Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bende başlıyayım o saman 10, günü ne zaman yumutlıcam bellimi olur kaçırmayayım.hayatım senin kaçıncı günün?

canım bilmiyorumki gittigidiyordan aldım dün yazılanları okuyunca bende deneyim dedim hayırlısı artık gelince içini okur öğrenirim artık doğru bi tespitte bulunurda bizde hamiş oluruz

bende başlıyayım o saman 10, günü ne zaman yumutlıcam bellimi olur kaçırmayayım.hayatım senin kaçıncı günün?

Canım benim 4. günüm, 2. günümde bal çörekotu tarçına başladım tam gaz devam :) 13 haziran gibi teste başlıcam Allah kısmet ederse.. Benim regl yarın ya da cumartesi biter.. Kocacıkla saadet dolu gecelere de işte biter bitmez başlamayı düşünüyorum, çalışan kazanır mantığıyla

bana da önereceğiniz kürler varmı bede artık bu ay başlıcam ne yapacağımıda bilmediğim için sizin önerilerinize ihtiyacım var

canım bende yarın çörek otuna başlıcam.yanlız bu bakkalda satılan çörek otu demi onu ezebilirsem ezerim ezemezsem öyle bala tarçına katıp yicem dimi.bi tatlı kaşığı sabah bi tatlı kaşığı akşam.sen bunun ölçüsünü nasıl yapıyon?

Evet canım bakkalda, aktarda satılan çörekotu ve tarçın.. Balı da balparmak aldım ben onunda bi özelliği yok yani.. 1 tatlı kaşığı çörekotu, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı bal koyuyorum onları güzeellce karıştırıp macun haline getiriyorum. Yaklaşık 1 yemek kaşıklık malzeme çıkıyor.. Ben ezmeyi denedim ama beceremedim uğraşmıyorum çörekotunu ezmekle. Onun yerine bolca çiğniyorum ama. sabah ve akşam aç karna iştahla!! yiyorum.. Yerken kendimi nutella yiyormuş gibi hayal etmeye çalışıyorum Şaka bi yana, bazı arkadaşlar tadını beğenmemiş ama beni rahatsız etmiyo ya, sevdim bile diyebilirim zevk meselesi benim tatlıyla aram bi hayli iyidir o yüzden hoşuma gitti belkide...

bunların hepsini bir seferde mi yiyoruz akşama taze yapıyoruz dimi?

bana da önereceğiniz kürler varmı bede artık bu ay başlıcam ne yapacağımıda bilmediğim için sizin önerilerinize ihtiyacım var

hayatım sende başla çörek otu bala:) sonra benim gibi hızını alamayıp soğan kürüde yaparsın belki

Eline sağlık. Ben yine kararsızım. Benim kociş istiyor. Sanırım ben daha hazır değilim . Geçen ay olsa süper olurdu. Hayırlısı..

merhaba benimde temmuz 1 :) hadi bakalım hayırlısı

teşkür ettim canım hemen alıp başlıcam sağan kürü yapamam heralde eşim hiç sevmio evde kokarmı acaba

Valla canım bende yapmadım ama 6.günümde başlamayı düşünüyom.çok fazla kokmaz sanırım.yani inşallah kokmaz:)

merhaba benimde temmuz 1 :) hadi bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun bal peteğim. İnşallah bu ay seni de güldürürüz.
Çok bereketliyiz çok şükür. Haziran topiğimizde kıyamet kopuyor şuan . Bugün itibariyle tam 13 Hamişimiz var.Allahım temmuzada aynı bereketi versin inaşşah

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour-----------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz

bugün çok yoğun bakamıyorum hadi bakalım kızlar ben bu ay yapmıycam kür bu ayda olmazsa önümüzdeki ay yaparım.
birde kendimi anlatayım ben kızımda adetim bitmişti yani 7 .günü diyelim o günden hamile kaldım. çok şartlamamak lazım o günlere bence.

merhabalar benide eklermisiniz lütfen bat 5 temmuz

kızlar ben sanırım temmuza yetişemem bu pazar ankaraya ailemin yanına tatile gidiyorum eşim işi yüzünden 1 ay kadar sonra gelecek anlayacağınız haziran ayı çalışma olmayacak ancak temmuzda başlarız çalışmalara

elifiiimmm hayırlı olsun kuzuşum topiğin, inş en az haziran kadar bereketli olsun burası da :)
perşembe gecesi sela veriliyor şu anda, rabbim hepimizin gönlünün muradını versin, okunan selaların ve recep ayının hürmetine,
çok da yanık okuyor hoca:2: rabbim yolundan ayırmasın bizleri, o sevdiği kullarının kendisine yalvarıp dua etmesini sevdiğinden, istediklerini hemen vermezmiş, bizi de sevdiklerinden eylesin, dualarımızı kabul etsin ve sabrımızı çoğaltsın inş.

Valla canım bende yapmadım ama 6.günümde başlamayı düşünüyom.çok fazla kokmaz sanırım.yani inşallah kokmaz:)

canım soğan kaynatıldığında kokuyor ama içerken kokmuyor, hatta benim mideme salatada yediğim soğan bile dokunur ama suyunu bitki çayı gibi severek içtim, güzel de iltihap söküyor ve bence iltihaplı bir rahimde sperm yaşayamaz, döllense de tutunamaz, zaten eskiler hastalık 4 şeyden olur derlermiş; kan, safra, balgam(iltihap olur kendisi) ve sevda(evet aşk bir hastalık kabul edilir :) buradan okuyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…