- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.341
huysuz meleğimmmm benımmm içinde bi fasulyen var artık..tebrıkk ederımmm... çokkk sevındımmmm... forumda gordum yazdıklarını tesadufen
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek eylarda yavrucunu sana bagıslasın..saglıklı bı sekılde kollarına almanı nasip etsın ınsallah.. amin... çok opuyorum
Olmazsın canım olmazsın. Bol bol dua et. Kendine dikkat et. Yorma kendini. Pazartesi tekrar test yaptır. Değerinin ikiye katlanması lazım.
kıııızzzzz huysuzzzz ben seni sabah bıraktıgımda sen hamile değildin kıızzzz :))))
yavrucum hayırlı olsun inş....
darısı senden 10 gün sora evlenin ve tüm isteyenlerin başına inş :))
ilk hamileliğin mi olacak bu gülüm?
Amiiiin cnm arkadasim darisi sana we tuuuum arkadaslarima ins :)
Canimmm basim agriyodu ilac icecektm aman dur bi hastaneye gidim de kan testi wereyim diye,sonuc 14.43 cikti inanamadik hala inanamiyorum bitaneemmm
İlk bebisim olcak ins :)))
İlk bebisim olcak ins :)))
Canlar yazamiorum disardayim da :) tlfondan giriyorum yarin yazacam sizlere opuyorummmm
bu arada esim prez. kullaniodu ilac icirmiyodu ilk denememiz :))
idrarımı yaptığım kapa bir baktımda idrarımın dibine bayaz beyaz bir şeyle çökmüş. Sonra onu döküp bir daha yaptım. Beyaz beyaz ince tül gibi bir şeyler idrarımda. Hep mi böyle oluyor acaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Bilen varsa söylesin kızlar. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi.
sonsyyyyyyyyyy kiz inanmiyorum. cok sevindim ya. ne ara hamis kaldin kiz sen. esimle görüsemiyoz filan diyodun.
ayv cok sevindim yaa
çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:) inşalah değerlerin yükselir yaz hemen değerlerini bize olurmu
kızlarşimdi ben ne zaman doktora gidersem keseyi görürüm. henüz doktor karar veremedim de
ozamaaaaaaan canlaaar hamileyiiiiiiiiiimmmm
Artik degerlerim artar sanirsam 3 gune tekrar kan wercem ins
darisiiiiii tuuuuum arkadaslarimaaaaa :))
hayirlisi olsun canim cokk sevindim saglicakla kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?