- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
ben de varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
bat 8 temmuz.1 yıllık evliyiz daha bu ay çalışmalara başladık.Geçen ay istemeyen eşim deli gibi bebek istiyor şimdi.Doğurganlığın en yüksek olduğu gündeyiz bugün hem de evlilik yıldönümümüz :) inşşşş uğurlu gelirrrrrrrrrr
slm kızlar bugün bnm adetten sonra 10. günüm ama 2 gündür yumurtlama akıntısına benzer akıntım var ama sarı şekilde .Ben 28 günde bir regl olurum yani yumurtlama zamanım olmaması lazım ama glba bn her ay bu zamanlarda yumurtluyorum.Olabiilr mi sizce
merhaba kızlaaaaaarrrrr.....napıyosunuz?
kıslar günaydın yeni bir haftaya girdik.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.bugün 19.günüm ama ben hala ovulasyonda çift çizgiyi göremedimsabırla bekliyorum.inşallah bu hafta çatlarım artık:26:
günaydın canlarım
haftamız çook güzel olsun inşallah
kızlar gece çok tuhaf bir rüya gördüm rüyamda hamileydim (ki benim rüyalarımın hep tersi çıkar korkmaya başladım tutturamadık diye) ablama tlfda haber verirken birden karnımda rahmim yer değiştiriyor öyle bir hissediyorumki bir de gözümle görüyorum.ay diyorum yer değiştirdi yine diye .sonra tekrar değiştirdi onun ağrısıyla uyandım. tuhaftı yani
hayır olsun inşallah canım.bu ay tutunsun bebeğimiz valla gittikçe yorulduğumu hissetmeye başladım.allahım daha fazla aratmasın inşallah.
Kızlar günaydınnnnnnnnn, haftasonu hiç bitmese ne güzel olur ya, pazartesi sendromuyla nasıl başediyosunuz? Ben hiç bir çözüm bulamıyorum :26: Ayrıca hiç bir belirtim yokkk çok mutsuzumhatta geçen aylarda bile daha çok belirtim vardı, havaya girmiştim bu ay giremiyorum bile.. Tadım yok..
Efsunum Allah hayra çıkarsın rüyanı kuzum, inşallah mercimeğin habercisidir, hayra yoralım
Asyacım senin bu hafta olayın kızım, hadi bakalım göster kendini şampiyonum benimaffetme çift çizgiyi
Bi de Bi de ben hala test yapmaya devam ediyorum (sanırım bağımlılık yaptı) ve hala silik çizgi çıkıyor şaka gibi.. offf offffff öpeyorum gızlarr
Kızlar günaydınnnnnnnnn, haftasonu hiç bitmese ne güzel olur ya, pazartesi sendromuyla nasıl başediyosunuz? Ben hiç bir çözüm bulamıyorum :26: Ayrıca hiç bir belirtim yokkk çok mutsuzumhatta geçen aylarda bile daha çok belirtim vardı, havaya girmiştim bu ay giremiyorum bile.. Tadım yok..
Efsunum Allah hayra çıkarsın rüyanı kuzum, inşallah mercimeğin habercisidir, hayra yoralım
Asyacım senin bu hafta olayın kızım, hadi bakalım göster kendini şampiyonum benimaffetme çift çizgiyi
Bi de Bi de ben hala test yapmaya devam ediyorum (sanırım bağımlılık yaptı) ve hala silik çizgi çıkıyor şaka gibi.. offf offffff öpeyorum gızlarr
size güveniyorum ve sabırla bir kaç günü bekliyorumondan sonra affettmicem hiç kocayı.canım senin belirtilerin için daha erken kafaya takma.sen ovulasyon tetsi yapmayı bırak artık bence erken gebelik testin varsa ve çok merak ediyorsan sabredemem diyorsa bu pazar erken gebelik testi yap:) pozitifi hep beraber görelim.senin çatlamanın üzerinden kaç gün geçti canım?
sağol tatlım inşallah öyledir.
