- Konu Sahibi lady_eliph
-
hayırlsı olsun canım önce senin sağlığın önemli inşallah iyileşirsin ve bebeğine de kavuşursun. bende temmuzda kıramayacağım bu şeytanın bacağını yarın ankaraya tatile gidiyorum 1 aylığına eşim işinden dolayı 3 hafta sonra gelebilecek tabi çalışma olmayınca da bebiş de olmuyo benim umutta artık ağustosa kaldı..
Elif'cim ve kızlar,
Ben maalesef vajinal enfeksiyon olmuşum. Temmuz da da şeytanın bacağını kıramayacağım. Bakalım antibiyotikleri düğzenli kullanabilirsem kısa sürede iyileşirim inşaallah. Bebeği 5-6 ay erteleyeceğim sanırsam:26:
selaaam kızlaaarnasılsınız? ben de listede varmışım ama kendim yoktum buralarda:) inşallah temmuzda bebişlere bizimlasın deriz
slm canımm gel tabi biz buralardayız inşallah canım temmuz bizim ayımız olur.kızım yine rüyasında kardeş görmüş sabah anlatıyordu
inşallah canım inşallah.Allah hepimize nasip etsin inşallahoyyy mink kuzu kardeş mi görürmüş rüyalarda. inşallah çok beklemeden tatlı mı tatlı bir kardeşi olur
geçmiş olsun canım bu mevsim de olan grip sanırım zor atlatılıyo ben de geçen ay oldum anca antibiyotikle atlattımgünaydınlaarr nasılsınız bakalım ben gribim fena durumdayım antibiyotik de kullanmıyorum atlatamadım 1 haftadır
evvet canım sanırım c vitamini mi az alıyoruz ne bu mevsimde çok zor atlatılıyor.kışın böyle grip olmadım.bebek istiyorum ya antibiyotik almak istemedim ama hata ettim sanırım:44:
adet olmadıysan almaman daha iyi çünkü bebek olabilir ama adetliysen şuan bence antibiyotiği bitirene kadar almasan bile bir iki gün al benim ki adetime denk gelmişti rahat rahat aldım ilaçyada bolca nane limon iç tatlım
Merhaba hanımlar sizinle bir konu hakkında fikir alışverişi yapmak istiyorum 2 sene olacak ekimde evliyim ve hiç korunmadık desem yeridir 1seneyi geçti kesin çalışmalara başladık ben düzenli kadın doğuma giderim ve dok herşeyin düzenli olmasından dolayı hormon testleri falan gerek duymadı sıra eşime geldi ve tahlil sonucunda sperm hareket azlığı olduğu anlaşıldı ve ilaç kullanıyor 3 ay kullanıcak sonra tahlil yaptırıcaz kısaca öyküm bu gelelim fikrinizi almak istediğim şey; doktorum gayet rahat daha erken bebeğe diyor bekle diyor bense bu strest yüzünden bu ay hala adet olmadım söktürücü ilaç verdi 3 gün kullanıcam sonra beklicem artık bu beklemeler beni dahada strese soktu vede doktorumun bekletmeside sizcede çok mu erken gerçekten yoksa başka bir doktorada mı danışayım bilemedim.bide eşi bu durumda olupta ekstra kullandığınız farklı uygulamalar oldu mu çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar ....
maalesef benım esımde de morfolojı bozuklugu var kecı bonuzu kurunu kullandık baya ve hala kullanıyoruz ayrıca doktor proxeed dıye bı ılac verdı 3 ay kullanacak esım o da etkı etmesse baska tedavı yontemı uygulayacak bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?