- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.721
dayan canım dayanben de beklicem , aslında 1 temmuz bat benim, ama geçsin öyle yapayım diyorum, çünkü ya olmazsa diye :18::18:
kızlarr ben reglden yaptımda noldu tek çizgi..he diyorum ya erken yaptıgım için çıkmadıysa..
2 gün sonra gördüm kırmızıları..neden yaptım diye pişman oldum..valla yapmayın..daha çok üzülüyoruz malesef
dayan canım dayanben de beklicem , aslında 1 temmuz bat benim, ama geçsin öyle yapayım diyorum, çünkü ya olmazsa diye :18::18:
kızlarr ben reglden yaptımda noldu tek çizgi..he diyorum ya erken yaptıgım için çıkmadıysa..
2 gün sonra gördüm kırmızıları..neden yaptım diye pişman oldum..valla yapmayın..daha çok üzülüyoruz malesef
Afferim kıs sana taktir ettim seniçoktan erken gebelik testi alıp yaptıydım.hadi bakalım hayırlısı bakalım ilk kim ben hamileyim diyecek ve ayağını sürüyecek bizde arkasından gideriz inşallah peşi peşine
bizim kadr duygusal olamazlar bu konuda ama içten içe onalrda çok istiyolar..
partiye limonatalar benden :))) kendimi duşunemiyorum varya testi yapsam çift çizgi çıksa elim ayağıma dolaşır herhalde ayyyyy inş.ya hepimiz görürüz..
ebebebruli canımm ALlah bu ay bebeşini koysun karnına inşallah..
ALlahım gönlündeki muradını bu güzel temmuz ayında sana nasip etsin inşallahhh..
kız benim bat 1 temmuz ama ben geçince yapıcam, ya çıkmazsa diye2 aydır erkenden yaptık das noldu, hüsran Bence acık daha sabret canım yaaa, bari pazar günü yap
Afferim kıs sana taktir ettim seniçoktan erken gebelik testi alıp yaptıydım.hadi bakalım hayırlısı bakalım ilk kim ben hamileyim diyecek ve ayağını sürüyecek bizde arkasından gideriz inşallah peşi peşine
netten yumurtlama gunumu hesapladığımda bir sonraki adet 06.07.2012 de başlayacak 12 temmuzda olmuştum 25 gun sürdüğüne göre 06.07.2012 bat tarihim oluyor.
canım benim4 aydır test yapıorum ama hüsran ya çok istiyorum bebek kafayı takıorum hiç değilse içim rahatllar varsa (bu arada eşime sölemicem bana çok kızıyor)
ebebebruli canımm ALlah bu ay bebeşini koysun karnına inşallah..
ALlahım gönlündeki muradını bu güzel temmuz ayında sana nasip etsin inşallahhh..
Amin cnm benim Allah razı olsun inş.hepimiz hayırlı zamanlarda hamile kalırız.
yok be canım ,ben de merak ediyorum ama tutuyorum kendimi işteben kendimden umutlu değilim bu ay, bak şimdi karın ağrılarım başaldı yine, kırmızlar gelecek benim bence :18: inşallah gelmezler ama, hayırlısı oldun daha doğrusu
merdivenlerden düşen arkadaş sendin dimi? Ya geçmiş olsun diyemedimde... Geçmiş olsun...
canım benim4 aydır test yapıorum ama hüsran ya çok istiyorum bebek kafayı takıorum hiç değilse içim rahatllar varsa (bu arada eşime sölemicem bana çok kızıyor)
büyük güne az kalanlar dayanın biraz. vaktiniz 1-2 gün geçersede kan testi yaptırın. (bana daha 2 hafta var ya demesi kolay geliyor)
bizim kadr duygusal olamazlar bu konuda ama içten içe onalrda çok istiyolar..
partiye limonatalar benden :))) kendimi duşunemiyorum varya testi yapsam çift çizgi çıksa elim ayağıma dolaşır herhalde ayyyyy inş.ya hepimiz görürüz..
hadi bakalım karşılıklı atarız artık göbecikleri
ayyy bu topik uğurluymuş öyle yazılmış baş sayfada, hadi bismillah diyip bende bir gireyim dedim
ben 6 aydır düşünüyorum, henüz tık yoktüm testlerim normal çıktı, yaklaşaık 1-2 hafta sonra rahim filmi çekecek dr, o arada eşime de test yapılacak bakalım inşallah buranın uğuru ile bi gelişme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?