- Konu Sahibi lady_eliph
-
hehe bu yorum çok doğru olmuşbebiş olunca buyuyer her bir yerin :)
aman bırak tabii koyver gitsin
kızlar haberlerde görmüşsünüzdür..kısırlık ameliyatı olan adamın karısı hamile kalmış,sağlık bakanlığına tazminat davası filan açmışlar..
bebekleri de doğmuş şimdiii...
düşündüm de o kadın ilişki sonrası ayağa kalkmamazlık yapmadı,yumurtlamaya dikkat etmedi,test kullanmadı,ayaklarını dikmedi vs vs
Allah "ol" dedi ve oldu..biz amuda da kalksak,o nasip etmediği sürece olmıcak,bi de nasip ederse,her türlü olacak...
bir de o çift rahattı,nasılsa bebek olmıcak diye..
aklıma geldi de paylaşıyım dedim :)
doğum kontrolü şu ara bana çok saçma geliyo
senin kaç gün var bata? benim testte (clearblue internetten aldım) diyorki 4 gün önce %55 doğru sonuç verir.. ama ben bata 1 kalaya kadar direnmeye çalışıciğim, bakalım.. belirtin var mı?
canım battan 4 gün yazıyo benimkinde ama bilmiyorum daha erken yapıca çıkar mı
10 gün var ama şimdiden alayım hazırlayım diyorum,tatile gideceğiz de yanımda bulunsun oralarda test aramayım diyorum canım.
10 gün var ama şimdiden alayım hazırlayım diyorum,tatile gideceğiz de yanımda bulunsun oralarda test aramayım diyorum canım.
canım ya eczaneden mi alacaz bu erken gebelik testini,hiç almadımda..
bencede al yanında bulunsun inşallah hayırlı sonuç alırsın tatlımmm
alayım da inşallah iyi sonuç çıkar canım yaa,yaş gidiyo daha bebiş yok ortalıkta..
ben internetten sipariş ettim tatlım
kaç yaşındasın ki canım .gelir inşallah bebin tez zamanda merak etme sen
27 canım da eşimde 30a merdiven dayadı,daha kısmet olursa ikinci çocuk yapıcez
başka yerden bulamıyoz mu canım,2 gün sonra inşallah gidicez memlekete de kısa sürede gelmez heralde netten..
olur olur daha gençsiniz. hemen ardından patlatırsınız ikinciyi arkadaş gibi büyürler işte
2 güne gelmeyebilir canım, büyük eczanelere bak bir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?