- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Tatlım bende aldım testimi, geldi bileBen adet başlangıç gününden itibaren 10. gün başlamayı düşünüyorum.. ballı kürümünde bitişi o zamana denk geliyor sanıyorum.. O zamandan itibaren çifti görene kadar hem testi yapıcam hem de birlikte olalım diyorum bakalım nasip kısmet İnşallah çift i hem ovülasyon testinde hem de gebelik testinde göreceğizzzzzz inşallahhhhhh :):)
canım idrar yoluyla olan ovülasyon testinden aldın değilmi bi de tükürükle olan var onu ben bilmiyorum ama idrar şöyle: Sabah ilk idrarınla değil sabah saat 10 ile akşam 8 arası saatlerden birinde, mümkünse 2,3 saat sıvı tüketmeden testi uyguluyorsun. Eğr çifr çizgi görürsen önümüzdeki 24-36 saatler arası ilişkiye girin yazıyor işte o arada denemeleri sıklaştırırız :) ha birde ben bir sabah bide akşam yapıcam testi..
bende başlıyayım o saman 10, günü ne zaman yumutlıcam bellimi olur kaçırmayayım.hayatım senin kaçıncı günün?
Canım benim 4. günüm, 2. günümde bal çörekotu tarçına başladım tam gaz devam :) 13 haziran gibi teste başlıcam Allah kısmet ederse.. Benim regl yarın ya da cumartesi biter.. Kocacıkla saadet dolu gecelere de işte biter bitmez başlamayı düşünüyorum, çalışan kazanır mantığıyla
canım bende yarın çörek otuna başlıcam.yanlız bu bakkalda satılan çörek otu demi onu ezebilirsem ezerim ezemezsem öyle bala tarçına katıp yicem dimi.bi tatlı kaşığı sabah bi tatlı kaşığı akşam.sen bunun ölçüsünü nasıl yapıyon?
Evet canım bakkalda, aktarda satılan çörekotu ve tarçın.. Balı da balparmak aldım ben onunda bi özelliği yok yani.. 1 tatlı kaşığı çörekotu, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı bal koyuyorum onları güzeellce karıştırıp macun haline getiriyorum. Yaklaşık 1 yemek kaşıklık malzeme çıkıyor.. Ben ezmeyi denedim ama beceremedim uğraşmıyorum çörekotunu ezmekle. Onun yerine bolca çiğniyorum ama. sabah ve akşam aç karna iştahla!!yiyorum.. Yerken kendimi nutella yiyormuş gibi hayal etmeye çalışıyorum Şaka bi yana, bazı arkadaşlar tadını beğenmemiş ama beni rahatsız etmiyo ya, sevdim bile diyebilirim zevk meselesi benim tatlıyla aram bi hayli iyidir o yüzden hoşuma gitti belkide...
bana da önereceğiniz kürler varmı bede artık bu ay başlıcam ne yapacağımıda bilmediğim için sizin önerilerinize ihtiyacım var
bunların hepsini bir seferde mi yiyoruz akşama taze yapıyoruz dimi?
Kızlar, topiği takip edenler BAT'larını bildirsin, listemiz kabarsın,şenlikli olsun.
Hamişlerimizden ilham alın.
Bakınız: http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/526828-haziranda-seytanin-bacagini-beraber-kiralim.html
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
hayatım sende başla çörek otu bala:) sonra benim gibi hızını alamayıp soğan kürüde yaparsın belki
Kızlar...
Bu topicin Kaynağı: Şeytanın Bacağını Haziran'da Kırıyoruz Topiğidir.
Haziranın ilk haftası olan bu günlerde tam 12 HAMİŞ çıkardık. Bu topiğin uğuru tüm KK tarafından test edilip onaylandı
Biz devam ediyoruz Temmuzda'da Şeytanı parça pinçik etmeye.
Eğer siz de bize katılıp çift çizgiyi görmeye niyetliyseniz.Buyrun; Burdan yakalım ucunu
Bu da Temmuzun İlk Bekleyenleri Bayanlar
kelam------------------------------------------------------> BAT ?
Yok mu Arttıraannn????
teşkür ettim canım hemen alıp başlıcam sağan kürü yapamam heralde eşim hiç sevmio evde kokarmı acaba
merhaba benimde temmuz 1 :) hadi bakalım hayırlısı
Kızlar...
Bu topicin Kaynağı: Şeytanın Bacağını Haziran'da Kırıyoruz Topiğidir.
Haziranın ilk haftası olan bu günlerde tam 12 HAMİŞ çıkardık. Bu topiğin uğuru tüm KK tarafından test edilip onaylandı
Biz devam ediyoruz Temmuzda'da Şeytanı parça pinçik etmeye.
Eğer siz de bize katılıp çift çizgiyi görmeye niyetliyseniz.Buyrun; Burdan yakalım ucunu
Bu da Temmuzun İlk Bekleyenleri Bayanlar
kelam------------------------------------------------------> BAT ?
Yok mu Arttıraannn????
Valla canım bende yapmadım ama 6.günümde başlamayı düşünüyom.çok fazla kokmaz sanırım.yani inşallah kokmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?