemiz baş tacısıııı
Hoşgeldin bal böcğim,simidimin susamı,çayımın şekeri,sütümün kakaosu,mercimeğimin teyzesiii
Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah canım arkadaşım...
DENTUR'cum, hakkında hayırlısı olsun,hoşgeldin sefalar getirdin topiğimize..
seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz
elifiiimmm hayırlı olsun kuzuşum topiğin, inş en az haziran kadar bereketli olsun burası da :)
perşembe gecesi sela veriliyor şu anda, rabbim hepimizin gönlünün muradını versin, okunan selaların ve recep ayının hürmetine,
çok da yanık okuyor hoca:2: rabbim yolundan ayırmasın bizleri, o sevdiği kullarının kendisine yalvarıp dua etmesini sevdiğinden, istediklerini hemen vermezmiş, bizi de sevdiklerinden eylesin, dualarımızı kabul etsin ve sabrımızı çoğaltsın inş.
Kuzusuuuu kuzusuuuu..Listemiz baş tacısıııı
Hoşgeldin bal böcğim,simidimin susamı,çayımın şekeri,sütümün kakaosu,mercimeğimin teyzesiii
DENTUR'cum, hakkında hayırlısı olsun,hoşgeldin sefalar getirdin topiğimize..
seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz
çok çok teşekkür ederim bugün nedense çok duygusalım artık yorgunluk umutsuzluk hat safada umutlarım her geçen ayla birlikte sönüyor inş.burası uğurlu gelicek bu sefer inanmak istiyorum
benim topiğim temmuz artık ben burayı takip ediğim ama kimse yok buralarda haziran bitmediğinden herkesin umudu var ne güzel allah boşa çıkarmasın her yer bebek dolsun
benim topiğim temmuz artık ben burayı takip ediğim ama kimse yok buralarda haziran bitmediğinden herkesin umudu var ne güzel allah boşa çıkarmasın her yer bebek dolsun
merhabalar
haziran için hiç bir umudu kalmamış biri olaraktan buraya transfer olmuş bulunmaktayım
listede varmışım zaten,ne güzelll...
kizlar ben kurtajdan sonra iki ay korundum ve simdiye kadar 4 ay adetim duzenli ve yumurtlamam cok iyi olmasina ragmen denedim olmadi,,,ama bu ay doktorum bana hamile kalmam icin tam 3 tane ilac verdi,,,bunlari 30 gun kullan hamile kalicaksin dedi...bende kullandim,,,dun 20 gunumdu...ama teste silik cizgi cikinca 10 tane ilaci simdilk durdurdum...ilaclar vitamin terkipli...zayif yumurtaliklari aktivlestirir...cu nki,yumurtlama olsa bile yumurtadan cikan yumurthucre zayifsa dollenme olmaz...minik kan hucrelerini harekete getirir,hucre yenilenmesi yapar,kan artirir ve bicok sey...isteyene bu ilaclari yaza bilirim...
bu ilaci sadece her 1 seyi normal olupta hamile kalamayanlar kullana bilir...hormonal bozgunluk,adet duzensizligi ve.s problemi olanlarda kotu etki yapa bilir,,,ilaclari attigim gunlerde mide bulantilari olmustu ve yumurtlamam cok agrili gecmisti...
ben buradayım şekerciim her daim hem ordayyım hem burdayım
Nasılsın bugün? üşüttün mü sen? Niye böyle oldun havalarda güzel halbuki aman dikkat et kendine boşuna ilaç almak zorunda kalma
kuzuuuuummm, tatlımmm, gönlü güzel kendi güzel arkadaşım, seni de yerim annesi, mercimeğini deKuzusuuuu kuzusuuuu..Listemiz baş tacısıııı
canım ya bugün yani adetin 2. gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım acaba bi kaç gün sonrada soğan kürüne başlasam bir sakıncası olurmu_?
canım i. saraçoğlu bir kürü uygularken diğerine başlamayın diyor hep, kürler birbirinin etkisini bozabiliyor sanırım, doktor ilaç verince çabuk faydası olsun diye nasıl bütün kutuyu bir günde içmiyorsak, kürlerde de biri bitmeden diğerine başlamamayı daha doğru buluyorum ben
Allah acil şifalar versin, bebişine bir an evvel kavuştursun seni de tatlım
güzel anne adayları,bir sorum olacaktı..
şimdi yakında ovulasyon günlerim başlıcak,hepimizin öyle..yapmamız gerekenleri biliyoruz elbette ama onun dışında bişeyler var mı bildiğiniz,kür gibi şeyler..beslenmemiz açısından yararlı şeyler,alternatif şeyler yani ne bilim işte anladınız siz onu :) varsa tavsiye edin de tüketelim..
kuzuuuuummm, tatlımmm, gönlü güzel kendi güzel arkadaşım, seni de yerim annesi, mercimeğini de
şu listeye bir de bat tarihi yazsam çok mutlu olcem dua et bana oldu mu, bugün endokrinolojiye gittim, tahlil verdim ve ultrasonda çok temiz çıktı boğazcağzım, meğer benim boğaz yapım iri imiş, yoksa nodül filan yokmuş, çok sevindim
Oy canım çok sevindim bal böceğim, reçek kavanozum
Allahım hayırlısıyla bu ay yüzüne gülsün güzel arkadaşım...
Evet sanırım haklısın canım o saman ben çörek otunu başlamış bulundum bikere malum balı sevmediğim halde tadını bile beğendim:)rabbim bu ay vermezse o zaman önümüzdeki ay da soğan yaparım.allahın günleri çuvala girmedi ya:) aceleye gerek yok.
Ben de soğan yapmıcam canım.. inşallah bu ay (temmuz'da) güzel haberlerimizi alırız birbirimizin gerek kalmaz yapmamıza
Bak gene yakladım seni yaramaz kız... Hala kür soruyo...
Şaşırdım senle ne yapacam ben
eliiippp bunu senle konuşmadan önce sordum yaaaaaaaaaaaaaaa,tamam artık sormuyorum,yapmıcam bişeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?