Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bebiş olunca buyuyer her bir yerin :)
hehe bu yorum çok doğru olmuş

evvet ya takılmayın bencede insan yine istiyo sonuçta.herşeyden öte evladı için kardeş istiyor .kardeş sevgisini tatsın yalnız kalamsın istiyor çocuk büyütmek ne kadar zor olursa olsun.Allah sağlıklı evlatlar versin zorluklar allahın izniyle aşılıyor

kızlar haberlerde görmüşsünüzdür..kısırlık ameliyatı olan adamın karısı hamile kalmış,sağlık bakanlığına tazminat davası filan açmışlar..
bebekleri de doğmuş şimdiii...
düşündüm de o kadın ilişki sonrası ayağa kalkmamazlık yapmadı,yumurtlamaya dikkat etmedi,test kullanmadı,ayaklarını dikmedi vs vs
Allah "ol" dedi ve oldu..biz amuda da kalksak,o nasip etmediği sürece olmıcak,bi de nasip ederse,her türlü olacak...
bir de o çift rahattı,nasılsa bebek olmıcak diye..
aklıma geldi de paylaşıyım dedim :)

aynen bende izledim tv de vay dedim ya işe bakk :) kısmet işte onunda nefes alacağı varmışş.

senin kaç gün var bata? benim testte (clearblue internetten aldım) diyorki 4 gün önce %55 doğru sonuç verir.. ama ben bata 1 kalaya kadar direnmeye çalışıciğim, bakalım.. belirtin var mı?

10 gün var ama şimdiden alayım hazırlayım diyorum,tatile gideceğiz de yanımda bulunsun oralarda test aramayım diyorum canım.

olur olur daha gençsiniz. hemen ardından patlatırsınız ikinciyi arkadaş gibi büyürler işte

zor canım yaa hem iki çocuk peş peşe hemde yaşadığımız yerin imkanları malesef pek ii deil çocuk açısından,inşallah hayırlısıyla bi tayin çıksa ii bi yere yapıcam bebiş ama daha var tayine bi kaç yıl

görümcemlerle geçenler çok komik bir diyalog yaşadık. hemen anlatayım..

ben 3 kere rüyamda kız çocuğu gördüm. aynı kardeşime benziyordu. eşimede anlattım. görümcemler aslında bebek istediğimizi bilmiyorlar, en azından ben demedim. her neyse. görümcemde bir gün rüyasında kız çocuğu görüyor. tarif ettiği çocuk benim rüyamdaki kızım. aynısı. kardeşimde görüyor rüyasında oda aynısı. buraya kadar normal. eşim başlıyor kucukpiside rüyasında görmüş diyor. görümcemler aa nasıldı kime benziyor du vs diyorlar. bende aynı kardeşime benziyordu diyorum. görümcemde aslında hepimize benziyordu diyor.

iyide rüyayı ben gördüm. ayrıca daha olmamış, gelmemiş çocuğun kime benzediğini tartışacaktık herhalde. tabi ben sustum, içten içede kıkırdadım. ah birde gelse bebiş neler görces kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…