- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.421
canım başta ben de bu topicte kalalım diye düşünüyordum ama dediğin gibi liste ilk sf da yer alsa hem herkes daha kolay bulur, hemde hamile kalan arkadaşlarımız kaçıncı denemelerinde nasıl gebe kaldıklarını altına 1 cümleyle yazsak daha faydalı olur gibime geliyor.. ben gelirim ve topic adıyla ilgili de ay belirten bi isim olmasa da olur gibime geliyo :26:
kızlar çoğunuz burdayken fikriniz almak istiyorum biliyorsunuz listeyi güncelliyorum ama ilk sayfada yapamadığımdan oldukça uğraştırıcı ve arada kaynayabiliyor sizler de bazen göremeyebiliyorsunuz.aslında ben bu topikte kalmaktan yanaydım daha önce de söyledim birkaç kere ama bu durumdan dolayı yeni bir topik açsam mı acaba diyorum gelirmisiniz ve eğer olacaksa hepimizin topiği olacağından ismine de beraber karar verelim diyorum ne dersiniz
kızlar çoğunuz burdayken fikriniz almak istiyorum biliyorsunuz listeyi güncelliyorum ama ilk sayfada yapamadığımdan oldukça uğraştırıcı ve arada kaynayabiliyor sizler de bazen göremeyebiliyorsunuz.aslında ben bu topikte kalmaktan yanaydım daha önce de söyledim birkaç kere ama bu durumdan dolayı yeni bir topik açsam mı acaba diyorum gelirmisiniz ve eğer olacaksa hepimizin topiği olacağından ismine de beraber karar verelim diyorum ne dersiniz
canım başta ben de bu topicte kalalım diye düşünüyordum ama dediğin gibi liste ilk sf da yer alsa hem herkes daha kolay bulur, hemde hamile kalan arkadaşlarımız kaçıncı denemelerinde nasıl gebe kaldıklarını altına 1 cümleyle yazsak daha faydalı olur gibime geliyor.. ben gelirim ve topic adıyla ilgili de ay belirten bi isim olmasa da olur gibime geliyo :26:
papillomaour hayırdır canım..ne alemdesin bişiler mi var yoksa.
papillomaour hayırdır canım..ne alemdesin bişiler mi var yoksa.
Evet ya hamile kalanlar kaçıncı demelerinde hamile kaldıklarını yazarlarsa süper olur.
KIZLAR FARK YAPMAZ BENİM İÇİNN..SİZ NEREYE BEN ORAYA :d[/QUO
UMUTLU KADINLARBAŞLIK..
günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepiniz için...
geçmişe bakmaya çok vaktim yok,umarım güzel haberler gelmiştir,vakit bulunca okuyucam
bende durumlar hiç iyi değil,bat bugündü ama benim kırmızılar cumartesi ansızın geldi...oysa ne çok umutlanmıştım bu ay,tam bi hayal kırıklığı oldu...üstelik pazarda berbat geçti,sabah mide bulantısıyla uyandım,akşama kadar yataktan çıkamadım,halsizlik baş ağrısı,gögüslerim bile çok hassastı...anlamadım niye böyle oldum
bu arada cumartesi çok yakın bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım,pazar günü 1.evlilik yıldönümleriydi üstelik...onlarda 4-5 qydır çalışma yapıyolardı...çok çok sevindim ama ne bileyim içim bi tuhaf oldu
yok kuzum yaa asayiş berkemalBenim bat perşembe ya kritik yapıyoruz bebiş varmı yokmu diye Hissiyat yok belirti yok Inşallah bebiş vardır Hayırlısı yaa gerçekten her işte vardır bir hayır.. Hayırlısıysa olsun demek istiyorum.. şimdi bende biraz tiroid problemi çıktıya, bebek olsa bile yüksek düşük riski demişti doktor zaten belkide değerlerimin düşünce olması daha hayırlıdır o yüzden bişicik diyemiyorum :26:
hamilelik yolunda beraber yürüyenler
gunaydın kk nın guzelmi guzel kızçeleriNasılsınız bakim ne var ne yok
anladım canım sıkma canını hayırlısı olsunn.ama önce bu tiroid tedavini yap istersen canımm..hiçdeğilse kafan takılmaz olmaz mı.
günaydın ebeberulii nasılsın canımm ne alemdesin.benim bugün 14.günüm çalışmalara devam.sogan suyunu 2 gündür içemedim ya.5 gün ara verim tekrar başlıcam ama off ramazanda zor oluyor kızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?