- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.441
iyiyim tatlım sen nasılsın bende içemedim cnm bugun yine başlıycam oruçta tutamıyorum yediğim ne varsa afedersin çıkartıyorum çalışmada olmuyor pek dun sarı akıntım gelmişti akşam. bugun 15.gun değerlendiririz diye düşünüyorum
arkadaşlar bende hala gelen giden yok acaba söktürücü falanmı alsam aslında 17sınde olmam gerekiyodu olmadım en son cumartesı yıne test yaptım yıne tek cızgı nıye boyle oldukı acaba bole uzun sure gecikip sonra geç döllenme yaşayanınınz oldumu acaba ?
herkese günaydınn yavrularrrrrrr:)))
efsunum bu topikte klamk çok güzel ama sırf bu liste sebebiyle bir çözüm düşünmek lazım gerçekten, zaten topik değiştirkemk çok zor değil heralde son sayfaya bir link atıyorlar artık burdan devam ediyoruz diye güzel oluyor...
bir de bence de liste çok gelişmşim birşey olsun şöööyle excel de hazırlanmış, içinde merak ettiğimiz herşey olsun, evlilik tarihi, kaçıncı hamnilelği, başka bebeği var mı? nasıl hamile kalmış, kaçıncı ayında.. gib gibi gibi...
ben istyedim mi tam isterim adamım :))
kızlar doktoru aradım gelmiş, progestan kullan dedi bana,düşük önleyici varya , ama ben kullanmak istemiyorum, ufak bir vajinal kanamaydı bu saedece, hemen ilaç kullan dedi, ne alaka yaaaaaaasaçma çok sinir oldum, siz ne diyorsunuz
doktora git canım. alma birşey. sen test yaptım desende onlar kan tahlili yapıyorlar. bak bende gideceğim doktora....
eğer doktor da böyle söylediyse ben muhakkak bir doktora git görün derim birşey kaybetmezsin için rahatlar.. iki kez kanamayla düşüğü başlamış biri olarak önerim budur
korkmayada başladım hiç böyle olamıştım hatta acaba 25 yaşında menopozamı giriyorum diye ogün baya bi ağladım zaten bu ara herşeye ağlıyorum o ayrıda bu arada sen neden gidiceksin doktora
benim gelen giden yok. testi yakın zamanda yapmadım ama negatifti. bir gün daha bekleyip gideceğim doktora..
bu arada üzülme korkma. benim şubat ayında hiç gelmedi... doktora gittiğimde birşeyim olmadığını söyledi. bir ilaç verdi ve geldi.
inş doktordan hayırlı haberlerle gelirsin belik bebişin sana görünmemiştir. benim hala içimde bi umut var umutlanmıyım diyorum ama elimde değil
eğer doktor da böyle söylediyse ben muhakkak bir doktora git görün derim birşey kaybetmezsin için rahatlar.. iki kez kanamayla düşüğü başlamış biri olarak önerim budur
dombrabre cnm benim varmı hala kanaman falan naptın aklım sende hep
ya canım şuan yok işte, dün gece ilişki sonrasında biraz oldu ve bitti, ilaç kullanmka istemiyorum gece hemen acile gittik zaten, 10 dk ayrıntılı baktı doktor, hiçbişe yok dedi, ilaç vermemişti o , benim kendi doktorum dedi,ilacı, ne bilim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?