Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Tatlışım ben sana ne yapacağımı kısaca anlatayım; reglin 2. günü başladım bal çörekotu ve tarçın kürüne 10 gün onu yapıcam.. Regl biter bitmez (sanırım yarın) halvet günlerine başlıcam ama ovülasyon testiyle takip edicem ve o günlerde ilişki daha sık olabilir İlişiki sonrası böle güzeelll güzeeell yatıcam uzanıcam hiç kalkmıcam yerimden Bi de rahat olucam yaaa, işte 2 ay oldu denemeye başlayalı ay şölemi ay bölemi diye gereksiz stres yapıyorum evleneli 8 ay olmuş ilk 6 ayı korunduk zaten.. Bebeğimin bana gelmesini elbette çok çok istiyorum ama zamanı varmış demekki küçüğüm en hayırlı vakitte gelecek.. Buna inanarak sabırla onu beklicem bu arada da hayatı kendime zorlaştırmamaya çalışıcam, haftasonu eşimle kaçamak bi tatil planladım 2 gün.. Yarın gidicez inşallah Allah kısmet ederse.. Öyle işte balım :)

ah canım çok teşekkürleer!!
Allahım duysun senin sesini dua yerine geçsin inşallah..öncelikle sağlıklı,tatlı bi kız bebek versin bana,ay inşallah...
senin duan da kabul olur şimdiiii melek var içinde

sağol güzelciim...ovulasyon testini ben de kullanıcam,2. kez kullanıcam bu ay..burda yardımcı olursak sevinirim..o çizgileri takip ederken,bi hata yapmayalım,günlerimizi iyi belirleyelim istiyorum..rahat olmak en güzeli,becericem inşallah ben de..tatilinizin tadını çıkar,hiç düşünme başka bişey..
ben evleneli de 9 ay olcak..şubatta başladık çalışmalara..Allah ne zman nasip edecek bakalım,vakit ne zaman gelecek meraktayız,sabırla bekliyoruz "ol" demesini....

ah canım çok teşekkürleer!!
Allahım duysun senin sesini dua yerine geçsin inşallah..öncelikle sağlıklı,tatlı bi kız bebek versin bana,ay inşallah...
senin duan da kabul olur şimdiiii melek var içinde

Ayyy biz teyzelerimize hep dua ediyoruzz kii zateenn
her namazımda ediyorum inan ki,hepinizi geçiriyorum içimden.
Valla ibadetin gizlisi makbulmüş ama insan düşünüldüğünü bilince içi ferahlıyor birileri benim için dua ettiğini söylediğinde ben çok mutlu olurdum bebekle ilgili.O yüzden sölüyorum yoksa başka amaç yok ha yanlış görmeyin
Allah görüyo biliyo.Önce sağlıklı sıhhatli güzel hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızı erkeği bahane,varlıkları şahane

bi de özellikle biz yeni evlenenler için söylüyorum..bu bebek isteği yüzünden bu güzel günlerimizi üzüntüyle geçirmeyelim..boş yere stres yapıyoruz..Allah nasip ederse zaten olacak,o dilediği vakitte olacak,yeterki hayırlı olsun,sağlıkla olsun...
(başta kendime diyorum bunu)

Allah razı olsun canım sağol,burdaki herkes benim de duamda..dualar müşterek neticede..birilerinin duasında olduğunu bilmek de çok güzel,ne mutlu bize..Allahım kimseyi boş çevirmesin inşallah..

Evet şekerimm ya yazda geldi gezelim tozalım sevdiceklerimizle yazın keyfini çıkaralım bu arada da bi bakmışız ki minikler bize süpriz yapsn çat kapı girsin hayatlarımıza bir daha hiiiiççç çıkmamacasına sıkı sıkıı sarılalım onlara

Kızlarr hepiniz bu ay tam gaz modla hamiş olacaksınız inşallahh.Sakın moral bozmak yok.Allaha dua ederken bende hepimini geçiriyorum içimden.Çok fazla günlere takılmayın ve gerçekten kocanızı sevdiğiniz için oynaşın koklaşın.Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah.Bi de kalkmayın hemen yatın.Valla ben saatelrce yatardım hatta eşim ağzından çıkcak artık kalk derdi.İşe gelirken hep saçlar ıslaktı.Millet bakıp bakıp gülerdi.Şimdi anladılar neden o kadar çalıştığımızı :))) Bu topikte haziran topiği gibi patlasın çatlasın inşallahhh...

