- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.741
Yok anacım onlar belli etmiyorlar aslında içlerinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor
hadi bakalım karşılıklı atarız artık göbecikleri
atarız vallahi göbecikleri
hasi inşallah gönlüne göre olur .batını söyle seninde alalım canım listeye
bende öle yapcam geçen ay test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi silik çıktı neyse tabiii ben olmaz dedim ama içimde bir ümit vardı eşime demedim.ertesi günü beni kana götür dedim kana gittim kanda çıkmadı ama eşim üzüldü garibim.ertesi günü saten kırmızılar geldi ama nasıl parça parça çok korktum ama ilk defa böle bişi olmuştu.sonra oturdum ağladımErtesi günü yeni hayallerle bu aya girdim işte kısmet bakalım.
ayyy bu topik uğurluymuş öyle yazılmış baş sayfada, hadi bismillah diyip bende bir gireyim dedim
ben 6 aydır düşünüyorum, henüz tık yoktüm testlerim normal çıktı, yaklaşaık 1-2 hafta sonra rahim filmi çekecek dr, o arada eşime de test yapılacak bakalım inşallah buranın uğuru ile bi gelişme olur
şuanda ilaç kullanıyorum şaşırabilir ama tahmini olarak 3 temmuz canım
hoşgeldin aramıza inş.hepimize uğurlu gelecek bu topik :)
bende öle yapcam geçen ay test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi silik çıktı neyse tabiii ben olmaz dedim ama içimde bir ümit vardı eşime demedim.ertesi günü beni kana götür dedim kana gittim kanda çıkmadı ama eşim üzüldü garibim.ertesi günü saten kırmızılar geldi ama nasıl parça parça çok korktum ama ilk defa böle bişi olmuştu.sonra oturdum ağladımertesi günü yeni hayallerle bu aya girdim işte kısmet bakalım.
canım benim hoşbulduk, ayy burası maşallah ne pozitif içim açıldı sağolun kızlar.
ayy bende görsem o 2 çizgiyi bende katılırım göbek atma şenliklerinize valla
daha bu sabah yaptım test negatifti, sabahtan beri diplerdeydim neşem yoktu, olsada olmasada atalım göbekleri yaaa amannn
efsuncum çok teşekkür ederim süpersin yaaa ayy pozitifleştim ben burda yaa yaşasınnn
canım benim hoşbulduk, ayy burası maşallah ne pozitif içim açıldı sağolun kızlar.
ayy bende görsem o 2 çizgiyi bende katılırım göbek atma şenliklerinize valla
daha bu sabah yaptım test negatifti, sabahtan beri diplerdeydim neşem yoktu, olsada olmasada atalım göbekleri yaaa amannn
efsuncum çok teşekkür ederim süpersin yaaa ayy pozitifleştim ben burda yaa yaşasınnn
geçen ay bendede öle büyük 2 parça geldi. ödüm patladı.... canımda çok acıdı ve bebek düşürdüm herahlde bile dedim yani. çok korktum.. ama birşey diyemedim.
inş. hamiş hamiş yazacak isimlerimizin yanında.
Allah affetsin, güya namazada başlıyacaktım bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum. öle bi tuhafım ki akşam yemek yapasımda gelmiyor. halim yok hiç bişiye... şimdide işteyim. iş yapasım bile yok bu aralar...
geçen ay bendede öle büyük 2 parça geldi. ödüm patladı.... canımda çok acıdı ve bebek düşürdüm herahlde bile dedim yani. çok korktum.. ama birşey diyemedim.
inş. hamiş hamiş yazacak isimlerimizin yanında.
Allah affetsin, güya namazada başlıyacaktım bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum. öle bi tuhafım ki akşam yemek yapasımda gelmiyor. halim yok hiç bişiye... şimdide işteyim. iş yapasım bile yok bu aralar...
geçen ay bendede öle büyük 2 parça geldi. ödüm patladı.... Canımda çok acıdı ve bebek düşürdüm herahlde bile dedim yani. çok korktum.. Ama birşey diyemedim.
Inş. Hamiş hamiş yazacak isimlerimizin yanında.
Allah affetsin, güya namazada başlıyacaktım bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum. öle bi tuhafım ki akşam yemek yapasımda gelmiyor. Halim yok hiç bişiye... şimdide işteyim. Iş yapasım bile yok bu aralar...
aynı durumdayım ev almış başını gidiyor iş yerinde de herkes soruyor neden hiç sesin çıkmıyor neden yerinden hiç kalmıyorsun diye inan halim yok hiç
aynı durumdayım ev almış başını gidiyor iş yerinde de herkes soruyor neden hiç sesin çıkmıyor neden yerinden hiç kalmıyorsun diye inan halim yok hiç
benimde aynen öyle uyku modundayım sabah duş aldım ama açılmadım.kahvemi içsem acaba
bir sürü test yaptırdım yokta birşeyim. en son doktor mevsimden kaynaklanıyor vitamin yut dedi. vitamin alıyorum artık. ama bugün unutmuşum yanımda da yok.
şöyle kıpır kıpır olmak istiyorum. var mı doping etkisi yaratacak bişiy
kahve iyi fikir yaa hemen yapıyorum kendime şimdi, gelin buyrun arkadaşlar sizede ikram edeyim istanbuldakiler koşuunnn, 5 dakkaya kahveler hazır
Kızlar ben doktora hiç gitmedim bu ay adet olunca acaba bi doktora görünsemmi 6. Ay olcak bebek yok adet gününde gidiliyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?