- Konu Sahibi lady_eliph
-
olur olur daha gençsiniz. hemen ardından patlatırsınız ikinciyi arkadaş gibi büyürler işte
27 canım da eşimde 30a merdiven dayadı,daha kısmet olursa ikinci çocuk yapıcez
Bende 26yım, Efsunum sen ilk bebeni ne zaman doğurdun canım
ay maş. görende büyük sanacak. biz ne yapalım. ben 28 eşim 37 yaşında
Bende 26yım, Efsunum sen ilk bebeni ne zaman doğurdun canım
zor canım yaa hem iki çocuk peş peşe hemde yaşadığımız yerin imkanları malesef pek ii deil çocuk açısından,inşallah hayırlısıyla bi tayin çıksa ii bi yere yapıcam bebiş ama daha var tayine bi kaç yıl
görümcemlerle geçenler çok komik bir diyalog yaşadık. hemen anlatayım..
ben 3 kere rüyamda kız çocuğu gördüm. aynı kardeşime benziyordu. eşimede anlattım. görümcemler aslında bebek istediğimizi bilmiyorlar, en azından ben demedim. her neyse. görümcemde bir gün rüyasında kız çocuğu görüyor. tarif ettiği çocuk benim rüyamdaki kızım. aynısı. kardeşimde görüyor rüyasında oda aynısı . buraya kadar normal. eşim başlıyor kucukpiside rüyasında görmüş diyor. görümcemler aa nasıldı kime benziyor du vs diyorlar. bende aynı kardeşime benziyordu diyorum . görümcemde aslında hepimize benziyordu diyor .
iyide rüyayı ben gördüm. ayrıca daha olmamış, gelmemiş çocuğun kime benzediğini tartışacaktık herhalde. tabi ben sustum, içten içede kıkırdadım. ah birde gelse bebiş neler görces kimbilir .
canım büyüklükten değilde nezaman büyüycek nezaman okuycak derdi,mesela benimle annem arasında 20 yaş var ama bizim bebeler doğcakta büyücekte....o korkutuyo beni aradaki yaş farkı.
benim annemle aramda 36 yaş var tam tekne kazıntısıyım yani
canım büyüklükten değilde nezaman büyüycek nezaman okuycak derdi,mesela benimle annem arasında 20 yaş var ama bizim bebeler doğcakta büyücekte....o korkutuyo beni aradaki yaş farkı.
canım ben 25 te doğurdum şimdi 30 um
hayırlısı olsun hakkınızda..
oo hele bi gelsin şenliği o zman göreceksin kızlar öyle böyle değil valla
şuan olmuyor tabi yaşlandı sonuçta bende anne olduktan sonra eskisi gibi değilim.nasıl canım anlaşma konusu annenle sorun oluyo mu.
ne yapalım canım ya. okuyacaktık, iş sahibi olacaktık vs. derken günler geçiveriyor. nasip yani...
benimle de annem arasında 20 yaş var. hatta ilk okulda genç annem olduğu için hava atardım. ama daha çocuk nedir nasıl büyütülür bilmeden bizleri ellerine verivermişler. onlarla büyük geldik bu yaşımıza kadar.
okuyacakta evlenecekte düşünme boşver. nasipte yoksa görememek.gençkende doğsalar göremeyiz. hayırlısı olsun...
evet ya şimdiden böyleyse ilerde ne olur kimbilir
benimde yaş 27 eşimin 32
benim annemle aramda 18 yaş varayrıca annem 26 iken 2 tane yavrusu varmış gerçi bizim için çok güç ya, okul bitti zaten 24 tüm ben.. e iş güç evlilik anca sıra geldi
27 nerden çıktı ya ben 25 yaşındayım
benim annemle aramda 18 yaş varayrıca annem 26 iken 2 tane yavrusu varmış gerçi bizim için çok güç ya, okul bitti zaten 24 tüm ben.. e iş güç evlilik anca sıra geldi
kafayı yedim var ya iyice 26 yaşındayım ben aklım başka yerde yazıp duruyorum deli gibi :)))))
kafayı yedim var ya iyice 26 yaşındayım ben aklım başka yerde yazıp duruyorum deli gibi :)))))
aynen öle.eski şartlarla şuan çok farklı genelde herkesin artık en az 25-26 yaş var çocukları ile aralarında.
ilahi kız bi tutturamadın yaşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?