Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inşallah canım dinlen yorma kendini. varsa bebek inşallah tutunur ve kalırsın.

hmmm evet son azıcık gecikmiş gibi.. ovülasyon testi kullandınmı, rahatça anlayabilirsin dönemini böylece?

mecbur cnm bende çok utanıyordum dr.bayan olmasına rağmen hemde.ama alttan muayene etmese göremez ki muayene olurken gelmiyor zaten fazla

kızlar ben bu ay da 15 gün sonra hasta olursam doktora gidicem artık. çünkü bebek düşündüğümüzden beri 15 günde bir hasta oluyorum. normal hasta olsam da bebek olmasa denemeye devam edeyim diyorum ama 15günde bir de adet olunmaz ki. :44:

umutsuz kurabiyem benim bi hamiş çıktaaa göbek atalım karşıklıklı yaaa

evet ben hep böyleyim, çok karamsarım dimi , inşallah canım inşallah önce ençok bekleyenler hamiş kalsın, sonra bizler de kalalım inşallah , AMİİİİNNNN , sen benim hep moralimi düzeltiyorsun, canım benim, tüm hayırlı duaların kabul olsun inşallah, AMİİİN

Evet bencede bi görünsen iyi olur, nedenmiş öğrenirsin kafan daha rahat devam edersin ama inşallahh bebişş gelir de gerek kalmazzz

AYYY canım bence sen hayırlısıyla hamişsin ne güzel , böyle belirtiler hepimizin başına

Canlarım, dert ortaklarım, tanışmadan beni iyi hissediren insanlar ben çıkıyorum, mesaim bitti , eve gidip biraz da kocacımın başını şişireyim hepinizi çok çok öpüyorum, yarın görüşürüz inşallah

AMİNNNN canım inşallahhhhhh... evettt özlemle bekleyen kısçelerimiz önce kalsın değil mi, yani bu ay süper haberler alalım istiyorum öylede bi enerji var içimde.. Allahım hayra çıkarsın. ve burdaki herkes için tek tek çooookkk sevinicemmm güzel haberleriyle inşallahhh ve senin haberinle de çok karamsar değil de senin pimpirikli bi hamiş olacağından şüpheleniyorum bennn :26:

kocişleriniz yok mu kızlar, burdasınız hala. benim normalde çıkmam lazımdı ama bugun gelmeyecek nöbetçi. özleyeceğiz birbirimizi :98:

yarın devam artık

görüşürüzzz kuzucummmmm seniii kocumann öpüyorummmm, ben olmıcam bi süre (girmeye çalışırım da akşamları mümkün olur belki).. özlicemmmmmmmm

slmm kızlarr benim bugün adetimi 13 . günü.Hala akıntım var azalsa da yumurtlama akıntısı gibi bakalım asıl yunurtlama zamanında ne olacak

slmm kızlarr benim bugün adetimi 13 . günü.Hala akıntım var azalsa da yumurtlama akıntısı gibi bakalım asıl yunurtlama zamanında ne olacak

13.gün yumurtlaman olmuştur. 8.gün bile hamile kalan olabiliyo. çalışmalara başladınız mı

doktorum bana bu ay dedi ki bnce yumurtlama zamanları adetinin 10.cu ve 16.cı gunlerı arasında dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…