- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.321
idrarımı yaptığım kapa bir baktımda idrarımın dibine bayaz beyaz bir şeyle çökmüş. Sonra onu döküp bir daha yaptım. Beyaz beyaz ince tül gibi bir şeyler idrarımda. Hep mi böyle oluyor acaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Bilen varsa söylesin kızlar. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi.
idrarımı yaptığım kapa bir baktımda idrarımın dibine bayaz beyaz bir şeyle çökmüş. Sonra onu döküp bir daha yaptım. Beyaz beyaz ince tül gibi bir şeyler idrarımda. Hep mi böyle oluyor acaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Bilen varsa söylesin kızlar. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi.
etrafımdaki çoğu kişi hamileliğini öğrenceği zaman idrarını bi kaba yaptığında senin gibi beyaz bişiyler görmüştü ama seni yanıltmakta istemem gene.
kızlaR BU arada ben 2 dk önce gg den ovu testi aldım 20 tane+ 6 tane hamilelik testi 20 tl ye
umarım düzgün birşey çıkar
hiç bunu denememiştim
bir de o şekilde takip yapayım diyorum ama ne derece sağlıklı bilemedim
çok pahalı da değildi diye aldım
ne dersiniz ?
kaba vajinal akıntılardan karışmış olabilir canım. idrarla birlikte gelebiliyorlar.
tebrıkler adetın gecmısmıydı erken yada gec dollenme doktorun ne dedı cnm
Kizlar BETA HCG 14.43 ?? Sizceeeeeeee hamilemiyim
benmde 2 gun kala 25 cıkmıstı ıyı sen panık yapma dıkkat et kendıne 10 uzerı olması lazım gec dollenme falandır ıns ıdrar testı yapmısmıydın onceden pekı
tebrikler canım tabiki hamilesin. 5 in üstü gebelik sayılıyor. Batına daha 3-4 gün var diyordun. Değerin düşük çıkması normal.
ozamaaaaaaan canlaaar hamileyiiiiiiiiiimmmm
Artik degerlerim artar sanirsam 3 gune tekrar kan wercem ins
darisiiiiii tuuuuum arkadaslarimaaaaa :))
Kizlar BETA HCG 14.43 ?? Sizceeeeeeee hamilemiyim
Yanlış hatırlamıyorsam kahverengi lekelenmem oldu demiştin. Demekki tutunma kanamasıymış. Darısı başımıza. Eee sende ne gibi belirtiler vardı. test silik dedin. Ne kadar silik. Göğüs uclarında acıma falan var mı. Bende yokta ondan soruyorum.
Ewet cnm lekelenme oldu hastalaniyomuyum acaba dedim haberciler mi acaba dedim ama 1 saat once az once iste kan degerlerim 14.43 cikti :)) kasiklarim batiyodu ara sira belim gogus ucumda bse yok ama yanlari az bise agriyodu ... degerlerim artar demi yani hala saskinim yaaa :)))pat diye regl olmam demi .. regle yakin da degerler sasirtirmis bende ki bole bi olay degil degilmi XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?