Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ayyy sorma ya 2 gündür bende de başladı hafifden bulantı yaa..bilmiyom vallahi yaaa beklemek zorr

doktora git canım. alma birşey. sen test yaptım desende onlar kan tahlili yapıyorlar. bak bende gideceğim doktora....

gayet güzel bu şekilde talepleri topluyorum öğlene doğru yeni bir topik patlatıcam güzeller

arkadaşlar bende hala gelen giden yok acaba söktürücü falanmı alsam aslında 17sınde olmam gerekiyodu olmadım en son cumartesı yıne test yaptım yıne tek cızgı nıye boyle oldukı acaba bole uzun sure gecikip sonra geç döllenme yaşayanınınz oldumu acaba ?

ÜMİDİ HİÇ TÜKENMEYENLER...

ÜMİDE YELKENİNİ HİÇ KAPATMAYANLAR :)))

BERABER YÜRÜYELİM BİZ BU YOLLARDA... :)))

HAMİLELİK YOLUNDA BERABER ADIM ADIM...

SABIRLAR VE ÜMİTLE HAMİLELİK YOLUNDA...

SABIR VE ÜMİT KAHRAMANLARI BURAYAAAA :)))

BEBİŞİM GEL GEELL GEELLLL :)))

beynim çok fena çalışıyor durduramıyorum efsunum :)))

eğer doktor da böyle söylediyse ben muhakkak bir doktora git görün derim birşey kaybetmezsin için rahatlar.. iki kez kanamayla düşüğü başlamış biri olarak önerim budur

doktora git canım. alma birşey. sen test yaptım desende onlar kan tahlili yapıyorlar. bak bende gideceğim doktora....

korkmayada başladım hiç böyle olamıştım hatta acaba 25 yaşında menopozamı giriyorum diye ogün baya bi ağladım zaten bu ara herşeye ağlıyorum o ayrıda bu arada sen neden gidiceksin doktora

korkmayada başladım hiç böyle olamıştım hatta acaba 25 yaşında menopozamı giriyorum diye ogün baya bi ağladım zaten bu ara herşeye ağlıyorum o ayrıda bu arada sen neden gidiceksin doktora

benim gelen giden yok. testi yakın zamanda yapmadım ama negatifti. bir gün daha bekleyip gideceğim doktora..

bu arada üzülme korkma. benim şubat ayında hiç gelmedi... doktora gittiğimde birşeyim olmadığını söyledi. bir ilaç verdi ve geldi.

neyse bacılar hadi ben kaçar....

bu arada efsunum yeni listemize ağustos tarihlerini de ekleyeceksen aman hee ben boş geçme, arefe günü bekliyorum yeni batasıcayı :)) ki gelmeyecek inş :)) bayramda bana tam bir bayram oacak inş Allah ın izni ve inayetiyle...

hepimixze hepimize inşşşşşşşş

inş doktordan hayırlı haberlerle gelirsin belik bebişin sana görünmemiştir. benim hala içimde bi umut var umutlanmıyım diyorum ama elimde değil

yaa kızlar bana bi yardım edin nolur hayırlı bir iş için bi herfiin resmine bakmam lazım facebooku tugrul akgunduz müş ama bi türlü bulamıyorum iki tane herfi çıkıyor onlar değilmiş, asker kıyafetiyle çenesini tutan iki tipin dışında birşey bulabilen olursa bana bi haber atsın nolur acil.. yakışıklıysa kuzenimi ikna edecem de :)))

eğer doktor da böyle söylediyse ben muhakkak bir doktora git görün derim birşey kaybetmezsin için rahatlar.. iki kez kanamayla düşüğü başlamış biri olarak önerim budur

ama dün gece hemen gittim zaten doktora, baktı 10 dk ultrasonda, bişe yok dedi, bu sabah kendi doktoruma sorunca o öyle dedi, ssadece gece az bir kanama oldu diye hemn ilaç mı kullananyım ?

dombrabre cnm benim varmı hala kanaman falan naptın aklım sende hep

ya canım şuan yok işte, dün gece ilişki sonrasında biraz oldu ve bitti, ilaç kullanmka istemiyorum gece hemen acile gittik zaten, 10 dk ayrıntılı baktı doktor, hiçbişe yok dedi, ilaç vermemişti o , benim kendi doktorum dedi,ilacı, ne bilim yaaaa

ya canım şuan yok işte, dün gece ilişki sonrasında biraz oldu ve bitti, ilaç kullanmka istemiyorum gece hemen acile gittik zaten, 10 dk ayrıntılı baktı doktor, hiçbişe yok dedi, ilaç vermemişti o , benim kendi doktorum dedi,ilacı, ne bilim yaaaa

ya canım şuan yok işte, akşam ilşki sonrası biraz oldu ve bitti, hemen doktora gittik zaten 10 dk ayrıntılı baktı, ilaç felan demedi o adam, benim doktor sabah niye hemen ilaç diyo yaaa, sinir< oldum, ne gerek var, şakır şakır kanamam yokki

bence dikkate al derim doktorunu buyuk ihtimalle ilişkiyi yasaklar ve progestan verir bunda birşey yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…