Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Ayyy cnm bnmmm cnm cok tesekkur ederiimm rabbim bizlere bagislasin bebislerimizi amiiinn cnm :)) icim rahat degil gibi inanamiyorum degeri yuksek cikmis bi arkadasin reg guni 3 gun gecmis 13 cikmis ama aksamina regl olmus korktum smdi :S

bebisim war diimiii regl olmama 3gun war da daha ne bilim icime bi kurt dustuuuuu

kıııızzzzz huysuzzzz ben seni sabah bıraktıgımda sen hamile değildin kıızzzz :))))
yavrucum hayırlı olsun inş....
darısı senden 10 gün sora evlenin ve tüm isteyenlerin başına inş :))
ilk hamileliğin mi olacak bu gülüm?

Amiiiin cnm arkadasim darisi sana we tuuuum arkadaslarima ins :)
Canimmm basim agriyodu ilac icecektm aman dur bi hastaneye gidim de kan testi wereyim diye,sonuc 14.43 cikti inanamadik hala inanamiyorum bitaneemmm

Amiiiin cnm arkadasim darisi sana we tuuuum arkadaslarima ins :)
Canimmm basim agriyodu ilac icecektm aman dur bi hastaneye gidim de kan testi wereyim diye,sonuc 14.43 cikti inanamadik hala inanamiyorum bitaneemmm

ben de inanamazdım herakldeee..
çok güzel çok sevindim adına..
Rabb im bana da bayram günü o neşeyi yaşatsın inş.. bidahaki adetim 18 ağustos, bayram da birgün sonra :))))

inş ben de sen gibi böyle sevinirim, ve tabii ki burda bekleyn ve isteyen tüm arkadaşlarım da...

bu arada yavrucum raamzanı full tutacaksın o halde gözün aydın kaza yok bu yıkl :)))

İlk bebisim olcak ins :)))

Huysuzmelek coook sevindim insallah degerlerin yukselir
Yanlis hatirlamiyosam bat ayniydi ikimizin 26 temmuz
Ben de bugun kan testi icin gittim ama moralimi bozdular ya bigun bile gecikme olmadan yapamayiz dediler ya boyle bisey var mi
Daha once yaptirmistim ilk hamileligimde dedim(dusuk olmustu) ama yine de yaniltir bizi simdi yapamayiz dediler yaaa(
Ben de dedim artik bikac gun daha bekliyim bari napiyim
Bugun o erken gebelik testlerinden yapsam silik biseyler cikar mi acaba
Bi oncekinde de oyle silik cikmisti sonra kan vermeye gitmistik

ya cok sevindim huysuz senin adina. darisi basimiza insallah. ben bu ay ilk kirmizi karti yiyelerdenim:))

o yüzden hala burayada yaziyorum simdiki bat 2 agustos

Canlar yazamiorum disardayim da :) tlfondan giriyorum yarin yazacam sizlere opuyorummmm
bu arada esim prez. kullaniodu ilac icirmiyodu ilk denememiz :))

ben test için yaptığım idrarımda beyaz bir sürü şey yüzüyordu. ve 3 haftalık hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…