Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kız benim bat 1 temmuz ama ben geçince yapıcam, ya çıkmazsa diye 2 aydır erkenden yaptık das noldu, hüsran Bence acık daha sabret canım yaaa, bari pazar günü yap

canım benim4 aydır test yapıorum ama hüsran ya çok istiyorum bebek kafayı takıorum hiç değilse içim rahatllar varsa (bu arada eşime sölemicem bana çok kızıyor)

büyük güne az kalanlar dayanın biraz. vaktiniz 1-2 gün geçersede kan testi yaptırın. (bana daha 2 hafta var ya demesi kolay geliyor)

canım benim4 aydır test yapıorum ama hüsran ya çok istiyorum bebek kafayı takıorum hiç değilse içim rahatllar varsa (bu arada eşime sölemicem bana çok kızıyor)

merdivenlerden düşen arkadaş sendin dimi? ya geçmiş olsun diyemedimde... geçmiş olsun...

Haftasonu çiftçizgiyi görersem pazartesi sağlık ocağına kan vermeye giderim süper olur :) ya ben burda yazınca moralim düzeliyor belkide var diye yoksa bütün gün aklımda gene yok heralde diyorum

cnm bekle adet gununu bir seferde yapma stres çok etkiliyor bebeği psikolojik olmuyormuş.Allah ım daha fazla ararmadan evlat verir inş.sana

bende öle yapcam geçen ay test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi silik çıktı neyse tabiii ben olmaz dedim ama içimde bir ümit vardı eşime demedim.ertesi günü beni kana götür dedim kana gittim kanda çıkmadı ama eşim üzüldü garibim.ertesi günü saten kırmızılar geldi ama nasıl parça parça çok korktum ama ilk defa böle bişi olmuştu.sonra oturdum ağladım ertesi günü yeni hayallerle bu aya girdim işte kısmet bakalım.

ayyy bu topik uğurluymuş öyle yazılmış baş sayfada, hadi bismillah diyip bende bir gireyim dedim
ben 6 aydır düşünüyorum, henüz tık yok tüm testlerim normal çıktı, yaklaşaık 1-2 hafta sonra rahim filmi çekecek dr, o arada eşime de test yapılacak bakalım inşallah buranın uğuru ile bi gelişme olur

bizim kadr duygusal olamazlar bu konuda ama içten içe onalrda çok istiyolar..

Yok anacım onlar belli etmiyorlar aslında içlerinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor

hasi inşallah gönlüne göre olur .batını söyle seninde alalım canım listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…