- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.701
kıs beni unutmuşunuzsıkıştırın bakim beni araya dereye niye unuttunuzki beni acaba olmıcakmı bu ay şaka kıs şaka olcak olcak olmazsa önümüzdeki ay olcak
inş.cnm inanki şu ana kadar hiç birşeyim yoktu ne bilim sinirlerim bozuldı iyice.1,5 senedir adet olduğumda hiç isyan etmedim ağlamadım nedense bugun duygusallık has saffada
herşeyin vakti zamanı var... 1,5 yıldır demekki vakti değilmiş. Allah sağlıklı mutlu bebişler versin inş... sağlıklı olsunda varsın 1 aydaha bekliyiverelim...
hem belki ağlamalarınızın sebebide bebişler size geldiğindendir..
topiğimizin en meraklı ve heyecanlı kuzusu nasıl unuturuz bi şekilde çıkmış aradansenin bat ne zamandı
benimde ilk 3 haftası griple geçti.ilaç aldım da antibiyotik almamak için yapmadığım şey kalmadı valla.
Iyiyiz canım sen nasılsın
benim dün den beri ara ara karnım ağrıyor dün akşam avm de baya dolandım biara okadar karnım ağrıdı ki aha geldi dedim ama daha 5 gün var anlamadım yani
azimle bekliyorum bebişimi
azimle bekliyorum bebişimi
10 temmuz canım :)
işte böyle azmin elinden bişey kurtulmazmış
hadi bakalım efsun ilk önce sen yaz hamişim diye
çok az kaldı bata artık dayanamıcam yarın test yaparım heralde çıkmazsa pazara kadar beklerim
işte böyle azmin elinden bişey kurtulmazmış
hadi bakalım efsun ilk önce sen yaz hamişim diye
inşallah kuzum hepimiz yazalım güzel haberler buraya parti ortamına çevirelim inşallah burayı
nasıl perşembeye kadar bekliycem bilemiyorum
eczanelerin önünden hızlıca geçiyorum zor tutuyorum kendimi test almamak için
çok az kaldı bata artık dayanamıcam yarın test yaparım heralde çıkmazsa pazara kadar beklerim
kıslar bu arada pazartesi çift çizgiyi görmüştüm ya allaha çok şükür bundan sonra göreceğim çizgi gebelik testindeki çift çizgi olur inşallah sizinde öyle.neyse pazartesi,salı,çarşamba ilişki oldu bugünde baktım ovulasyonda çizgi mizgi yoktu sanırım benim işlem tamamlandıbu akşam falan yapmayı düşünmüyorum saten benim herif motor indirdi sabah bana diyo aşkım 1 yıl boyunca yapmayız heralde sonra durdu aaaa aşkım bak bir yıl dedim allah dedirtti hamilemisin acaba diyo sanırım onunda piskoloji gitti adam akşamdan yapıp sabaha çocuğu olacağını düşünüyo
inşallah kuzum hepimiz yazalım güzel haberler buraya parti ortamına çevirelim inşallah burayı
dayan canım dayanben de beklicem , aslında 1 temmuz bat benim, ama geçsin öyle yapayım diyorum, çünkü ya olmazsa diye :18::18:
kıslar bu arada pazartesi çift çizgiyi görmüştüm ya allaha çok şükür bundan sonra göreceğim çizgi gebelik testindeki çift çizgi olur inşallah sizinde öyle.neyse pazartesi,salı,çarşamba ilişki oldu bugünde baktım ovulasyonda çizgi mizgi yoktu sanırım benim işlem tamamlandıbu akşam falan yapmayı düşünmüyorum saten benim herif motor indirdi sabah bana diyo aşkım 1 yıl boyunca yapmayız heralde sonra durdu aaaa aşkım bak bir yıl dedim allah dedirtti hamilemisin acaba diyo sanırım onunda piskoloji gitti adam akşamdan yapıp sabaha çocuğu olacağını düşünüyo
partiye limonatalar benden :))) kendimi duşunemiyorum varya testi yapsam çift çizgi çıksa elim ayağıma dolaşır herhalde ayyyyy inş.ya hepimiz görürüz..
dayan canım dayanben de beklicem , aslında 1 temmuz bat benim, ama geçsin öyle yapayım diyorum, çünkü ya olmazsa diye :18::18:
Afferim kıs sana taktir ettim seniçoktan erken gebelik testi alıp yaptıydım.hadi bakalım hayırlısı bakalım ilk kim ben hamileyim diyecek ve ayağını sürüyecek bizde arkasından gideriz inşallah peşi peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?