- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.621
arkadaslar bnm dun wcde gelen kanama tekrar dewam etmedi..bugun yıne kahwerengıye döndu.adet sancılarım basladı ama..bnde anlamadım..ne olur bana dua edın eger warsa tutunsun bbegm )): yine kşmyasalla sonuçlanmasın artıkk
hmmm evet son azıcık gecikmiş gibi.. ovülasyon testi kullandınmı, rahatça anlayabilirsin dönemini böylece?Kızlar yeniden merhaba aklım karışık size birşey sormak istiyorum benim adet dönemim düzenliydi geçen aya kadar 5 nisan 5mayıs 12 haziran oda ilaçla oldum adetlerimi yumurlama tarihini nasıl hesaplıcam şimdi :26:
:26::26: ben de sen müsait değilsin diye kıslara da sorayım dedim, ya inanmıyorum yaaa:18::18: adetliyken nasıl bakarlar uf yaaa , çok zor olsa gerek, ben zaten rahibe teresayım bu konularda bir kere alttan muayene oldum ama bir de bana sor, 15 dak doktor benim ağlamamı durdurmaya çalıştı, çok utanıyorum ben ya, adetliyken hiç düşünemiyorum , olamaz yaaa
umutsuz kurabiyem benim bi hamiş çıktaaa göbek atalım karşıklıklı yaaa
Evet bencede bi görünsen iyi olur, nedenmiş öğrenirsin kafan daha rahat devam edersin ama inşallahh bebişş gelir de gerek kalmazzzkızlar ben bu ay da 15 gün sonra hasta olursam doktora gidicem artık. çünkü bebek düşündüğümüzden beri 15 günde bir hasta oluyorum. normal hasta olsam da bebek olmasa denemeye devam edeyim diyorum ama 15günde bir de adet olunmaz ki. :44:
arkadaslar bnm dun wcde gelen kanama tekrar dewam etmedi..bugun yıne kahwerengıye döndu.adet sancılarım basladı ama..bnde anlamadım..ne olur bana dua edın eger warsa tutunsun bbegm )): yine kşmyasalla sonuçlanmasın artıkk
AYYY canım bence sen hayırlısıyla hamişsin ne güzel , böyle belirtiler hepimizin başına
AMİNNNN canım inşallahhhhhh... evettt özlemle bekleyen kısçelerimiz önce kalsın değil mi, yani bu ay süper haberler alalım istiyorum öylede bi enerji var içimde.. Allahım hayra çıkarsın. ve burdaki herkes için tek tek çooookkk sevinicemmm güzel haberleriyle inşallahhh ve senin haberinle deevet ben hep böyleyim, çok karamsarım dimi , inşallah canım inşallah önce ençok bekleyenler hamiş kalsın, sonra bizler de kalalım inşallah , AMİİİİNNNN , sen benim hep moralimi düzeltiyorsun, canım benim, tüm hayırlı duaların kabul olsun inşallah, AMİİİN
görüşürüzzz kuzucummmmmCanlarım, dert ortaklarım, tanışmadan beni iyi hissediren insanlar ben çıkıyorum, mesaim bitti , eve gidip biraz da kocacımın başını şişireyimhepinizi çok çok öpüyorum, yarın görüşürüz inşallah
canım çıkıyorum ben de, evime gideyim valiz yapıcak daha işim çoookkkkkocişleriniz yok mu kızlar, burdasınız hala. benim normalde çıkmam lazımdı ama bugun gelmeyecek nöbetçi. özleyeceğiz birbirimizi :98: yarın devam artık
canım çıkıyorum ben de, evime gideyim valiz yapıcak daha işim çoookkkkAllaha emanet olun kızlarrrrrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm
slmm kızlarr benim bugün adetimi 13 . günü.Hala akıntım var azalsa da yumurtlama akıntısı gibi bakalım asıl yunurtlama zamanında ne olacak
13.gün yumurtlaman olmuştur. 8.gün bile hamile kalan olabiliyo. çalışmalara başladınız mı
şöyle söyliim canım adetim 6 .gün biter bitmez başladık1 gün arayla hemen hemen devam ettik.bn galiba erken yumurtlıyorum çünkü.2 gün ara verecez sonra devaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?