Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Bende 26yım, Efsunum sen ilk bebeni ne zaman doğurdun canım

canım ben 25 te doğurdum şimdi 30 um

hayırlısı olsun hakkınızda..

oo hele bi gelsin şenliği o zman göreceksin kızlar öyle böyle değil valla

canım büyüklükten değilde nezaman büyüycek nezaman okuycak derdi,mesela benimle annem arasında 20 yaş var ama bizim bebeler doğcakta büyücekte....o korkutuyo beni aradaki yaş farkı.

ne yapalım canım ya. okuyacaktık, iş sahibi olacaktık vs. derken günler geçiveriyor. nasip yani...

benimle de annem arasında 20 yaş var. hatta ilk okulda genç annem olduğu için hava atardım. ama daha çocuk nedir nasıl büyütülür bilmeden bizleri ellerine verivermişler. onlarla büyük geldik bu yaşımıza kadar.

okuyacakta evlenecekte düşünme boşver. nasipte yoksa görememek. gençkende doğsalar göremeyiz. hayırlısı olsun...

canım ben 25 te doğurdum şimdi 30 um

hayırlısı olsun hakkınızda..

oo hele bi gelsin şenliği o zman göreceksin kızlar öyle böyle değil valla

evet ya şimdiden böyleyse ilerde ne olur kimbilir

haklısın canım ya sanki çok taktım kafaya,neyse kısmet hele bi olsun çizgileri bi görelim de inşallah,bol bebişli bi ay olsun temmuz:)

kafayı yedim var ya iyice 26 yaşındayım ben aklım başka yerde yazıp duruyorum deli gibi :)))))

sıcaktandır cnm boşver. misal ben birazdan buharlaşacağım. daireden çıkmadım öğle arasını burada geçiriyorum. ama odada hava akımı yok.

aynen öle.eski şartlarla şuan çok farklı genelde herkesin artık en az 25-26 yaş var çocukları ile aralarında.

evet tabii, annem de çok bilinçli değilmiş zavallım o da bi çocukmuş aslında.. benim nasıl büyüdüğümü çok ta anlamamış.. şuan bizim için en güzel zamanlar.. Sen ne güzel genç anne olmuşsun, bence 24-25 şu dönem için gayet güzelllll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…