Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Evet ikimiz adına da hayırlısı olsun. Rabbim gönlümüze göre versin. inş.

Tatlım çoook geçmiş olsun, hiç üzülme kuvvetli antibiyotiklerle çok çabuk atlatırsın. ben de Martta yaşadım ama 1 haftada düzeldi.Çok ağır birşey değildi.Sen kendine iyi bak şimdi o kadar.bebek senden sonra,önce senin sağlığın tatlım...

Canım geçmiş olsun üzülme 5 6 aylık bir süreç olacağını düşünmüyorum antibiyotiklerini söylediğin gibi düzenli kullanırsan gelecek ay çalışmaya başlarsın

selaaam kızlaaar nasılsınız? ben de listede varmışım ama kendim yoktum buralarda:) inşallah temmuzda bebişlere bizimlasın deriz

slm canımm gel tabi biz buralardayız inşallah canım temmuz bizim ayımız olur.kızım yine rüyasında kardeş görmüş sabah anlatıyordu

oyyy mink kuzu kardeş mi görürmüş rüyalarda. inşallah çok beklemeden tatlı mı tatlı bir kardeşi olur

benide alın aranızaaaaaaaaa :))) ama benim regli dönemim çok düzensiz çooookkkkk ama olsun siz genede temmuzun herhangi bir tarihini atıverin :))

günaydın milleettt nasılsınııızz

günaydınlaarr nasılsınız bakalım ben gribim fena durumdayım antibiyotik de kullanmıyorum atlatamadım 1 haftadır
geçmiş olsun canım bu mevsim de olan grip sanırım zor atlatılıyo ben de geçen ay oldum anca antibiyotikle atlattım

evvet canım sanırım c vitamini mi az alıyoruz ne bu mevsimde çok zor atlatılıyor.kışın böyle grip olmadım.bebek istiyorum ya antibiyotik almak istemedim ama hata ettim sanırım:44:

evvet canım sanırım c vitamini mi az alıyoruz ne bu mevsimde çok zor atlatılıyor.kışın böyle grip olmadım.bebek istiyorum ya antibiyotik almak istemedim ama hata ettim sanırım:44:

adet olmadıysan almaman daha iyi çünkü bebek olabilir ama adetliysen şuan bence antibiyotiği bitirene kadar almasan bile bir iki gün al benim ki adetime denk gelmişti rahat rahat aldım ilaç yada bolca nane limon iç tatlım

sağol canımm adetim yeni bitti çalışmalar var o yüzden almıyorum ama geçen hafta alsaydım keşke olmazsa nane limon içeyim iş yerinde.

Merhaba hanımlar sizinle bir konu hakkında fikir alışverişi yapmak istiyorum 2 sene olacak ekimde evliyim ve hiç korunmadık desem yeridir 1seneyi geçti kesin çalışmalara başladık ben düzenli kadın doğuma giderim ve dok herşeyin düzenli olmasından dolayı hormon testleri falan gerek duymadı sıra eşime geldi ve tahlil sonucunda sperm hareket azlığı olduğu anlaşıldı ve ilaç kullanıyor 3 ay kullanıcak sonra tahlil yaptırıcaz kısaca öyküm bu gelelim fikrinizi almak istediğim şey; doktorum gayet rahat daha erken bebeğe diyor bekle diyor bense bu strest yüzünden bu ay hala adet olmadım söktürücü ilaç verdi 3 gün kullanıcam sonra beklicem artık bu beklemeler beni dahada strese soktu vede doktorumun bekletmeside sizcede çok mu erken gerçekten yoksa başka bir doktorada mı danışayım bilemedim.bide eşi bu durumda olupta ekstra kullandığınız farklı uygulamalar oldu mu çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar ....

maalesef benım esımde de morfolojı bozuklugu var kecı bonuzu kurunu kullandık baya ve hala kullanıyoruz ayrıca doktor proxeed dıye bı ılac verdı 3 ay kullanacak esım o da etkı etmesse baska tedavı yontemı uygulayacak bakalım hayırlısı

aynen canım bizdede var, prexeed plus ve klomen kullanıyor eşim, ama bu arada doğal yolla hamile kalabilirsin dediği için deniyoruz bizde, bir umut işte

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler benm eşimde proxeed plus ve trentilin diye bir ilaç kullanıyor 1 ay oldu başlayalı 2 ay kaldı inş.hepimize faydası olur benm doktor bir sonraki süreç konusunda yorum yapmıyor galiba doğal yolla olmadan bana bişi yapmıcak Doktor eşime akşamları keçiboynuzunun kendisini ye sabahlarıda pekmezini kullan demiş ama benm eşim çok tembel aslında bu ilaçların yanında hareket sporda lazım diye okudum hep yani kan dolaşımın hızlı olması gerekiyor buda sporla olcak ama benm eşimde oturmaktan başka bişi yaptığı yok

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
asyahayat--------------------------------------------------> 10 Temmuz

güncel listemiz budur canlar.elif gelene kadar eklemeleri yapalım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…