Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ya aslında bende tam tersini duydum oradaki doğal sıvıyı aldığından enfeksiyona açık hale geliyormuş.

kistim olduğunuda ayın ortasında kan geldiğinden anlamıştım reglilerim çok ağrılı olurdu şimdi çok şükür ağrısız gidicem bu ay olursam

kistim olduğunuda ayın ortasında kan geldiğinden anlamıştım reglilerim çok ağrılı olurdu şimdi çok şükür ağrısız gidicem bu ay olursam

benim adetlerim çok düzenliydi ancak ağrılıydı, ağrıyı kiste bağlama bence, benim kistler 3 ay önce kaybolduğunda yine ağrım vardı, farketmedi hiç, ama ben de bu ay nasipse gideceğim, belki yine ziyarete gelmişlerdir beni ama bukadar kısa sürede de gelir miki ? birde ben kisti olanların da gayet rahat hamile kaldıklarını ve doğum sırasında kaybolduğunu biliyorum, bakalım bizim ne olacak, amaaaaaaaannnn napalım kısmet artık :)))) sanki rahatmışım gibi davranıyorum :))))))

benim adetlerim çok düzenliydi ancak ağrılıydı, ağrıyı kiste bağlama bence, benim kistler 3 ay önce kaybolduğunda yine ağrım vardı, farketmedi hiç, ama ben de bu ay nasipse gideceğim, belki yine ziyarete gelmişlerdir beni ama bukadar kısa sürede de gelir miki ? birde ben kisti olanların da gayet rahat hamile kaldıklarını ve doğum sırasında kaybolduğunu biliyorum, bakalım bizim ne olacak, amaaaaaaaannnn napalım kısmet artık :)))) sanki rahatmışım gibi davranıyorum :))))))

öyle cnm kısmet artık varsada tedavi oluruz yine o da Allah tan

hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaarrrrrrrrrrrr çok mutluyum deli gibi bağırmak istiyorummmm ya hamileyimmmm inanılmaz bir mutluluk buuuu yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikler canım inşallah sağ salim alırsın kucağına,darısı bize inşallah:))

öyle cnm kısmet artık varsada tedavi oluruz yine o da Allah tan

ya biraz önce enli boylu araştırma yaptım pko hakkında, yumurtlama sorunu diyor yaaaaaa ((( uf çok moralim bozuldu, allahım bizi mi buldu ki, peşin hükümlü olmak istemiyorum ama, bu ay nasipse 1 temmuzdan sonra kırmızılar gelirse, ertesi gün doktora atcam kendimi, sen benden sonra adet olcan galiba, hemen yazarım buraya neler dediğini, ama korkmaya başladım (( keşke hiç korunmasaydım , hay Allay ya,,,, rabbim nolur bizi es geçme, şükürsüzlük yapmıyorum , nolur bizi bununla sınav etmeeeee, nolurrrrr

slm kızlar bana doktor folidoc verdi (folik asit)ama biiti. doktora gitmeden eczaneden alacam ama farklı marka alsam bir sorun olur mu fobliol varmış kullanan var mıı

folbiol tam yeterli olmuyormus arkadasıma wermedı doktorr..bnm bat 1 temmuzz bnde seytanın bacagını kırmak ıstıyorummmmmmmm

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
haunted...----------------------------------------------------6 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 8 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
filiz86---------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
zeyneppn------------------------------------------------------13 Temmuz
mavihayal-----------------------------------------------------13 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz
tekdilekim-----------------------------------------------------16 Temmuz
turkmengulu----------------------------------------------------18 Temmuz
ENABE--------------------------------------------------------20 Temmuz

günaydınlaaarrrr.
listemiz baya kalabalıklaştı inşallah bir dolu hamiş çıkarırız

günaydın arkadaşlar....

folbiol tam yeterli olmuyormus arkadasıma wermedı doktorr..bnm bat 1 temmuzz bnde seytanın bacagını kırmak ıstıyorummmmmmmm

folbiolu ben yarım kullanıyorum. doktorum önerdi. arkadaşım başka şehirde ona da aynısını vermiş. tam yeterli olmaması nasıl birşey ki. anlamadım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…