- Konu Sahibi lady_eliph
-
güzel anne adayları,bir sorum olacaktı..
şimdi yakında ovulasyon günlerim başlıcak,hepimizin öyle..yapmamız gerekenleri biliyoruz elbette ama onun dışında bişeyler var mı bildiğiniz,kür gibi şeyler..beslenmemiz açısından yararlı şeyler,alternatif şeyler yani ne bilim işte anladınız siz onu :) varsa tavsiye edin de tüketelim..
ah canım çok teşekkürleer!!Sennn hhiiiçççç dertlenme kuzucum benim, ben senin içinde nasılmkocaman kocaman bir ateş olduğunu biliyorum.Sakın o isteğini enerjini düşürme herşey yoluna gireck emin ol bak... Küçük yaramaz bir kzıın olsun senin gibi inşallah (önce eli ayağı sağlıklı olsun) ana-kız yaramalık yaparsınız
Tatlışım ben sana ne yapacağımı kısaca anlatayım; reglin 2. günü başladım bal çörekotu ve tarçın kürüne 10 gün onu yapıcam.. Regl biter bitmez (sanırım yarın) halvet günlerine başlıcam ama ovülasyon testiyle takip edicem ve o günlerde ilişki daha sık olabilirİlişiki sonrası böle güzeelll güzeeell yatıcam uzanıcam hiç kalkmıcam yerimden Bi de rahat olucam yaaa, işte 2 ay oldu denemeye başlayalı ay şölemi ay bölemi diye gereksiz stres yapıyorum evleneli 8 ay olmuş ilk 6 ayı korunduk zaten.. Bebeğimin bana gelmesini elbette çok çok istiyorum ama zamanı varmış demekki küçüğüm en hayırlı vakitte gelecek.. Buna inanarak sabırla onu beklicem bu arada da hayatı kendime zorlaştırmamaya çalışıcam, haftasonu eşimle kaçamak bi tatil planladım 2 gün.. Yarın gidicez inşallah Allah kısmet ederse.. Öyle işte balım :)
ah canım çok teşekkürleer!!
Allahım duysun senin sesini dua yerine geçsin inşallah..öncelikle sağlıklı,tatlı bi kız bebek versin bana,ay inşallah...
senin duan da kabul olur şimdiiii melek var içinde
Ayyy biz teyzelerimize hep dua ediyoruzz kii zateenn
her namazımda ediyorum inan ki,hepinizi geçiriyorum içimden.
Valla ibadetin gizlisi makbulmüş ama insan düşünüldüğünü bilince içi ferahlıyor birileri benim için dua ettiğini söylediğinde ben çok mutlu olurdum bebekle ilgili.O yüzden sölüyorum yoksa başka amaç yok ha yanlış görmeyin
Allah görüyo biliyo.Önce sağlıklı sıhhatli güzel hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızı erkeği bahane,varlıkları şahane
bi de özellikle biz yeni evlenenler için söylüyorum..bu bebek isteği yüzünden bu güzel günlerimizi üzüntüyle geçirmeyelim..boş yere stres yapıyoruz..Allah nasip ederse zaten olacak,o dilediği vakitte olacak,yeterki hayırlı olsun,sağlıkla olsun...
(başta kendime diyorum bunu)
Kızlarr hepiniz bu ay tam gaz modla hamiş olacaksınız inşallahh.Sakın moral bozmak yok.Allaha dua ederken bende hepimini geçiriyorum içimden.Çok fazla günlere takılmayın ve gerçekten kocanızı sevdiğiniz için oynaşın koklaşın.Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah.Bi de kalkmayın hemen yatın.Valla ben saatelrce yatardım hatta eşim ağzından çıkcak artık kalk derdi.İşe gelirken hep saçlar ıslaktı.Millet bakıp bakıp gülerdi.Şimdi anladılar neden o kadar çalıştığımızı :))) Bu topikte haziran topiği gibi patlasın çatlasın inşallahhh...
İlknurcum sana bişiy sorucam; biz genelde geceleri birlikte oluyoruz.. Sabah ben çok erken kalkıp işe geldiğim için.. bu böyle çocuk istemeden önce de böyleydi şimdide böle.. uyanır uyanmaz kalkıp hazırlanıyorum. Bazı yerlerde bebek için sabah ilişkisi daha iyi, ihtimal artıyor tarzı bişiyler okudum yani sabahın köründe kalkıp kendimizi zorlamalımıyız yoksa yumurtlama günlerindede normal bi şekilde kendimizi strese sokmadan düzenimizi bozmamalıyımız bilemedim.. Olursa sabahta akşamda birdir gibime geliyor ama işte duyduğunuz bildiğiniz bişiy varmı? Evet hemen kalkmamayı kesin yapıcam bu arada
Canım İlknurdan bilgim yok ama ben hiç sabah ilişkisi denemedim.Zaten çok zahmetli bişey ya çokta duygusuz oluyo bence
Gece hem daha romantik hem daha duygulu oluyor gibi hissdiyorum ben.Sabah bebek amaçlı yapacağın için sabahın köründe insan gerilir bence.
Ben hep gece yaptım.İlknur gibi bir süre yattım kalkmadan.Hatta bazı geceler sidik torbam patlayacak sanırdımAma 15 dk bile yeterli olurmuş, kasmaya gerek yokmuş...
İlknurcum sana bişiy sorucam; biz genelde geceleri birlikte oluyoruz.. Sabah ben çok erken kalkıp işe geldiğim için.. bu böyle çocuk istemeden önce de böyleydi şimdide böle.. uyanır uyanmaz kalkıp hazırlanıyorum. Bazı yerlerde bebek için sabah ilişkisi daha iyi, ihtimal artıyor tarzı bişiyler okudum yani sabahın köründe kalkıp kendimizi zorlamalımıyız yoksa yumurtlama günlerindede normal bi şekilde kendimizi strese sokmadan düzenimizi bozmamalıyımız bilemedim.. Olursa sabahta akşamda birdir gibime geliyor ama işte duyduğunuz bildiğiniz bişiy varmı? Evet hemen kalkmamayı kesin yapıcam bu arada
Ben hem aksam hemde sabah denedim ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerimde sabahları çalıştık üstelik bende çalışıyorum Sabah 6sinda kalk çalışcabala yarım saat uzan yatakta sonra duş al ise git Allahtan mevsimlerden yaz gerçi oldumu sabahıda aksamı bir ama ben sabah yaptigmiz calışmalardan birinde basardigmizi düşünüyorum
Ayyy sperm kalitesinide unutmayalım kızlar yumurtlama günleri hergun 1 kere olsun sabahtan sabaha ben öle yaptım diğer günlerde akşamları yaptım yumurtladignizi beyaz yapiskan akıntıdan anlarsınız hadi rast geleYumurtlama günlerinde sabah akşam diğer günlerde de akşamları deneyelim o halde, Kafamda kalmasın bol bol çalışalım
Elif'cim ve kızlar,
Ben maalesef vajinal enfeksiyon olmuşum. Temmuz da da şeytanın bacağını kıramayacağım. Bakalım antibiyotikleri düğzenli kullanabilirsem kısa sürede iyileşirim inşaallah. Bebeği 5-6 ay erteleyeceğim sanırsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?