- Konu Sahibi lady_eliph
-
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz bat 1 temmuz.
yok yok bana 14 ü yazın baktım ben şimdi takvime
topıgınız hayırlı olsunnn ...
duydumkı cook ugurluymus topıgınız belkı seytanın bacagını 9 aydan sonra burada kırarım dıye geleyım dedım.....
bat 21 temmuz benı de eklermsıınız..ben bu temmuz ayından umıtlıyım tabı once allahın ıznıyle bırde burada sansımı denıyyeım
,benide 20 Temmuza yazar mısınız?
yumurtlamadan 8 gün sonra belli oluyor diyorlar canım.sanırım senin 2 gün daha beklemen lazım.istersen sabret 2 gün sonra erken gebelik testindede çıkar.bata 6 gün kala erken gebelik testindede çıkıyor diyorlar ama sen bilirsin canım.
canım yarın eklerler yada siz sürekli gelin taciz edin nasıl olsa eklerlerinşallah bu ay hepimiz bu topicden hamile ayrılırız.sıkı sıkı çalışmalar yapın kendinize kürler uygulayın önce allah sonra diğerleri şifa olurda bebeğimiz olur inşallah.
merhaba güzel anne adaylarii
benimde bat 4 -5 temmuz . hangisi karar veremiyorum da
iki bucuk yillik evliyiz. hic korunmadik ama stresten sIKINTIDAN dogru düzgün de yapamadik. ben olmamasini buna bagliyorum. daha yeni doktora gittik. testlerimizi yaptirdik hersey normal. sadece stresi azaltmalisiniz dedi doktrcuklarimiz.
bizde deniyoruz bakalim. ilk defa bu ay sogan kürü kullaniyorum. esime de keciboynuzu baslamak isterdim ama maalesef almanya da bulamadim. bugüne kadar hic kafamiza takmadik yani olmuyor diye. ilk defa bu ay i sayiyorum ben ilk deneme olarak. hayirlisi...
sogan küründen dolayi gecikme yasayanlar oluyormus. hazirlikliyim. yani hemen testlere sarilmam gecikirse bu ay.
ama beni de ekleyin lütfen. bende sizlerle beraber olmak istiyorum.
Allahim hepimizin gönllüne göre versin insallah
canım ekledim seni inşallah topiğimiz sana da uğurlu gelir de hamiş kalırsın sağlıkla bu ay
bat 19 temmuz benide eklermisiniz
ben de varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
bat 8 temmuz.1 yıllık evliyiz daha bu ay çalışmalara başladık.Geçen ay istemeyen eşim deli gibi bebek istiyor şimdi.Doğurganlığın en yüksek olduğu gündeyiz bugün hem de evlilik yıldönümümüz :) inşşşş uğurlu gelirrrrrrrrrr
mavi hayal --- olabilir tabii ki de. daha önce yumurtlama takibi yapmadiysan bir an önce basla ki bildiginden farkli günlerde yumurtluyor olabilirsin. bu cok olasi bir durum. o yüzden hem bugünlerde bol bol calis
hemde eger bu ay hamis kalmazsan bir sonraki ay ovulasyon testi al .
birde yeri gelmisken ben sorayim. mavi ye verdigim cevap buradaki okuduklarimdan edindigim bilgiler dogrultusunda idi. ancak merak ettigim bir sey var tecrübeli arkadaslarimbu ovulasyon testine neden gerek duyuluyor ki :26: yani hangi gün yumurtladigini bilmenin ne önemi var?? hergün halvet yap olsun bitsin ya da iki güne bir yap... illaki denk gelir o zaman.
bu teste ne gerek var yani :26:
aramıza hoşgeldin inşallah senin de hepimizinde herşey gönlüne göre olur.
mavi hayal --- olabilir tabii ki de. daha önce yumurtlama takibi yapmadiysan bir an önce basla ki bildiginden farkli günlerde yumurtluyor olabilirsin. bu cok olasi bir durum. o yüzden hem bugünlerde bol bol calis
hemde eger bu ay hamis kalmazsan bir sonraki ay ovulasyon testi al .
birde yeri gelmisken ben sorayim. mavi ye verdigim cevap buradaki okuduklarimdan edindigim bilgiler dogrultusunda idi. ancak merak ettigim bir sey var tecrübeli arkadaslarimbu ovulasyon testine neden gerek duyuluyor ki :26: yani hangi gün yumurtladigini bilmenin ne önemi var?? hergün halvet yap olsun bitsin ya da iki güne bir yap... illaki denk gelir o zaman.
bu teste ne gerek var yani :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?