Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor

cnmmmmm tbriklerrrr :) sağlıkla al kucağına inş

bnden de az önce kahwerengi akıntı geldi anlamadım .. sat 28ini 29una bağlayan gece oldu haziranda.... başımda ağrıyo ara ara...tabi kasıklarım da ağryıo bi süredir...kırmızılar mı geliyo ne

canım benımde adet olmama 5 gun var 2 gun önce kahve leke dün ise pembe lekeler ardından küçük kan pıhıtısı geldi sandım ki adet oldum sabah baktım ki kupkuruyummm ne leke var nede başka bişe otururken akıntım varmış gibi hissedip wc gidiom bişey yok...başımda ağzıyo ve kulaklarımda basınç var sanırım bu aralarr daha önceki aylarda rastlanmayan bişeydiii...sürekli adet oldum dıe kalkıyorum tık yokkk...hayırlısı bakalım...

ahh cnm bnm :) keşke hemen belli olsa .. sen ewde test fln yaptın mı ya da ne zaman yaptırcaksın kan testini...

adet belirtilerine çok benzermiş ama bilemiyorum ki çıldırcem heee

ahh cnm bnm :) keşke hemen belli olsa .. sen ewde test fln yaptın mı ya da ne zaman yaptırcaksın kan testini...

adet belirtilerine çok benzermiş ama bilemiyorum ki çıldırcem heee

dun yaptım negatifee... daha yapmam :)) adetıme 2 3 gun geçsin öyle yapacammm ...kırmızıları yemezsem tabıı

dun yaptım negatifee... daha yapmam :)) adetıme 2 3 gun geçsin öyle yapacammm ...kırmızıları yemezsem tabıı

bnde pazar günü hawuza gitcem daha doğrusu gitcekmişiz,eğer bebiş warsa gitmeyeceğim ...yani öle düşünüyordum ama belli değil...kahwerengiler canımı sıktı biras test de alcam ama negatif çıkar biliyorum ...............

selam kızlar giremedim birkaçgündür yeni hamişlerimiz var:) allah sağlıklı sıhatli bi hamileleik dönemi geçirmek nasip etsin inaşalah..bu arada lalearslanı merak ettim testleri ne durumda

herkese hayırlı sahurlar :) kızlar bugün reglm bitti ve ben bugünden bebiş denemesine başlamak istedim eşimle.şöyle bir sorunum oldu ilşkiden sonra pembe renkli akıntı başladı kan geliyor fakat açık pembe renkli anlamadım gitti zorlanmadan kaynaklanabilirmi acaba çünkü doktora gittiğimde geçen sene kendimi çok kastığım için kanama olmuştu biraz.doktorumda bukadar kasarsan kendini böyle olur işte demişti..oruçta tutucam yarın ama bu kanama devam ediyor ne yapmam lazım

adet oldum kızlar dün((((((((bende bişey yok anlıcanız dedim belki yerleşme falandır ama yok baya yoğun gelmeye baslayınca anladım bide niyetliydim dün orucumda bozuldu hepsi üstüste geldi herşey allahtan diyip sabırla beklemeye devam

selam kızlar. Bata 5-6 gün var. Sabah öğlesine bir test yapayım dedim. Belirtim falanda hiç yok. Çok çok silik uzaktan bakınca gölge gibi ikinci çizgi bir yarım saat sonra belirir gibi oldu. Ama ben hiç ama hiç önemsemedim. Geçen ayda aynı o belirsiz çizgiyi iki sefer birdenden görmüştüm. Bunun üzerine gidip kan vermiştim. Aslında bu idrar testleri benim sinirimi bozuyor ya. Günün geçerse gidip kan testi verecem direkt. Adetim zaten çok düzenlidir.

idrarımı yaptığım kapa bir baktımda idrarımın dibine bayaz beyaz bir şeyle çökmüş. Sonra onu döküp bir daha yaptım. Beyaz beyaz ince tül gibi bir şeyler idrarımda. Hep mi böyle oluyor acaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Bilen varsa söylesin kızlar. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi.

bnce de cnm günümüzü beklemek gerek bnde de kahwerengi akıntı oldu heralde kırmızılar geliyo diyorum kendimce ...

kızlaR BU arada ben 2 dk önce gg den ovu testi aldım 20 tane+ 6 tane hamilelik testi 20 tl ye

umarım düzgün birşey çıkar
hiç bunu denememiştim
bir de o şekilde takip yapayım diyorum ama ne derece sağlıklı bilemedim
çok pahalı da değildi diye aldım

ne dersiniz ?

geçen bende farkettim ama araştırmadım hiç bakayım bir netten

eyyy maşallahh kırk gün kırk gece diyorsun yani:))
benim de 14 mart.. tıp bayramı :) ve rumi yılbaşı :)

canım o idrar testinde ilk 5 dakika önemli (bilemedin 10). Bu süreyi geçince test kitindeki kalan idrar test yerinde ilerlediği için son durduğu (ve kuruduğu) noktada bir çizgi oluşabiliyor. Test sonucu gibi görünüyor ama aslında değil. O yüzden bekletip okumamak lazım testi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…