- Konu Sahibi lady_eliph
-
evet bence de oluruna bırakayım açıkcası ben de çok istiyorum ama kendimi alamıyorum düşüncelerden kırt kırt yiyor beynimi.. kardeşim, ablacım bu kadar takmasan ne var diyor oluruna bırak diyor.. aileden ve çevremden paylaştığım tek kişi o ve sizsiniz.. kaygılarımı eşimle bile paylaşmıyorum stres olmasın diye.. dalgaya vuruyorum onun yanında.. ne yapsam resim kursuna falan mı gitsem
alemsin he denemekte fayda var :)bizde hiç bu ay kafaya takmadık takmak için bile zamanımız yoktu eşim gece göbeğime elini koymuş dua okuyordu inş.bu ay bebişlerimiz gelir cnm..
amin cnm benim hepimizin duaları kabul olur inş.benimde çok hoşuma gitti cnm sabah sordum neden öyle yaptın diye içimden geldi belki şifa olur dedi
evet bence de oluruna bırakayım açıkcası ben de çok istiyorum ama kendimi alamıyorum düşüncelerden kırt kırt yiyor beynimi.. kardeşim, ablacım bu kadar takmasan ne var diyor oluruna bırak diyor.. aileden ve çevremden paylaştığım tek kişi o ve sizsiniz.. kaygılarımı eşimle bile paylaşmıyorum stres olmasın diye.. dalgaya vuruyorum onun yanında.. ne yapsam resim kursuna falan mı gitsem
ay maş.ne güzel. inş. bebişinizin tekmelemesini de duyar eşin...
aynen canım ya bende bu konuları eşimle konuşmuyorum hiçç..dediğin gibi aklın hep ordaa..teyzemin kızı hamileymiş geçen aldım haberini 2.ye çalışıyorlarmış onlarda 3 ay denemişler olmamış kuzenin yeter sıkıldım artık ara verdim dedi o sırada hamile kalmış bide ikiz galiba.doktor 2 kese görmüş :) inşallah allahım bizede hayırlısı ile nasip eder
Ayyy ne güzelll, maşşallahBen de ikiz çok seviyorum, keşkem olsa
bence uzun bir tatil iyi gelir herşeyden uzak sessiz ve sakin bir yere git :)
Ayyy ne güzelll, maşşallahBen de ikiz çok seviyorum, keşkem olsa
kız yardımcısız çok zor yahu .benim çok gözüm korkar ikizden
çok güzel olur bence yaaa :)
kız yardımcısız çok zor yahu .benim çok gözüm korkar ikizden
ikiz doğurunca görürüm seni nasıl emzircen kız çok zor olur benim yengem 1 tanesiyle baş edemiyor :) bence üçüz olsun senin
ama çok şeker oluyolar, tuba büyüküstünün ikizleri nasıllllll ama, Allahım korusun nazarlardanonlara bakıyorum hep, baka baka banada gelir belki diye.. Şimdi yokken atıp tutması kolay belki bilmiyorum ama Allahım nasip kısmet ederse, o gücü verirse ben 2den fazla çocuklu bi aile hayali kurdum hep.. Eşimle evlenmeden öncede bu şekilde düşünüyodum.. Tabi zaman ne gösterir bilemem bi minnağım olsa önce, tecrübe olacak görücez enerjim yetiyomu yetmiyomu.. Çünkü 1 çocuk sahibi arkadaşlarım hep bi olsunda görecez seni diyorlardı ama işte bilmemkiii içim hep öyle istiyorrr
yokk kız okadar da değill anammmm :) gerçi allahım ne yazdıysa kaderime kısmet bilemezsin olur belkim.kız zaten benim gögüs ucum çok küçük :) çok zorlanıcam ondan biliyorum nasıl yapcam bakalım :)
bebiş olunca buyuyer her bir yerin :)
aynı şekilde 3 çocuğumuz olsun istiyoruz hep..ama "birini doğur da ben seni görcem" diyenler oluyo,ben sinir oluyorum bu duruma :) yani tamam belki zor ama bu cümlelere sinir olmuşumdur hep..bu tipler evlenme işinde de "aman evlenip napıcan" diyen tiplerdir :))
birini bi doğuralım da,mümkünse teker teker gelsinler bebişler :)
evet evet aynennaynı tipler evlenince "aman sakın hemen hamile kalma diyip 3-5 ay sonra yok mu bişey" diye sıkıştıran tiplerdir görelim bizde arkadaş zormu kolaymı, ya zaten korunmıcam ben artık ya bırakcam o işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?