- Konu Sahibi lady_eliph
-
ya aslında bende tam tersini duydum oradaki doğal sıvıyı aldığından enfeksiyona açık hale geliyormuş.Kızlarrr bu aralar alt tarafınızı sürekli sıcak-soguk duş yapın bu hormonların çalışmasına neden oluyormuş gebelik oluşması için çok iyiymiş bilginiz olsun ben dün akşam uygulamaya başladım sıcak -soguk su gezdirip duruyorum kasıklarımdan itibaren
canım bence git tabii doktora, inşallah yoktur, ayrıca varsa bile zaman kaybetmemiş olursun, ben de de 5 ay önce vardı, 2 ay dkh kullandım, 2 aydır da bebek deniyoss ama yok , vallahi bu ay tutmamışsa 1 temmuzda belli olacak ,gidicem doktora, neymiş ne değilmiş iyice baksın artık, bu muamma daha kötü .........
kistim olduğunuda ayın ortasında kan geldiğinden anlamıştım reglilerim çok ağrılı olurdu şimdi çok şükür ağrısız gidicem bu ay olursam
kistim olduğunuda ayın ortasında kan geldiğinden anlamıştım reglilerim çok ağrılı olurdu şimdi çok şükür ağrısız gidicem bu ay olursam
benim adetlerim çok düzenliydi ancak ağrılıydı, ağrıyı kiste bağlama bence, benim kistler 3 ay önce kaybolduğunda yine ağrım vardı, farketmedi hiç, ama ben de bu ay nasipse gideceğim, belki yine ziyarete gelmişlerdir beniama bukadar kısa sürede de gelir miki ? birde ben kisti olanların da gayet rahat hamile kaldıklarını ve doğum sırasında kaybolduğunu biliyorum, bakalım bizim ne olacak, amaaaaaaaannnn napalım kısmet artık :)))) sanki rahatmışım gibi davranıyorum :))))))
hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaarrrrrrrrrrrr çok mutluyum deli gibi bağırmak istiyorummmm ya hamileyimmmm inanılmaz bir mutluluk buuuu yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
öyle cnm kısmet artık varsada tedavi oluruz yine o da Allah tan
folbiol tam yeterli olmuyormus arkadasıma wermedı doktorr..bnm bat 1 temmuzz bnde seytanın bacagını kırmak ıstıyorummmmmmmm
neden yeterli değilmiş canım folbiol,bende onu kullanıyorum acaba değiştirsemmiki.folbiol tam yeterli olmuyormus arkadasıma wermedı doktorr..bnm bat 1 temmuzz bnde seytanın bacagını kırmak ıstıyorummmmmmmm
Benıde listeye ekleyınn kıslar topik herkese uğur getırırr inş:)))))) son adet tarihim 16 hazrnn beklennen tarih 18 temmuzz:)
folbiol tam yeterli olmuyormus arkadasıma wermedı doktorr..bnm bat 1 temmuzz bnde seytanın bacagını kırmak ıstıyorummmmmmmm
bende solgarın folacin i alıyorum unutmazsam tabi.günde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?