- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.601
canım bişe sorcam, yumurtam çatlamıyormuş dedin ya, kontrole hangi dönemde gitmek gerekiyor, bu durumu görebilmesi içi ya da yumurtayla ilgili herhangi bir sorunu görebilmesi için? adetliyken değil dimi
çok teşekkürler canım, ne güzelmiş
kıslaaarrr size de sorayım ,yumurta çatlaması ya da yumurtayla ilgili herhangi bir durum için kontrole hangi dönemde gitmek gerekiyor, adetliyken değil dimi
ben de bu ay olmazsa bi gideyim diyorum içimi kırt kırt yiyiceğine gidip görünmek en iyisi, yine burda okuduklarım kadarıyla reglken gitmek gerekiyor canım.. inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz kızlarrrkıslaaarrr size de sorayım ,yumurta çatlaması ya da yumurtayla ilgili herhangi bir durum için kontrole hangi dönemde gitmek gerekiyor, adetliyken değil dimi
kıslaaarrr size de sorayım ,yumurta çatlaması ya da yumurtayla ilgili herhangi bir durum için kontrole hangi dönemde gitmek gerekiyor, adetliyken değil dimi
evet cnm adetliyken gidiliyor bana doktorum 3.gun veya 4.gun gel diyordu rahim açık olduğu için kist varmı yokmu çıkıyor sonra gun aşırı çağarıyor ilişki gununu söylüyor yumurta takibi yapıyor
evet cnm adetliyken gidiliyor bana doktorum 3.gun veya 4.gun gel diyordu rahim açık olduğu için kist varmı yokmu çıkıyor sonra gun aşırı çağarıyor ilişki gununu söylüyor yumurta takibi yapıyor
kızlar benim mesai bittim öpüyorum hepinizi çok çok
yarın görüşürüz tam kadro burda olalım lütfen
sevgi kelebeğim sen de fırsat buldukça gel boşver eğitimi
:26::26: ben de sen müsait değilsin diye kıslara da sorayım dedim, ya inanmıyorum yaaa:18::18: adetliyken nasıl bakarlar uf yaaa , çok zor olsa gerek, ben zaten rahibe teresayım bu konularda bir kere alttan muayene oldum ama bir de bana sor, 15 dak doktor benim ağlamamı durdurmaya çalıştı, çok utanıyorum ben ya, adetliyken hiç düşünemiyorum , olamaz yaaa
valla kuzum yaaa eğitim de neymiş pehhh, bebek eğitimi olsa dört göz beş kulak dinlerdim vallakızlar benim mesai bittim öpüyorum hepinizi çok çok yarın görüşürüz tam kadro burda olalım lütfensevgi kelebeğim sen de fırsat buldukça gel boşver eğitimi
bu ay ben yaşadım onu canım klomen kullanmıştım gene kontrolüm oldugu gün sabah hastalanmışım..gene gittim doktora dedim olmadı hastalandım :) çokmu oldun dedi 1 2 damla geldi dedim.kan testi istedi benden.verdim kanı test 2 saat sonra çıktı tabi o esnada baya çözüldü benim kanama.aldım sonu gittim doktora 0,1 di sonuçdoktorda negatif dedi..tamam dedi karnından ultrasonla bakayım dedi açtım karnımı çözüldünmü dedi evet dedim baya gelmeye başladı dedim.bastırdı kasıklarıma sağlı sollu sonra soyun alttan bakıcam dedi anaaaaa hastayım ama dedim :) olsun biz ozamanda bakıyoruz dedi :) çekindim tabi altıma serdim peçeteyi doktor alttan bi sağ yaptı bi sol yaptı zaten kasıklarım ağrıyordu onlan dahada sancılandım..öyle yani kızlarrrrrr rahat olunnnn..onlar alışıklarrr
Ay valla canımm al bendende o kadar smear için alttan muayenede bi strese girdim :18: :18: doktorumda çok tatlı bi kadın, tatlım o kadar acıdığını sanmıyorum niye kasıyosun o kadar kendini dedi:26::26: ben de sen müsait değilsin diye kıslara da sorayım dedim, ya inanmıyorum yaaa:18::18: adetliyken nasıl bakarlar uf yaaa , çok zor olsa gerek, ben zaten rahibe teresayım bu konularda bir kere alttan muayene oldum ama bir de bana sor, 15 dak doktor benim ağlamamı durdurmaya çalıştı, çok utanıyorum ben ya, adetliyken hiç düşünemiyorum , olamaz yaaa
umutsuz kurabiyem benim bi hamiş çıktaaa göbek atalım karşıklıklı yaaabu ne yaa, çok kötü ama olsun napalım, adet olursam gitcem nasipse, başka çaresi yok, beklemeye gerek de yok, ne varsa söylesin vallahi, çatlamıyorlarsa ona göre hemen tedaviye başlarım en azından, beklemek daha kötü böyle, belirsizlik
bu ay ben yaşadım onu canım klomen kullanmıştım gene kontrolüm oldugu gün sabah hastalanmışım..gene gittim doktora dedim olmadı hastalandım :) çokmu oldun dedi 1 2 damla geldi dedim.kan testi istedi benden.verdim kanı test 2 saat sonra çıktı tabi o esnada baya çözüldü benim kanama.aldım sonu gittim doktora 0,1 di sonuçdoktorda negatif dedi..tamam dedi karnından ultrasonla bakayım dedi açtım karnımı çözüldünmü dedi evet dedim baya gelmeye başladı dedim.bastırdı kasıklarıma sağlı sollu sonra soyun alttan bakıcam dedi anaaaaa hastayım ama dedim :) olsun biz ozamanda bakıyoruz dedi :) çekindim tabi altıma serdim peçeteyi doktor alttan bi sağ yaptı bi sol yaptı zaten kasıklarım ağrıyordu onlan dahada sancılandım..öyle yani kızlarrrrrr rahat olunnnn..onlar alışıklarrr
Ah canım hadi inşallahhhhhh, bi kan testimi yaptırsan acabaaarkadaslar bnm dun wcde gelen kanama tekrar dewam etmedi..bugun yıne kahwerengıye döndu.adet sancılarım basladı ama..bnde anlamadım..ne olur bana dua edın eger warsa tutunsun bbegm )): yine kşmyasalla sonuçlanmasın artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?