- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.641
devam et devam et inşallah tutar
kaç ay oldu deneyelim canım
aynwn devammbu bnm 3.ayım canım inşallah olur umutluyuuum
ben de 3e giricem ama benim hep erken adet ile sonuçlanıyo maalesef. missy de benim gibi. takılıyoruz işte burada :) inşallah bu ay hepimiz burdan hamile çıkıcazz[/QUOTE
inşallah cnm peşpeşe güzel haberler veririz inşalaaaaaah
hmmm evet son azıcık gecikmiş gibi.. ovülasyon testi kullandınmı, rahatça anlayabilirsin dönemini böylece?
benimde batım 27 hazirandı. ama 25 inde adet oldumumarım bu ay bebişim gelir. bat 20.07
bnde adet oldum sandım ama arkası gelmedı bnmde 1 tmmzdu erken geldı dıe agladım bıde dun gece peceteye geldi şimdi de kahwerengi gelio kırmızı dııl..
hadi hayırlısı canım yarını da bekle bakalım nolacak
AMİNNNN canım inşallahhhhhh... evettt özlemle bekleyen kısçelerimiz önce kalsın değil mi, yani bu ay süper haberler alalım istiyorum öylede bi enerji var içimde.. Allahım hayra çıkarsın. ve burdaki herkes için tek tek çooookkk sevinicemmm güzel haberleriyle inşallahhh ve senin haberinle deçok karamsar değil de senin pimpirikli bi hamiş olacağından şüpheleniyorum bennn :26:
ben de 3e giricem ama benim hep erken adet ile sonuçlanıyo maalesef. missy de benim gibi. takılıyoruz işte burada :) inşallah bu ay hepimiz burdan hamile çıkıcazz
bnde adet oldum sandım ama arkası gelmedı bnmde 1 tmmzdu erken geldı dıe agladım bıde dun gece peceteye geldi şimdi de kahwerengi gelio kırmızı dııl..
görüşürüzzz kuzucummmmmseniii kocumann öpüyorummmm, ben olmıcam bi süre (girmeye çalışırım da akşamları mümkün olur belki).. özlicemmmmmmmm
kızlar günaydınnnn.hayırlısıyla şu haftayı bir bitirsekte hamiş haberleri almaya başlasak çok sevincem.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
benimde batım 27 hazirandı. ama 25 inde adet oldumumarım bu ay bebişim gelir. bat 20.07
kızlar bende temmuz ümitlisiyim çörek otu bal tarçın yapiim dedim sürekli yiyemyrm soğan kürü yapsammı agnucaston kullanıyorum düzenli ne yapıcağımı şaşrdım bebiş istyrm
kızlar günaydınnnn.hayırlısıyla şu haftayı bir bitirsekte hamiş haberleri almaya başlasak çok sevincem.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?