Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kaba vajinal akıntılardan karışmış olabilir canım. idrarla birlikte gelebiliyorlar.

etrafımdaki çoğu kişi hamileliğini öğrenceği zaman idrarını bi kaba yaptığında senin gibi beyaz bişiyler görmüştü ama seni yanıltmakta istemem gene.

etrafımdaki çoğu kişi hamileliğini öğrenceği zaman idrarını bi kaba yaptığında senin gibi beyaz bişiyler görmüştü ama seni yanıltmakta istemem gene.

geçen ay bende çok takıntı yapmıştım hamileyim sanmıştım. kaba idrarımıı yaptığımda aynı bu anlatılanları gördüm ama bi kaç gün içinde hasta oldum zaten.

ovulasyon testi uygunmuş nerden aldınız??

sonsyyyyyyyyyy kiz inanmiyorum. cok sevindim ya. ne ara hamis kaldin kiz sen. esimle görüsemiyoz filan diyodun.

ayv cok sevindim yaa

tebrıkler adetın gecmısmıydı erken yada gec dollenme doktorun ne dedı cnm

Adetime 3-4 gun wardi,migrenim tuttu hastaneye gittim igne wurcaklardi,yok dedim kanda hamilelik bakinda oyle wurun dedim,sonuc 14.43 yaziyo doktor yoktu soramadik hamileyim degilmi ? :))))) YANİ deger artar daha sanirsam sinirda fln degilim degilmi

benmde 2 gun kala 25 cıkmıstı ıyı sen panık yapma dıkkat et kendıne 10 uzerı olması lazım gec dollenme falandır ıns ıdrar testı yapmısmıydın onceden pekı

benmde 2 gun kala 25 cıkmıstı ıyı sen panık yapma dıkkat et kendıne 10 uzerı olması lazım gec dollenme falandır ıns ıdrar testı yapmısmıydın onceden pekı

Busabah test yaptm hayalet bi czgi wardi ilac icmedim bi baktirayim de oyle dedim :)) yani hamileyim diyebilirim degil mi ... sen hamilemisin cnm

tebrikler canım tabiki hamilesin. 5 in üstü gebelik sayılıyor. Batına daha 3-4 gün var diyordun. Değerin düşük çıkması normal.

ozamaaaaaaan canlaaar hamileyiiiiiiiiiimmmm

Artik degerlerim artar sanirsam 3 gune tekrar kan wercem ins

darisiiiiii tuuuuum arkadaslarimaaaaa :))

ben dusuk yapmıstım sımı ıstıoruz 5 gun war adetıme acaba yaptırsammı dıe dusunuorum ama wazgecıorum korkuorum ama sen hamılesın ıns

ozamaaaaaaan canlaaar hamileyiiiiiiiiiimmmm

Artik degerlerim artar sanirsam 3 gune tekrar kan wercem ins

darisiiiiii tuuuuum arkadaslarimaaaaa :))

Yanlış hatırlamıyorsam kahverengi lekelenmem oldu demiştin. Demekki tutunma kanamasıymış. Darısı başımıza. Eee sende ne gibi belirtiler vardı. test silik dedin. Ne kadar silik. Göğüs uclarında acıma falan var mı. Bende yokta ondan soruyorum.

Kizlar BETA HCG 14.43 ?? Sizceeeeeeee hamilemiyim

canım sen yinede çok kaptırma kendini ne olur ne olmaz adet tarihin geçmemiş nede olsa?Kızma bana olurmu geçen ay adetimi 3 gün geçince bende yaptırdım test 13,17 çıkmıştı aile hekimide hamilesin demişti aynı gün adet oldum değerimde düştü.İnşallah seninki öyle olmazda değerin yükselir.benim idrar testide silik çıkmıştı.

Ewet cnm lekelenme oldu hastalaniyomuyum acaba dedim haberciler mi acaba dedim ama 1 saat once az once iste kan degerlerim 14.43 cikti :)) kasiklarim batiyodu ara sira belim gogus ucumda bse yok ama yanlari az bise agriyodu ... degerlerim artar demi yani hala saskinim yaaa :)))pat diye regl olmam demi .. regle yakin da degerler sasirtirmis bende ki bole bi olay degil degilmi XD

huysuz meleğimmmm benımmm içinde bi fasulyen var artık..tebrıkk ederımmm... çokkk sevındımmmm... forumda gordum yazdıklarını tesadufen

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek eylarda yavrucunu sana bagıslasın..saglıklı bı sekılde kollarına almanı nasip etsın ınsallah.. amin... çok opuyorum

Olmazsın canım olmazsın. Bol bol dua et. Kendine dikkat et. Yorma kendini. Pazartesi tekrar test yaptır. Değerinin ikiye katlanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…