Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar bende 5mg folbiolden içiyorum,demir ilacı da içiyorum sabah aç karnına biraz çok ama bi zararı olur mu bilmiyorum.burada tam bilgili kadın doğumcu yok,inşallah memlekete gidince hallederim,tek bilgi kaynağım sizler ve internet.

adetime 8 gün kaldı, ama hiç bir belirti yok, çok çok az kasıklarımda sızı var 2 gündür, biraz da göğüslerim ağrıyor ama o da çok az , acaba test yapsam kanda çıkar mı :))))

hayır yapma canım acele etme ama 5 gün kala erken gebelik testinde bak istersen çıkıyomuş.sen ovulasyon testi kullandınmı bu ay?hadi inşallah hamile kalmışsındır canım

adetime 8 gün kaldı, ama hiç bir belirti yok, çok çok az kasıklarımda sızı var 2 gündür, biraz da göğüslerim ağrıyor ama o da çok az , acaba test yapsam kanda çıkar mı :))))

Benim de 9 gün var canım ve belirtim yok şuan.. neeee kan testi yaptırmak mı bilemedim ay yaptırırsan haber et hemen çatlarım burda

bence folik asite de devam et arkadasım. ilk hamileligimde sormustum bunu doktora vitaminin icindeki cok dusuk oranda demişti. yeterli degil yani..

Allah rahmet eylesin canım.. İnşallah tez zamanda kısmet etsin tekrar hayırlısıyla.. Doktorun vermiş o ölçüde alımı bence devam etmelisin.. Yine de aklına çok takılırsa gittidiğinde tekrar ölçüm yaptırırsın, değerlerine göre belki dozu azaltır belki aynen devam der

amin canım inşallah,Allah hepimize nasip etsin bu ay bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli inşallah.

Son düzenleme:

başın sağolsun. Allah tez zamanda inş. bebiş nasip eder. demir eksikliğin yoksa boşuna içmek karaciğerde birikime sebep oluyormuş. arada demir oranını ölçtürmek lazımmış.

bence folik asite de devam et arkadasım. ilk hamileligimde sormustum bunu doktora vitaminin icindeki cok dusuk oranda demişti. yeterli degil yani..

1mgmiş içindeki, bazısı 400mcg kullanıyormuş, onlardan çok yüksek. doktora danışayım en iyisi..

hayır yapma canım acele etme ama 5 gün kala erken gebelik testinde bak istersen çıkıyomuş.sen ovulasyon testi kullandınmı bu ay?hadi inşallah hamile kalmışsındır canım

eşim laboratuvarda çalışıyor, ilk 2 ay hep erkenden baktırdım ona, zaten regl oldum sonunda hep, hüsran, bu ay bakmıcam diyor eşim :) o da erken diyor ama çok merak ediyorum, yok ben hiç ovulasyon testi felan kullanmadım, kendi kendime yumurtlama belirtilerine göre hareket ettim, nekadar doğru bilmiyorum, bir de zaten hala gün aşırı faaliyetteyiz, kısmet :)))))

Benim de 9 gün var canım ve belirtim yok şuan.. neeee kan testi yaptırmak mı bilemedim ay yaptırırsan haber et hemen çatlarım burda

en iyi , belirgin kanda çıkar diye biliyordum ben, ondan kan testi yapayım dedim ama, daha etkili bir test varmı ki :))))) biraz daha bekliyim ben tamam yaaa, zaten çok belirti yokki hevesim kaçacak yoksa yine

en iyi , belirgin kanda çıkar diye biliyordum ben, ondan kan testi yapayım dedim ama, daha etkili bir test varmı ki :))))) biraz daha bekliyim ben tamam yaaa, zaten çok belirti yokki hevesim kaçacak yoksa yine

Evet tabiii en iyisi kan testi.. ben biraz çekiniyorum galiba niyeyse sanırım negatif görmekten korktuğumdan.. Çooooookk aşırı belirtim olmadığı sürece idrar testi yaparım gibime geliyo önce.. Bakalım inşallah deli gibi belirtimiz olur koşa koşa gideriz

merhaba kızlar, bugün 11.günüm kontrole birtane yumurtam çatlamış.2 tane daha büyük vardı onlarda çatlamak üzereymiş.busefer çatlatma iğnesi yaptırmadı..gün aşırı ilişkiye girin dedi.Allahım yardımcımız olsunnn

Hadi bakalım canım bu ay umudun, umudumuz olsun inşallah.. Zaman çalışma zamanı, iyi değerlendirin bakalım

inşallah canım, strese girme.. uzatın süreci bol bol :)

hastaneden çıktım eşime mesaj atıyorum doktor gün aşırı ilişki önerdi dedim.oda dönüş yapmış gün aşırı derken anlamıyorum.sen bu akşam parti var mı yok mu onu söyle diyor bu akşam moladayız yarın hayırlısı ileee bakalım

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
haunted...----------------------------------------------------6 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 8 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
filiz86---------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
zeyneppn------------------------------------------------------13 Temmuz
mavihayal-----------------------------------------------------13 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz
tekdilekim-----------------------------------------------------16 Temmuz
turkmengulu----------------------------------------------------18 Temmuz
ENABE--------------------------------------------------------20 Temmuz

kızlar çok merak ediyorum da acaba kaç hamiş çıkacak ve ilk kim olacak
haftayı da atlattık mı heyecan dolu günler bizi bekliyor

bende merakla bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…