- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.301
kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor
cnmmmmm tbriklerrrr :) sağlıkla al kucağına inş
bnden de az önce kahwerengi akıntı geldi anlamadım .. sat 28ini 29una bağlayan gece oldu haziranda.... başımda ağrıyo ara ara...tabi kasıklarım da ağryıo bi süredir...kırmızılar mı geliyo ne
canım benımde adet olmama 5 gun var 2 gun önce kahve leke dün ise pembe lekeler ardından küçük kan pıhıtısı geldi sandım ki adet oldum sabah baktım ki kupkuruyummm ne leke var nede başka bişe otururken akıntım varmış gibi hissedip wc gidiom bişey yok...başımda ağzıyo ve kulaklarımda basınç var sanırım bu aralarr daha önceki aylarda rastlanmayan bişeydiii...sürekli adet oldum dıe kalkıyorum tık yokkk...hayırlısı bakalım...
ahh cnm bnm :) keşke hemen belli olsa.. sen ewde test fln yaptın mı ya da ne zaman yaptırcaksın kan testini...
adet belirtilerine çok benzermiş ama bilemiyorum kiçıldırcem heee
dun yaptım negatifee... daha yapmam :)) adetıme 2 3 gun geçsin öyle yapacammm ...kırmızıları yemezsem tabıı
Şimdi sıra eşimi doktora gitmeye ikna etmek. Bende sorun yok gibi. İnşallah eşimde bir şey çıkmaz.
selam kızlar. Bata 5-6 gün var. Sabah öğlesine bir test yapayım dedim. Belirtim falanda hiç yok. Çok çok silik uzaktan bakınca gölge gibi ikinci çizgi bir yarım saat sonra belirir gibi oldu. Ama ben hiç ama hiç önemsemedim. Geçen ayda aynı o belirsiz çizgiyi iki sefer birdenden görmüştüm. Bunun üzerine gidip kan vermiştim. Aslında bu idrar testleri benim sinirimi bozuyor ya. Günün geçerse gidip kan testi verecem direkt. Adetim zaten çok düzenlidir.
bnce de cnm günümüzü beklemek gerek bnde de kahwerengi akıntı oldu heralde kırmızılar geliyo diyorum kendimce ...
idrarımı yaptığım kapa bir baktımda idrarımın dibine bayaz beyaz bir şeyle çökmüş. Sonra onu döküp bir daha yaptım. Beyaz beyaz ince tül gibi bir şeyler idrarımda. Hep mi böyle oluyor acaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Bilen varsa söylesin kızlar. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi.
femolove senin dğüün tarihi ne zaman çok yakın heralde bizimkiler :9
eyyy maşallahh kırk gün kırk gece diyorsun yani:))
benim de 14 mart.. tıp bayramı :) ve rumi yılbaşı :)
selam kızlar. Bata 5-6 gün var. Sabah öğlesine bir test yapayım dedim. Belirtim falanda hiç yok. Çok çok silik uzaktan bakınca gölge gibi ikinci çizgi bir yarım saat sonra belirir gibi oldu. Ama ben hiç ama hiç önemsemedim. Geçen ayda aynı o belirsiz çizgiyi iki sefer birdenden görmüştüm. Bunun üzerine gidip kan vermiştim. Aslında bu idrar testleri benim sinirimi bozuyor ya. Günün geçerse gidip kan testi verecem direkt. Adetim zaten çok düzenlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?