- Konu Sahibi lady_eliph
-
benim 5mg (2,5 alıoyorum tabi) senin ki ne kadar?
herkeze denk geliş yazıyorlar herhalde folik asiti...
şimdi vitamin takviyesine başladım. halsizlik için verdi dün doktor. birsürüüü vitamin var. içinde folik asit de varmış. diğerine biraz aravereyim dedim. kafama göre iş yapıyorumda hayırlısı....
ben markaların içeriklerinin çok farklı olduğunu düşünmüyorum yaa, için rahat olsun. sadece diğer vitaminle birlikte folik asite devam etmelimiyim diye sorabilirsin doktora. Bildeğim kadarıyla çok önemli çünkü folik asit desteği, eğer eksiklik falan varsa özelilikle
evet önemliymiş. normalde kansızlık yokmuş bende, B12 ye ve demirede baktırdım, onlarda da sorunum yok. vitamin kompleksinin içinde de folik asit 1 mgmiş. hani olmasa devam edeyim dicemde var. zaten kullandığım 2,5 mg..
1mg 1000mcg'miş bu arada. demekki birşey kaybetmicem
hmm evet seninki yüksekmiş 2,5 mg.. benim de değerlerime bakıp, başka bir vitamin takviyesine gerek olmadığını söylemişti doktor, sadece folik asit..sanıyorum hamiş kalırsak (inşallahh) bir süre daha devam ediliyor kullanmaya
bir arkadaş hamilelikten önce folik asit almamış hiç.maş. kızı zeki... alsaydı ne olurdu ki düşünemiyorum...
bir arkadaş hamilelikten önce folik asit almamış hiç.maş. kızı zeki... alsaydı ne olurdu ki düşünemiyorum...
Kızlar benimki 5 mg sanırım doktor beni kansızlıktan ölcek diye korktubunu verdi.çok geldi şimdik sizinkileri okuyunca.bide ben bazen unutursam günde 2 tane içip arayı kapatıyom.zararı yoktur işallah
hoşgeldin asyacım çizgiler ne alemde kızzdoktorun önerdiyse devam et tabii.. bende bi kaç defa unutup ertesi gün 2 tane aldım, yapıyorum arada onu
canım benimde bugün 16. günüm ama hala çift çizgiyi göremedim canım sanırım sizin dediğiniz gibi 18-22. günler arası yumurtlıycam.inşallah yani.allah sizi inandırsın yumurtlama olmıcakmı diyede korkuyorum.bakalım kısmet ama kasıklarımda gerilmeler ve sancılar var sanırım benimkiler büyüyo sonrada çatlıcaklar:)
canım benimde bugün 16. günüm ama hala çift çizgiyi göremedim canım sanırım sizin dediğiniz gibi 18-22. günler arası yumurtlıycam.inşallah yani.allah sizi inandırsın yumurtlama olmıcakmı diyede korkuyorum.bakalım kısmet ama kasıklarımda gerilmeler ve sancılar var sanırım benimkiler büyüyo sonrada çatlıcaklar:)
Kızlar benimki 5 mg sanırım doktor beni kansızlıktan ölcek diye korktubunu verdi.çok geldi şimdik sizinkileri okuyunca.bide ben bazen unutursam günde 2 tane içip arayı kapatıyom.zararı yoktur işallah
tipine bakarak veriyorlar galiba. ben çok beyazım. millet kansız sanıyor. doktorların ilk istediği test kan sayımı ve demir. tabi normal çıkınca şaşırıyorlar. o kandın doktoruda direk hapı verdi ama yarım dedi... kesin gene kansız görmüştür beni ..
yumurtlama diye bahsettiğinizde, tavuk gibi hissediyorum kendimi
yok kızım korkma yumurtlıcan, az kalmış azzzbelki de haftasonuna denk gelcek bakalım, sen yine haftasonunu çalışmada geçir, ben de öyle yapıcam
Hadi bakalım işallah.inan bana çok merak ediyorum çift çizgiyi nasıl bişi.bide öle bi hal aldıki bende sanki orda çift çizgiyi görünce 15 gün sonrada hamilelikte çift çizgiyi göreceğim kesin miş gibi insan görmemiş olunca böle oluyo demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?