İlknurcum sana bişiy sorucam; biz genelde geceleri birlikte oluyoruz.. Sabah ben çok erken kalkıp işe geldiğim için.. bu böyle çocuk istemeden önce de böyleydi şimdide böle.. uyanır uyanmaz kalkıp hazırlanıyorum. Bazı yerlerde bebek için sabah ilişkisi daha iyi, ihtimal artıyor tarzı bişiyler okudum yani sabahın köründe kalkıp kendimizi zorlamalımıyız yoksa yumurtlama günlerindede normal bi şekilde kendimizi strese sokmadan düzenimizi bozmamalıyımız bilemedim.. Olursa sabahta akşamda birdir gibime geliyor ama işte duyduğunuz bildiğiniz bişiy varmı? Evet hemen kalkmamayı kesin yapıcam bu arada

kızlar hayırlı uğurlu olsun temmuz topiğimiz,uzun zamandır yazamamıştım işlerimden dolayı, inşallah bu topicte bize uğurlu gelir, hadi kızlar haziran ayı hamilelerini geçelim daha çok hamile çıkartalım bu arada hamile annelerimizede nazar değmesin maşallah hepinize

Canım İlknurdan bilgim yok ama ben hiç sabah ilişkisi denemedim.Zaten çok zahmetli bişey ya çokta duygusuz oluyo bence
Gece hem daha romantik hem daha duygulu oluyor gibi hissdiyorum ben.Sabah bebek amaçlı yapacağın için sabahın köründe insan gerilir bence.
Ben hep gece yaptım.İlknur gibi bir süre yattım kalkmadan.Hatta bazı geceler sidik torbam patlayacak sanırdım Ama 15 dk bile yeterli olurmuş, kasmaya gerek yokmuş...

Evet canım ben de öyle hissediyorum, bir görev gibi olacak benim açımdan sabah olayına girersek

Ben hem aksam hemde sabah denedim ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerimde sabahları çalıştık üstelik bende çalışıyorum Sabah 6sinda kalk çalışcabala yarım saat uzan yatakta sonra duş al ise git Allahtan mevsimlerden yaz gerçi oldumu sabahıda aksamı bir ama ben sabah yaptigmiz calışmalardan birinde basardigmizi düşünüyorum

Yumurtlama günlerinde sabah akşam diğer günlerde de akşamları deneyelim o halde, Kafamda kalmasın bol bol çalışalım

Yumurtlama günlerinde sabah akşam diğer günlerde de akşamları deneyelim o halde, Kafamda kalmasın bol bol çalışalım
Ayyy sperm kalitesinide unutmayalım kızlar yumurtlama günleri hergun 1 kere olsun sabahtan sabaha ben öle yaptım diğer günlerde akşamları yaptım yumurtladignizi beyaz yapiskan akıntıdan anlarsınız hadi rast gele

Bende işe geldiğim için malasefe sabah olması imkansızdı eşimde bende sabah erken kalkıp çıkıyoruz evden.bende duydum sabah daha hareketli oluyormuş spermler ama Allah verdikten sonra gecesi gündüzü olmaz.Ben akşamları yaptım sabaha kadar yattım sabah banyo aldım hep.Hatta o kadar yatmama rağmen yine de tuvalete gidince akıyordu bende üzülüyodum ama giden gidermiş zaten.Eşim de çok yoğun çalıştığı için hatta yumurtalama dönemimde birlikte olamadım.Sanırım ben adetten sonra hamile kaldım.Doktora gittiğimde kesin haftasını öğrendiğimde kesinleştireceğim ne zaman hamile kaldığımı çünkü mayıs ayında 4-5 kere yapabildik biz ancak çok da yapamadık.

ben de geldiiimmm şeytanın kolunu bacağını kırmayaaa
benim ama iş birazcık karışık gibim :26: kürtaj oldum üç ay önce bu ay dinlenmede son aydayım bir kaç güne adetim gelir diye bekliyorum sonra da çalışmalara başlicaz inşallah sağlıklı bebecikler nasip etsin Rabbim hepimize kıslaaarr

Elif'cim ve kızlar,
Ben maalesef vajinal enfeksiyon olmuşum. Temmuz da da şeytanın bacağını kıramayacağım. Bakalım antibiyotikleri düğzenli kullanabilirsem kısa sürede iyileşirim inşaallah. Bebeği 5-6 ay erteleyeceğim sanırsam:26:

hayırlsı olsun canım önce senin sağlığın önemli inşallah iyileşirsin ve bebeğine de kavuşursun. bende temmuzda kıramayacağım bu şeytanın bacağını yarın ankaraya tatile gidiyorum 1 aylığına eşim işinden dolayı 3 hafta sonra gelebilecek tabi çalışma olmayınca da bebiş de olmuyo benim umutta artık ağustosa kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…