aman boşver belirti falan olmasın . sonra çok umutlanıyorum ben.gerçi uyku falan benim için belirti değil her daim uykucuyum çünkü
pzt sendromu ise çok fena çözüm yok bir tatile çıksam çok tatilim geldi valla.daha 2 hafta var tatilime.sen ne zaman izne çıkıyorsun canım
kızlaarr merhabalar hepinizee , ya adet günüm giderek yaklaşıyor ama ben de hiç belirti yok( geçen haftalarda birara kasıklarım hafif sancıyordu ama o da gitti, dün bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim , ne gibi belirtileri var dedim, oda kasıklarının ve belinin çok ağrıdığını ve baş dönmesi ve çok uyukladığını söyledi, kadında tüm belirtiler olmuş maşaAllah :)) ah aaahhhh, ben de de hiç bbirşey yok ( kısmet ....
7 gün geçti canım Bat'a da 7 gün var şimdi test yapsam çıkmaz dimi? elimde bi tane erken gebelik testi var dediğin gibi bata 1 kala pazar yapmayı planlıyorum tabi dayanabilirsemhoş şüphem belirtim de yokta ne bileyim merak oluyo yine de.. Millet bekliyo ne güzel regl günü geçiyo 2 3 gün öyle yapıyolar.. ovülasyon testini de sanki önümüzdeki ay kullanmıcakmışım gibi har vurup harman savurdum sanki bedava dengem şaştıı yaaaa :84: ama bırakıyorum artık yapmıcam test mest
deli sende hakketten aynen bedava gibi kullanmışın neyse canım artık yapma.madem erken gebelik testin var pazar sabahı kalk erkenden yap.inşallah sonuç gönlüne göre olur.
Bende de yok şekerimnolcak bu halim bilmem, ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım..
Aslında benim ablamda hiç belirti olmamış biliyor musun ? öyle bomboş düşünerek test yaptım, çıktı diyor. ve sonra da 9 ay boyunca da tekme atması dışında, kıpırdaması dışında hiçbişey hissetmemiş, ağrı, sancı felan hiç olmamış, nasıl başlarsa öyle gidiyor diyor, belki bizim de öyledir canım ama ben yine de annelik içigüdüsüyle ağrı sancı olmasa bile , hissediliir diye düşünüyorum, ve şuan içimde hiç öyle bir his yokkkkkkkkkkkkkkk(
Herkes izin tarihini belirledi bizim burda, ben hala kem küm yapıyorum çocuk odaklı yaklaştığım için her olaya, ya tutarsa diye dinlenmek için saklıcaktık 15 gün iznim var.. ama galiba Ağustos sonunda alıcam, bakalım.. Oh senin az kalmış kuzummm İnşallahhhh hayırlı haberlerini alırız da tatilinde bolll bolll dinlenirsin
Aslında benim ablamda hiç belirti olmamış biliyor musun ? öyle bomboş düşünerek test yaptım, çıktı diyor. ve sonra da 9 ay boyunca da tekme atması dışında, kıpırdaması dışında hiçbişey hissetmemiş, ağrı, sancı felan hiç olmamış, nasıl başlarsa öyle gidiyor diyor, belki bizim de öyledir canım ama ben yine de annelik içigüdüsüyle ağrı sancı olmasa bile , hissediliir diye düşünüyorum, ve şuan içimde hiç öyle bir his yokkkkkkkkkkkkkkk(
aslında bu topiğe takılıp başka şeylere konsantre olmak da epey zor. ama ben vazgeçemiyorum burdanYaaa hiç belirti olmamış mı.. burda hep okuyorum: akıntı, bel-kasık ağrısı, göğüslerde şişlik hassasiyet, duygusallık, uyku hali vs.. bende hiç biri yokTabii Allahım bilir, belki de merciminik içimde ben böyle kendimi boşa heder ediyorum İnşallah öyledir inşallah senin de öyledir.. Düşünmemeye çalışıcam biraz, başka bişeylere konsatre olmak lazım aslında ama nasıl ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?