- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Ayın ortasında kanamam gelmişti gittiğimde dr.söyledi herşeyim normal testlerim çok iyi çok şükür ama benim anlamadığım 1 kere klomen kullandım iğne oldum 2.ye bana gelme dedi aşılama servisine gönderdi hani 2-3 kere deneseydik bu klomeni dimi?
aaa saçma olmuş evet 3 4 ay bu şekilde olur bununla sonuç alınmazsa o yöntemler denenir doktorum böyle anlattı bana..
kızlar merhabalar, yeni hamileleri tebrik ediyorumdarısı başımıza inşallah, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla girip yorum yapamıyorum bu aralar. benim bat 28 haziran. bişey sormak istiyordum. kandan hamileliği en erken kaç gün önce bakıyorlar. umudum yok ama yaptırsammı bilemedim, 6 gün var daha. benim çıkmam lazım mesaim bitti cevaplarsanız eve gidince okucam. öpüyorum hepinizi.
hmm sen kullaıyo musun
günaydın arkadaşlar....
folbiolu ben yarım kullanıyorum. doktorum önerdi. arkadaşım başka şehirde ona da aynısını vermiş. tam yeterli olmaması nasıl birşey ki. anlamadım...
kızlar merhabalar, yeni hamileleri tebrik ediyorumdarısı başımıza inşallah, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla girip yorum yapamıyorum bu aralar. benim bat 28 haziran. bişey sormak istiyordum. kandan hamileliği en erken kaç gün önce bakıyorlar. umudum yok ama yaptırsammı bilemedim, 6 gün var daha. benim çıkmam lazım mesaim bitti cevaplarsanız eve gidince okucam. öpüyorum hepinizi.
yok yok bana 14 ü yazın baktım ben şimdi takvime
kıs sen daha günün gelmeden heyecan yaptın ya bi 10 bi 14 ü tamam tamam yumurtlama dönemlerinde bol bol çalış canım.kısmet inşallah seninde bu ay yüzün güler:)
ne zman eklicekler bizi :)
ekleyen arkadas hamıleymıs onunuguru bızede ugrasın ınsalahhhhh..
elbet eklerler sabırla bekleyelım bız
canım yarın eklerler yada siz sürekli gelin taciz edin nasıl olsa eklerlerinşallah bu ay hepimiz bu topicden hamile ayrılırız.sıkı sıkı çalışmalar yapın kendinize kürler uygulayın önce allah sonra diğerleri şifa olurda bebeğimiz olur inşallah.
ben kızımda adetime 2 gün kala öğrenmiştim canımkızlar merhabalar, yeni hamileleri tebrik ediyorumdarısı başımıza inşallah, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla girip yorum yapamıyorum bu aralar. benim bat 28 haziran. bişey sormak istiyordum. kandan hamileliği en erken kaç gün önce bakıyorlar. umudum yok ama yaptırsammı bilemedim, 6 gün var daha. benim çıkmam lazım mesaim bitti cevaplarsanız eve gidince okucam. öpüyorum hepinizi.
ne zman eklicekler bizi :)
ekleyen arkadas hamıleymıs onunuguru bızede ugrasın ınsalahhhhh..
elbet eklerler sabırla bekleyelım bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?