Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hımm iyi maş. bir kaç ay klomen kullananlar vardı sitede. olmazsa bu sefer farklı doktora git?. bu doktorlarında bir dediği bir dediğine tutmuyor ya...

kızlar merhabalar, yeni hamileleri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla girip yorum yapamıyorum bu aralar. benim bat 28 haziran. bişey sormak istiyordum. kandan hamileliği en erken kaç gün önce bakıyorlar. umudum yok ama yaptırsammı bilemedim, 6 gün var daha. benim çıkmam lazım mesaim bitti cevaplarsanız eve gidince okucam. öpüyorum hepinizi.

adetin gectktn 1 gıun sonra gtsen bile belli oluyor kanda
canım ben ole biliyorum

günaydın arkadaşlar....

folbiolu ben yarım kullanıyorum. doktorum önerdi. arkadaşım başka şehirde ona da aynısını vermiş. tam yeterli olmaması nasıl birşey ki. anlamadım...

ben bı arkadasıma sorup öğreneyım yınede ya bısı eksıklıgı olanlarda tam yeterlı olmuo demıstı kansızlarda mıydı acaba bilemedım kı simdi ( bı oğrencem herkes ıcın

yumurtlamadan 8 gün sonra belli oluyor diyorlar canım.sanırım senin 2 gün daha beklemen lazım.istersen sabret 2 gün sonra erken gebelik testindede çıkar.bata 6 gün kala erken gebelik testindede çıkıyor diyorlar ama sen bilirsin canım.

ben 10 temmuzu beklicem . düzensiz oluyor. 10 temmuzu beklerim o yüzden

kıs sen daha günün gelmeden heyecan yaptın ya bi 10 bi 14 ü tamam tamam yumurtlama dönemlerinde bol bol çalış canım.kısmet inşallah seninde bu ay yüzün güler:)

ya yok ne heyecanı. benim bayadır olmuyor zaten. kafadan 10 dedim. sonra takvime baktım 14 daha uygun

topıgınız hayırlı olsunnn ...

duydumkı cook ugurluymus topıgınız belkı seytanın bacagını 9 aydan sonra burada kırarım dıye geleyım dedım.....

bat 21 temmuz benı de eklermsıınız..ben bu temmuz ayından umıtlıyım tabı once allahın ıznıyle bırde burada sansımı denıyyeım

ekleyen arkadas hamıleymıs onunuguru bızede ugrasın ınsalahhhhh..

elbet eklerler sabırla bekleyelım bız

canım yarın eklerler yada siz sürekli gelin taciz edin nasıl olsa eklerler inşallah bu ay hepimiz bu topicden hamile ayrılırız.sıkı sıkı çalışmalar yapın kendinize kürler uygulayın önce allah sonra diğerleri şifa olurda bebeğimiz olur inşallah.

tmm ole yapalım o zaman...

ayy yapmadıgım kur kalmadı yanlız soylım sogan kurunu ıyıce arastırıp yapın duzenlı olan reglm sogandan sonra duzensızlestı...

ben gecenay presed jel kullandım ama yumurtlama gunlerımde kullanamadım

bu ay da yumurtlama gunlerımde tatıldeyım doktor onerısı

jelımı de goturucem bol bol da dua edıyorum gerısı allah a kalmıs artık

ben kızımda adetime 2 gün kala öğrenmiştim canım
ne zman eklicekler bizi :)

ekleyen arkadas hamıleymıs onunuguru bızede ugrasın ınsalahhhhh..

elbet eklerler sabırla bekleyelım bız

elif arkadaşımız hamiş ve biraz bulantılı bir dönem atlatıyor.hemen ekliyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…