Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bencede progestan başla kanama olduğu zaman veriyolar hatta yolculuğa çıkıcaksan bile bişey olmasın diye veriyolar. bebeğe zararı olan bişey diil. daha iyi tutunmasını sağlar bence riske atma

bence dikkate al derim doktorunu buyuk ihtimalle ilişkiyi yasaklar ve progestan verir bunda birşey yokki

bencede progestan başla kanama olduğu zaman veriyolar hatta yolculuğa çıkıcaksan bile bişey olmasın diye veriyolar. bebeğe zararı olan bişey diil. daha iyi tutunmasını sağlar bence riske atma

ya kızlar ne bilim ilaç kullanmak istemiyorum,neyse durum bakalım haftaya 2 ağustosta randevum vr, o gün doktorum ayrıntılı bir baksın önce, yine gerek duyarsa kullanırım tamam,ama şimdi telde iletişimle kullanmıcam, korkuyorum :18::18:

Allah ım yardımcın olsun cnm dikkat et kendine dualarımız seninle.

günaydın arkadaşlarrr, herkese hayırlı haftalar, bol bol güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah.
Bende henüz bir gelişme yok, olan tüm arkadaşlarıma nazar boncukları dağıtıyorum
Allahım hepinizi nazarlardan korusun inşallah

Günaydın herkese neler olmuş yeni hamişler var tebrik ediyorum herkesi
yeni topik açmışsınız ama ağustosu katmıcamısınız
bide bişey sorcam cuma yumurtlama günümdü 1 damla kan geldi bişey olmadan yok yere nie acaba kafama takıldı

kızlar verin batlarınızı ağustosları da ekleyeyim listeye

merhaba arkadaslar benimde bat 4 agustos 3.deneme yas 29

hamile arkadaslara birsey sormak istiyorum hamilelik öncesi genel kontrol için doktora gittim.bana günde yarım folibol verdi mart ayından beri içiyorum eşin ile beraber içieceksin dedi ama eşim hic içmedi gecen ay arkadasım hamile kaldı ve eşi ile birlikte folik asit hapı ictigini ve ilk denemede hamile kaldıgı söyledi sizinde esleriniz folik asit hapı ictiler mi artık ben bıraktım içmeye devame edeyim mi bilmiyorum 4 ay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…